Schimbare casetofon cu radio-cd, Megane 1
![]() ![]() ![]() |
Schimbare casetofon cu radio-cd, Megane 1
r3ptu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane
1998 clasic
|
|||
bleckota |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 22 March 11 ![]() |
Si primul are.
![]() |
--------------------
renault megane
coupe 1.4 16v
2001
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
buna colegi de forum am o problema am un player blaupunkt amsterdam 130 si la montarea lui dupa ce am observat dupa montaj ca nu mai functioneaza kilometrajul masinii , am sc\os playerul si masina indica km la ora dar parca nu asa cum ar trebui un sfat un coleg de pe un alt forum a zis ca ar trebui un fir taiat , ce are legatura cu km masinii dar care nu stie
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@catalin mai citeste regulamentul........
QUOTE j) Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage o atentie sporita. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
am postat aici dar nu mi raspunsese nimeni crezand ca topicul e mai la dos sa zic asa momentan , si am postat in sectiunea megane in dorinta de a primi un raspuns cat mai repede ok am gresit ,
This post has been edited by catalin1: 23 Feb 2015, 19:34 |
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
alwaysfresh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 23 October 11 From: Timisoara ![]() |
Din experienta voastra, merita sa schimb cd player-ul original cu ceva mp3 din magazin? ma refer la calitatea sunetului.
Sau trebuie neaparat insotita schimbarea aceasta si de schimbarea difuzoarelor ca sa se simta diferenta de sunet? Megane 2 am eu This post has been edited by alwaysfresh: 8 Aug 2016, 09:39 |
--------------------
DACIA
1410
1996 Break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 18:35 |