Burn out, Renault!
![]() ![]() ![]() |
Burn out, Renault!
GeX |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 21 July 05 ![]() |
|
--------------------
Nissan
Juke
2016 - Tekna 1.6 DIG-T 190CP CVT Xtronic-M7 4WD
|
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
parca e scaldata in bezina masina aia
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
corect de BURNED OUT!
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
daca sunt reale pozele....doamne fereste!!!!
![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte dureroase imagini...
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
nu cumva am mai pus si io poza aia aici...?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
GeX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 21 July 05 ![]() |
QUOTE(enageM @ Sep 20 2005, 01:54 PM) Ia uite aici cum arde un Golf GTI... Masina ardea iar omul pusese, corect, avariile... Apropo, toata lumea are stingator? Si chiar asa, in asemenea cazuri (Doamne-fereste), ce putem face? Daca ar fi de la instalatia electrica (probabil 99%) ar trebui scos (+)-ul de la baterie, altceva? This post has been edited by GeX: 21 Sep 2005, 13:31 |
--------------------
Nissan
Juke
2016 - Tekna 1.6 DIG-T 190CP CVT Xtronic-M7 4WD
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
QUOTE(GeX @ Sep 21 2005, 02:27 PM) Daca ar fi de la instalatia electrica (probabil 99%) ar trebui scos (+)-ul de la baterie, altceva? Mai nou cam toti fabricantii de masini pun sigurante pe borna de la baterie (la Megane-ul meu e de 350 A). Asa ca a scazut probabilitatea de scurt circuit (dar nu e exclus) atat timp cat nu se fac improvizatii si se folosesc sigurantele indicate de producator (si care nu-s manufacturate in baie). Ideea e sa stingi mai intai incendiul, nu sa scoti borna la baterie (ca arde toate masina pana scoti borna la modelele noi). |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
QUOTE(GeX @ Sep 21 2005, 02:27 PM) Apropo, toata lumea are stingator? Eu unul am. E bun, sa fie acolo, poate e nevoie vreodata sa ajut pe cineva, ca sper ca pt. mine sa nu fiu nevoit sa-l folosesc. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am doua... unul tip spray (mai vechi) si unul care arata ca un stingator din ala normal (butelie cu valva si siguranta).... Multumesc lui D-zeu ca n-a fost niciodata nevoie sa le folosesc - dar am vazut un Mercedes ML pe Autostrada acum un an arzand
|
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
@tt@ck |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 12 September 05 ![]() |
Cel mai dureros este ca masina este un Clio V6! Insa nu imi dau seama ce s-a intamplat! Masina pare lovita in spate dar nu se vede nici o alta masina pe langa ea!
|
--------------------
Megane 2
1.6 16V
2003 Hatchback Renault, Megane 2 Bicorp, Confort Dinamique, 1.6 16V 115CP, 2003
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Si eu am extinctor. Intrebarea ar fi: unde il tine fiecare?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
din punctul de vedere al spatiului dedicat stingatorului si trusei medicale astia de la reno stau foarte prost ! la alte masini nici nu le observi insa la reno te impiedici de ele in trusa aia de rahat !
la megane estate intra in compartimenul roii de rezerva insa la clio il tin in trusa pe care mi-au dat-o ei si legat cu chingile de la woofer ! asta e tot ce am putut face fara sa chinui masina in nici un fel |
--------------------
a
a
a
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.904 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
De Clio-ul ala am citit acu ceva vreme pe un forum de Clio din Franta, era masina noua, cam 4000 km, motor V6 si a luat foc instantaneu dupa niste ture de circuit, se pare ca este o problema de conducte de combustibil care trec foarte aproape de galeria de evacuare si...voila! Oricum, din ce scrie acolo, omu' si-a recuperat banii de la asigurare!
Iar la capitolul extinctor, exista, trebuie insa sa ma duc sa il incarc ca a expirat perioada de valabilitate. La 21 il tin sub scaun, ca am loc (i-am lipit un arici care sta la randu-i lipit de mocheta de trei ori mai groasa decat la Meganele mai nou cu vreo 14 ani). |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Legat de acest Burnout, sa vezi o masina in flacari nu e o imagine prea frumoasa. Vara aceasta, la mare, pe la ora 9:30 PM, intre Costinesti si Tuzla, un Cielo a lovit o caruta si s-a aprins incet, incet pana cand flacarile aveau 3 metri...
![]() ![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mai bine ne luam stingatoare, deci, care este, deci.......
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Am si io o intrebare legata de imaginile cu acel Clio: mi se pare mie sau janta aia de pe spate e topita?
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place ala cu Golfu, care si-a scos voloanul cu airbag sa-si puna unul sport, ca na astia pun airbag de tampiti ca n-au ce face.
Cat priveste extintoarele aveti mare grija ca toate expira cam in 6 luni daca nu ma insel. Pe alea spray tre sa le arunci dupa, iar celelalte se re-incarca. |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
decat sa-si bata joc de clio in halu` ala mai bine mi-l dadeau mie...era o idee mai buna...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:28 |