Noul Renault Megane, mai atragator mai dinamic mai prietenos
![]() ![]() ![]() |
Noul Renault Megane, mai atragator mai dinamic mai prietenos
rombu |
![]()
|
||
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ce cruzime!
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
WOW, da` ce calcule
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta ar fi tare!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
asta e gen posesorii de dacii vechi care-si mosificau masina sa arate precum modelele mai noi si schimbau grila fata, chiar si farurile, aratau a cel mai mare kitch posibil pentru ca nu se potriveau de nici un neam !
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
cam multa nebunie pe aici, dar masina pe care o ai acum frate ce nu-ti place la ea ca mie mi se pare foarte reusita (sper ca ai glumit
![]() si eu ma bucur ca nu au facut foarte multe schimbari la exterior, dar mai ales ca schimbarile sunt de bun gust (vezi farurile). Bine ca nu au pus prostiile alea cromate la faruri cum am vazut in pozele alea retusate pe calculator. Ma intreb daca pentru sedan or sa monteze senzorii de parcare pt ca pe CC am vazut ca i-au pus. As fi vrut sa vad mai multe schimbari la interior si aici ma refer la consola centrala, un display color care sa deserveasca mai multe subansamble (cum ar fi senzorii de parcare, sistemul audio, etc) ar fi fost sweet. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
CT-82-PUM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 3 October 05 From: Constanta ![]() |
Cred ca e impropriu zis noul megane...e doar un facelift si nimik mai mult...oricum mai e pana apare cu adevarat noul megane III.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
eminescu0 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ Dec 8 2005, 08:22 PM) dmc urmeaza link-ul asta si o sa vezi niste poze cu interiorul in care apare si un ditamai display-ul. vad ca si jantele sunt noi, imi plac, desi m-au lasat masca astia de la Opel cu ce au pus pe noua Astra ! |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Un facelift destul de discret.Jante in premiera.Nimic spectaculos.Nu prea e o diferenta sesizabila!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
uitandu-ma atent faceliftul e chiar minor...dar.. revenind la un ton normal, fata de postul de mai devreme, mie imi place cum arata si in facelift si acum...nu stiu daca avea nevoie neparat de el..poate erau suficiente numa imbunatatziri tehnice, suspensii si alte defecte..posesorii stiu de ce
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
Lao |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 7 December 05 ![]() |
Frumuşel modelul ăsta cu face-lift. Îmi place foarte mult poza cu bordul.
|
--------------------
Daewoo
Cielo Executive
2003 Napoleon a murit, Einstein a murit... si nici eu nu ma simt pea bine.
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eminescu0 @ Dec 12 2005, 03:27 AM) dmc urmeaza link-ul asta si o sa vezi niste poze cu interiorul in care apare si un ditamai display-ul. vad ca si jantele sunt noi, imi plac, desi m-au lasat masca astia de la Opel cu ce au pus pe noua Astra ! monitorul ala vine doar cu sistem de navigatie care in Romania nu se aduce. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Frumusel noul Megane II . Ce ma innebuneste este cularea aia albastra , banuiesc ca si ceasurile si restul beculetelor sunt tot pe albastru .
![]() Totusi unde naiba au mai pus inca 2 airbaguri ca de 8 stiu unde sunt (total 10 ) ? Ce imi plac cel mai mult sunt jentile , dar vor costa mult ![]() Tinand cont de forma bordului , cred ca au ramas mute cuiburi de greierasi in care se pot ascude si in noul Megane , ca io ma cert in fiecare dimineata cu ei mai ales de cand a venit frigul ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cre' ca ideea cu faceliftu' e urmatoarea.
Vanzarile scad, e prea devreme sa cheltui pentru un nou model, faci doua, trei modificari la aspect, intre timp ai mai dezvoltat un motor. mai gasesti loc pentru un senzor de parcare sa zicem si gata, iata face liftu'... Cresc iar vanzarile, cresti oricum pretzul si deci back in business inca vreun 1 an. Timp in care dezvolti alta masina.... q.e.d. Era si greu sa-i buna beculetze albastre, sa-i puna piele gri, nu ?! ![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedane
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
eminescu0 |
![]()
|
pai si care e problema ? e o strategie de marketing bine cunoscuta si utilizata de toti producatorii de masini (vezi Peugeot X-Line, One-Line, Palladine, Octavia Tour ...). Tre sa aduci mereu ceva nou ca sa tii pasul cu concuresta, altfel poti sa le arunci toate pe masina de la inceput (motorizari, dotari, bla bla) si gata. Modificarile exterioare au si ele rostul lor, sa vada omu ca are o masina noua.
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
Am eu impresia sau nu ai intzeles ideea...
Se mira lumea ca nu e ceva semnificativ. Ceva semnificativ ar fi insemnat costuri suplimentare pentru producator. Iar facelift-ul nu cred ca e destinat detinatorilor modelului initial. Cati detinatori de M2 si-ar lua M2 facelift pentru 2 faruri usor modificate, culori noi la interior pentru o suma mai mare ? Iar daca se opteaza pentru noua motorizare, atunci sunt alti bani suplimentari. Chiar, am putea face un sondaj... Cati din forumisti detinatori de M2 ar fi dispusi sa cumpere M2 facelift ? |
--------------------
Renault Megane
Sedane
|
cmandrei |
![]() ![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci la noi apare pe la sfarsitul verii in buna traditie Renault de a amana lansarile.Sa te tii descounturi la modelul actual ca sa epuizeze stocurile.Ce sunt curos este la ce pret va veni noul megane si in ce definitii?Si curios de ce deiselul de 2000 este disponibil numai la full,nu si cu echipari intermediare(nu zic baza).
![]() |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
dadu |
![]()
|
iti cam taie respiratia preturile alea
![]() |
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Misto noul Megane,dar totusi nu vi se pare ca fata seamana cu cea de la CLIO III ??
@dadu ,chiar ca iti taie respiratia preturile alea ![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
RoVal1972 |
![]()
|
Peugeot 206 xline, 407 Paladine, Octavia Tour nu sunt facelift-uri sunt doar niste oferte speciale pe anumite tipuri de echipari carora producatorii le dau denumiri pentru public, asa de publicitate.
|
--------------------
Renault Megane
Sedane
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect.
This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 17:35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
ok, uitati de astea
![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
dadu |
![]()
|
1.5 dci 105 cp - 23.850 e
nu e cam mare chiar si pt francezi? |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
@dadu:
pai avand in vedere ca salariul mediu al unui..let's say..inginer in RO e de cca 4-500E, iar in EU cel minim ptr un inginer e de cca 3000E... raspunsul e destul de evident, nu? ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
dadu |
![]()
|
c-am asa ceva.
de unde pot sa aflu daca a mai fost facuta vre-o modificare la megane, in afara de motor si interior - in special la suspensie ? nu reusesc sa gasesc nimic |
|
RoVal1972 |
![]()
|
Pai astepti sa-l aduca in Ro si vezi atunci...
![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedane
|
dadu |
![]()
|
sau poate nu mai astept si imi iau octavia
![]() |
|
RoVal1972 |
![]()
|
Nu vad motivul pentru care ai vinde M2 sa iti iei M2 facelift... Tu cum ai motiva aceasta alegere ?
Personal imi place Octavia 2 si am un prieten care are asa ceva si cred ca isi merita banii. Doar ca dai alti bani.... ![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedane
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu consider ca cine are bani de Octavia 2 poate linistit sa isi ia Passat ca doar sunt la acelasi pret, ma refer la versiunile Elegance si Highline.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 11:39 |