Cumparare masina aflata in service, pentru reparatii pe casco
![]() ![]() ![]() |
Cumparare masina aflata in service, pentru reparatii pe casco
robert.t |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 17 August 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16v
- PH-xx-XXX
|
|||
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Pei mai asteapta sa se termine reparatia si plata daunelor si apoi faci actele ! Eu stiu ca pe polita casco ste trecut proprietarul masinii dar mai pot fi si utilizatori ! Deci eu zic sa astepti sa se termine balamulcul ca sigur cei de la asigurari vor stramba din nas !
Salutare numa bine, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Exact mai stai putin sa se termine balamucul cu asigurarile !
Si ca sa fii sigur ca nu pierzi masina , fa o chitanta de mana , ceva la notar si esti sigur ca nu iti ia altul pontul ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Poti prelua si contractul CASCO odata cu masina.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Cred ca mai bine isi face un nou contract CASCO dupa cumparare !
Nu ii creste rata la CASCO anul viitor pentru ca a avut eveniment anul asta ? D'asta zic ca mai bun ar fi un contract nou , il face pe curat , decat sa plateasca bani in plus pentru un accident pe care nu l-a facut el ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
robert.t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 17 August 05 From: Ploiesti ![]() |
Precizez ca fostul proprietar vrea sa-si transfere actualul contract de casco pe alta masina si ca eu as vrea ca in momentul cand plec cu masina de la service sa am si actele de proprietate in regula si rca (nou) si casco (nou) pe numele meu (a doua zi plec in concediu). Stiu ca erau niste domni de la asigurari pe forum...
Deci e vreo problema daca fac actele inainte ca societatea de asigurari sa aprobe dosarul, devizul etc. pentru reparatiile curente care se fac in service? |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16v
- PH-xx-XXX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
In momentul in care vinzi masina , CASCO nu mai este valabil . Am intrebat eu deoarece vroiam sa imi fac CASCO inainte sa inscriu masina ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Asiguratorul Casco este obligat sa deconteze reparatiile pentru ca evenimentul a avut loc in perioada de valabilitate a politei. Nu conteaza daca la data efectiva a reparatiei, masina mai era asigurata sau daca e in curs de schimbare a proprietarului. Cateva precizari:
- nu poti face actele cat masina e in service, pentru ca talonul masinii trebuie sa ramana in service cat timp are loc reparatia, deci nu poti face radierea; service-ul este obligat prin lege sa predea masina celui care a lasat-o in service, deci vechiul proprietar a lasat-o, tot el trebuie sa o poata si receptiona; acum daca service-ul e "flexibil" asta e problema lui, dar eu nu vad cum se poate inregistra ca a preluat spre reparatie masina de la X si a predat-o reparata lui Y. - nu poti face actele in service, pentru ca ei au nevoie ca persoana care a deschis dosarul sa o si il si inchida (in factura ei specifica numarul de inmatriculare si trebuie sa fie acelasi cu cel pe care este deschis dosarul) - vechiul proprietar va fi obligat sa-si achite catre asigurator restul de rate de casco ramase neachitate (asta pentru ca el a beneficiat de polita si atunci ea trebuie achitata integral, indiferent daca se vinde masina) - transferul politei casco pe alt proprietar nu se face decat in cazuri strict reglementate de fiecare asigurator; transferul casco pe alta masina nu se face deloc; |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
robert.t |
![]()
|
Multumesc pentru informatii. Acum e clar. Din partea mea topicul poate fi inchis.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16v
- PH-xx-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:47 |