Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sony play Station Portable - PSP

Luka
post 23 Nov 2005, 17:46
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Ok, cine are asa ceva, cine stie cu ce se mananca?
Am primit unul zilele astea cool.gif si acum as vrea sa aflu detalii de la detinatori. Evident, am stat cateva ore ieri si am citit manualul de instructiuni, dar as aprecia informatii.
Ma intereseaza mai multe lucruri, in ordine:
1. Se pot instala si programe de genul route-planner pe el?
2. Cata memorie aveti la PSP? Merge si alt producator de memorie (memoria este una Sony Memory Stick Duo) ?
3. De unde luati jocuri?

Si o sa mai fie si altele ca-mi mai aduc aminte rolleyes.gif

--------------------
Renault Laguna II 2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP
Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EL_BGD
post 23 Nov 2005, 19:08
Post #2

Membru autentic

From: Bucharest

Ce iti pot spune in prima faza e ca jocuri/eventuale softuri se gasesc aici, mai precis AICI. Memoria cred ca poate fi si de la alti producatori (nu ar avea de ce sa nu fie, tot acolo vei gasi). Ideea produsului in mare e sa fie o consola portabila. De curand a aparut si primul episod, exclusiv pentru psp, dintr-un serial in care un episod e cam cat un film normal (ca durata) si e in genul Gta, dar nu e asa de important.
P.S. nu stiu asa ca nu as vrea sa vorbesc in necunostinta de cauza, dar nu cred ca merg programe gen route-planner. Daca te referi la faptul ca vrei sa-l folosesti ca sistem stand-alone. In schimb, conectat la o antena, daca esista softul, e frobabil sa mearga, dar repet, nu stiu sigur.

enjoy tongue.gif

--------------------
Renault Clio 1.4 16v 2003 bicorp
Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
+
Luka
post 24 Nov 2005, 11:25
Post #3

Membru autentic

Mersi frumos pentru site.
Cand spui de conectare la o antena, la ce te referi exact?

--------------------
Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
+
EL_BGD
post 24 Nov 2005, 11:33
Post #4

Membru autentic

Pai nu stiu sigur ce prefata are el fara nici un mini-dvd in el, ca daca stiu eu bine, are mai multe mufe pe el in care mi se pare ca se pot conecta boxe externe si alte accesorii. Ma gandesc in principiu la antenele externe pentru smartphone-uri (multumesc cipman@all biggrin.gif ) care se pot co0necta la aprat prin mufa/bluetooth. La noi am vazut cate ceva, dar mi se pare ca era prin Satu' Mare sau ceva de genul asta, nu mai tin minte. Revin....daca are conectivitate bluetooth, sau permite tipul de mufa, si se copiaza softul pe mini dvd (nu stiu daca exact asa se cheama), ar trebui sa mearga, dar am o puternica senzatie ca nu merge. Logic, da, dar practic, cred ca mai greu.

--------------------
+
Luka
post 24 Nov 2005, 16:24
Post #5

Membru autentic

Nu cred ca are asa ceva (bluetooth), o am doar de 3 zile smile.gif Chiar nu am vazut asa ceva, in schimb are USB, evident.
Mai astept raspunsuri.

--------------------
+
EL_BGD
post 24 Nov 2005, 17:07
Post #6

Membru autentic

cred ca va fi cam dificil prin usb..dar nu se stie. Fara nimic incarcat in ea, cam ce interfata are ? (doar ceva cu options legate de zona si diferiti parametrii de functionare ? daca da, nu cred ca merge )

--------------------
+
sorin
post 24 Nov 2005, 17:56
Post #7

pilot de renault

From: Lebbeke,Belgia

Am auzit ca Sony lucreaza la ceva soft de navigatie care va merge pe PSP.
_________
1.9 dCI

--------------------
MEGANE 2 1,9dCi --ESTATE --octombrie 2004
+
Luka
post 24 Nov 2005, 18:26
Post #8

Membru autentic

QUOTE(EL_BGD @ Nov 24 2005, 05:07 PM)
cred ca va fi cam dificil prin usb..dar nu se stie. Fara nimic incarcat in ea, cam ce interfata are ? (doar ceva cu options legate de zona si diferiti parametrii de functionare ? daca da, nu cred ca merge )

Dap, cam asa ceva.

