Cd-Mp3 Player, ajutor !!!!
![]() ![]() ![]() |
Cd-Mp3 Player, ajutor !!!!
RoVal1972 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|||
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Pai din cate stiu eu orice cd player/mp3 portabil are iesire jack,iar casetele adaptoare au mufa pentru jack.
|
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
va intelegeti si voi ca orbu cu mutu
![]() @ RoVal1972 : bogdan20 nu se referea probabil la a folosi adaptorul pentru rcd ci pentru rcs. @bogdan20 : RoVal1972 se intreba cum bagi caseta adaptoare in rcd, la capatul celalalt probabil ca stie care e ghidusia ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
![]() |
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
O intrebare? Ce cod OEM are MP3 playerul standard de pe M2.2? Se poate monta pe M2.1 cu pastrarea functionalitatilor satelitului de comanda ?
A probat cineva? |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
liviurosioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
... sau un numar de identificare de la un megane 2 facelift cu mp3 player (am vazut ca sunt persoane care au cumparat cu astfel de optiune), ca sa sunam la un dealer sa vedem codul playerului si pretul
.. am facut cercetari si cu ajutorul lui M@nuel, cel care are un Megane Sedan facelift cu mp3 player, am descoperit codul mp3-ului original Renault: 8200084437. Acuma partea shocanta... pretul... ptr doritori 4608 RON. Mi-a picat fata cand am auzit!!!!!!!!!!!! Adica vreo 1300-1400 euro. La fel de uimit era si omuletzul de la Meridian care m-a ajutat sa fac investigatia. Spor la instalat mp3 player pe Megane, dar nu cel de origine! Apropo, eu am un Kenwood de toata frumusetea, cu interfata ptr ipod, astept sa-mi vina din Anglia interfata ptr display si telecomanda. Si cred c-am iesit mai ieftin decat playerul lor |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cred ca mi-am luat teapa. Trebuiau sa mi-o livreze cu cabasse + magazie la banii astia
![]() Pentru doritori, am mp3 player original de vanzare la doar jumatate de pret!! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
tu ai platit ca optiune doar vreo 50 euro. ptr cei care vor unul nou e 46 milioane.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am platit ca optiune 110 euro. Da' nu stiu de ce te bagi in afacerile mele si-mi strici piata
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 00:21 |