Ceasuri bord
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri bord
bogidan21 |
![]()
|
||
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- BXXRXI
preferance 2006 Noiembrie 19 Bleah
|
|||
m-eel |
![]()
|
![]() electronist la masini Group: Members Posts: 67 Joined: 9 October 06 From: Iasi ![]() |
Stie pana la urma careva cum se fac ceasurile albe pana la urma ? Si mai important... are cineva plansa gri scanata ? ca sa o putem modifica dupa aceleasi dimensiuni ?
|
--------------------
Renault
Megane - Hatchback
- IS 13 RUX
2001 - 1.4 16v
|
|
pletescu_cezar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 26 November 07 ![]() |
super tare procedeul, dar stie cineva cum sa le fac albastre luminile din bord,tinand cont ca se vad (verzi) ca asa este folia de la cadrane. am un renault 25 si m-am cam plictisit de verde. man,totusi cum ai decupat cifrele???
2 Jan 2008, 03:19: daca are careva vre-o problema legata de renault 25, imi poate scrie pe mail "cezarplete@yahoo.com" This post has been edited by pletescu_cezar: 2 Jan 2008, 03:19 |
--------------------
renault
25
- DB-02-MIW
1989
|
|
ecstasy_4u06 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
as putea sa fac culorile de la ceasuri albastre la laguna 2? daca da va rog sa imi spuneti cum..
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
bboobbyy_mates |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 3 November 07 ![]() |
am si eu o intrebare: pot schimba culoarea bordului la RX4?
|
--------------------
renault
SCENIC RX4
- CJ 92 MAT
chip motor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 00:04 |