Sony play Station Portable - PSP
![]() ![]() ![]() |
Sony play Station Portable - PSP
Luka |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|||
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
Ce iti pot spune in prima faza e ca jocuri/eventuale softuri se gasesc aici, mai precis AICI. Memoria cred ca poate fi si de la alti producatori (nu ar avea de ce sa nu fie, tot acolo vei gasi). Ideea produsului in mare e sa fie o consola portabila. De curand a aparut si primul episod, exclusiv pentru psp, dintr-un serial in care un episod e cam cat un film normal (ca durata) si e in genul Gta, dar nu e asa de important.
P.S. nu stiu asa ca nu as vrea sa vorbesc in necunostinta de cauza, dar nu cred ca merg programe gen route-planner. Daca te referi la faptul ca vrei sa-l folosesti ca sistem stand-alone. In schimb, conectat la o antena, daca esista softul, e frobabil sa mearga, dar repet, nu stiu sigur. enjoy ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
Luka |
![]()
|
Mersi frumos pentru site.
Cand spui de conectare la o antena, la ce te referi exact? |
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
Pai nu stiu sigur ce prefata are el fara nici un mini-dvd in el, ca daca stiu eu bine, are mai multe mufe pe el in care mi se pare ca se pot conecta boxe externe si alte accesorii. Ma gandesc in principiu la antenele externe pentru smartphone-uri (multumesc cipman@all
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
Luka |
![]()
|
Nu cred ca are asa ceva (bluetooth), o am doar de 3 zile
![]() Mai astept raspunsuri. |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
EL_BGD |
![]()
|
cred ca va fi cam dificil prin usb..dar nu se stie. Fara nimic incarcat in ea, cam ce interfata are ? (doar ceva cu options legate de zona si diferiti parametrii de functionare ? daca da, nu cred ca merge )
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Am auzit ca Sony lucreaza la ceva soft de navigatie care va merge pe PSP.
_________ 1.9 dCI |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
Luka |
![]()
|
QUOTE(EL_BGD @ Nov 24 2005, 05:07 PM) cred ca va fi cam dificil prin usb..dar nu se stie. Fara nimic incarcat in ea, cam ce interfata are ? (doar ceva cu options legate de zona si diferiti parametrii de functionare ? daca da, nu cred ca merge ) Dap, cam asa ceva. |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Luka @ Nov 24 2005, 04:24 PM) Nu cred ca are asa ceva (bluetooth), o am doar de 3 zile ![]() Mai astept raspunsuri. sony PSP are bluetooth, ca se poate juca "in retea" cu alt posesor de PSP ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
Ati atins un punct sensibil pentru mine
![]() Ma chinui cu un PS2 cu chip care face figuri din cand in cand, astept PS3 (cred ca dau comanda cu 2 luni inainte sa apara) si mi-as lua maine un PSP ... dar a spus nevasta ca il arunca direct pe geam ![]() E un fel de minune a tehnicii, un PS2 miniaturizat, cu o calitate a imaginii de te doare capul si pe care poti sa vezi filme linistit in masina (in loc de car-DVD). Cine nu l-a vazut sa se duca sa il vada ca merita. Aici un link depre PSP. |
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
EL_BGD |
![]()
|
Da, e tare PSP-ul, dar e si nu e util, iar la pretul ala...... Daca as primi si eu cadou........
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
psp e o jucarie foaaarte tare.. ma batea gandul acum vreo luna sa-mi iau.. da'.. parca e o investitie prea mare... pentru o .. jucarie..
deh.. 10-11 el, dupa care.. cam 1.5 mil cat costa un joc... si tot asa.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
EL_BGD |
![]()
|
M-am lamuirt si cu psp-ul asta........ E bun la joace, nu merg decat cele pe UMD sau cum se cheama "agregatul" (un fel de minidisc); mai e bun la luat pozele cu tine, si se mai pot pune filme pentru vizionare (desctul de incomod zic eu sa stau cu capu fix in ecranul ala). Se mai pot stoca mp3-uri pentru entrahteinment. Ce nu e pe "disc", e pe memory stick, care trebui atent comparat la cumparare, ca sa nu fie introdus ca...ehm...nuca'n perete. Nu merg alte aplicatii.
Pana la urma, e un playstation portabil ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
EL_BGD |
![]()
|
aaaaa, am uitat, are si wifi pentru conexiune la internet, dar e mai complicat si n-a inteles intelectul meu cum sa faca, dar exista
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
Luka |
![]()
|
Un site excelent (forum) despre PSP : http://forums.qj.net/showthread.php?t=16876
Ce am mai aflat: carduri de memorie se pot folosi memory stick duo si memory stck pro duo (capacitate mai mare, viteza mai mare) de la Sony si SanDisk. Se gasesc carduri la preturi decente (80-90 euro - 1 GB), dar nu la noi, ci in strainatate ![]() Jocurile de-abia apar la noi, preturi intre 160 si 240 RON. In strainatate jocurile costa cam 45-50 de euro. Deci, cautati-va rudele emigrate si cereti-le jocuri si carduri ![]() Pentru conectare la Internet trebuie un wireless acces point, in schimb in locuri publice precum hoteluri e gratis ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
Luka |
![]()
|
Ok, gasit card memorie Sandisk pe e-bay, mi-l aduce un prieten. 1GB - 68 euro
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 11:07 |