--------------------
+
caktuss
post 25 Nov 2005, 17:10
Post #9

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(Luka @ Nov 24 2005, 04:24 PM)
Nu cred ca are asa ceva (bluetooth), o am doar de 3 zile smile.gif Chiar nu am vazut asa ceva, in schimb are USB, evident.
Mai astept raspunsuri.

sony PSP are bluetooth, ca se poate juca "in retea" cu alt posesor de PSP wink.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
grizzly
post 25 Nov 2005, 21:14
Post #10

Membru

Ati atins un punct sensibil pentru mine smile.gif.
Ma chinui cu un PS2 cu chip care face figuri din cand in cand, astept PS3 (cred ca dau comanda cu 2 luni inainte sa apara) si mi-as lua maine un PSP ... dar a spus nevasta ca il arunca direct pe geam sad.gif asa ca nu pot decat sa ma uit la el si sa zambesc amar.
E un fel de minune a tehnicii, un PS2 miniaturizat, cu o calitate a imaginii de te doare capul si pe care poti sa vezi filme linistit in masina (in loc de car-DVD). Cine nu l-a vazut sa se duca sa il vada ca merita.
Aici un link depre PSP.

--------------------
MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :)
+
EL_BGD
post 26 Nov 2005, 02:31
Post #11

Membru autentic

Da, e tare PSP-ul, dar e si nu e util, iar la pretul ala...... Daca as primi si eu cadou........ biggrin.gif

--------------------
+
claus
post 26 Nov 2005, 11:46
Post #12

private spice

From: Bucuresti

psp e o jucarie foaaarte tare.. ma batea gandul acum vreo luna sa-mi iau.. da'.. parca e o investitie prea mare... pentru o .. jucarie..
deh.. 10-11 el, dupa care.. cam 1.5 mil cat costa un joc... si tot asa..

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
EL_BGD
post 28 Nov 2005, 13:16
Post #13

Membru autentic

M-am lamuirt si cu psp-ul asta........ E bun la joace, nu merg decat cele pe UMD sau cum se cheama "agregatul" (un fel de minidisc); mai e bun la luat pozele cu tine, si se mai pot pune filme pentru vizionare (desctul de incomod zic eu sa stau cu capu fix in ecranul ala). Se mai pot stoca mp3-uri pentru entrahteinment. Ce nu e pe "disc", e pe memory stick, care trebui atent comparat la cumparare, ca sa nu fie introdus ca...ehm...nuca'n perete. Nu merg alte aplicatii.

Pana la urma, e un playstation portabil biggrin.gif .... ce?! pe ps2 merge soft de navigatie ? laugh.gif

--------------------
+
EL_BGD
post 28 Nov 2005, 13:18
Post #14

Membru autentic

aaaaa, am uitat, are si wifi pentru conexiune la internet, dar e mai complicat si n-a inteles intelectul meu cum sa faca, dar exista biggrin.gif si e foarte posibil satrebuiasca un receptor pentru conexiunea asta prin wifi. Din cate stiu eu.

--------------------
+
Luka
post 28 Nov 2005, 16:45
Post #15

Membru autentic

Un site excelent (forum) despre PSP : http://forums.qj.net/showthread.php?t=16876

Ce am mai aflat: carduri de memorie se pot folosi memory stick duo si memory stck pro duo (capacitate mai mare, viteza mai mare) de la Sony si SanDisk.

Se gasesc carduri la preturi decente (80-90 euro - 1 GB), dar nu la noi, ci in strainatate smile.gif
Jocurile de-abia apar la noi, preturi intre 160 si 240 RON. In strainatate jocurile costa cam 45-50 de euro. Deci, cautati-va rudele emigrate si cereti-le jocuri si carduri tongue.gif

Pentru conectare la Internet trebuie un wireless acces point, in schimb in locuri publice precum hoteluri e gratis smile.gif

--------------------
+
Luka
post 2 Dec 2005, 12:08
Post #16

Membru autentic

Ok, gasit card memorie Sandisk pe e-bay, mi-l aduce un prieten. 1GB - 68 euro biggrin.gif

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 11:07
Dacia