Noul Renault Megane, mai atragator mai dinamic mai prietenos
![]() ![]() ![]() |
Noul Renault Megane, mai atragator mai dinamic mai prietenos
andreicri |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|||
nicusor |
![]()
|
![]() Mr. Group: Members Posts: 162 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum s-a mai discutat, 1.6 16V vine fara capac motor si fara blana de sub capota.
Cam care ar fi preturile la dealer, si ce alternative exista? |
--------------------
Dacia
Solenza
04.2004 Scala Megane 2.2 Sedan 1.6 16V, privilege, ESP, etc. :)
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 20 Jun 2007, 20:41) http://www.renault.dk/upload/dk/megane_hat...e_II_0107_a.pdf Iar aici incepe de la ~30.000 de euro. Sa inteleg ca in Danemarca sunt si mai de calitate masinile? pentru tarile nordice e diferita situatia. o masina noua in norvegia spre exemplu costa dublu fata de una in romania, orice masina ar fi ea. acolo poti lua fabia cu 17.000euro. noul mondeo e pe la 40.000euro. a zis bine cineva ca este vorba si de o protectie, avand in vedere ca norvegia face doar niste masinute mici, electrice, de care pe aici nici nu am auzit, mai mult, nici in tari mai apropiate geografic de ele nu s-a auzit ![]() <span class='edit'>21 Aug 2007, 15:10:</span> @pit-bull: pe sedanuri nu se poate pune cabasse. eu am cabasse pe masina mea si i-a placut la nebunie lui taica-meu, si-a luat sedan dar nu avea optiunea cabasse, era dezamagit This post has been edited by czs: 21 Aug 2007, 15:11 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
acum 1 an mergea si pe sedanuri sa pui cabasse.
![]() ai aceleasi boxe sau si ele sunt diferite czs? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
stiu, acum un an era si motorul acoperit , nu era esp... acum din pacate....asta este. da, si boxele sunt cabasse, cu neomidiu, suna bestial. amplificatorul e in spate in porbagaj
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
Neodymium
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006
- TR 78 VIV Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
czs |
![]()
|
magnet cu neomidium, suna incomparabil mai bine decat boxa cu magnet normal
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Scuze de putin cam offtopic: Am fost de curand in Danemarca si in fata unui hotel de acolo, intrun orasel vai mama lui, expozitie de masini. Ultimile aparitii de la Honda, Peugeot (inclusiv SUV-ul lor cel nou), Volvo si nu in ultimul rand Renault. De la Renault nu aveau decat noua Laguna care arata minunat (cred ca erau si versiunile de lux acolo caci aveau numai piele, navigatii uriase, volanu plin de comenzi) si noul Twingo in doua variante normal si sport. Au pastrat destul de bine aerul de Twingo inauntru celui nou si pot zice ca arata fain...asa mic si dichisit. Am intrebat de Megane...daca e ceva nou...de ce nu au...si mi s-a spus ca inca nu au primit absolut nici o veste de la Reno DK privitor la noul Megane. In fine...cert e ca Laguna arata de exceptie, stilizata, plina de nebunii inauntru...poate nu va zic lucruri noi...dar pt mine era premiera sa o vad asa live. Din pacate nu am facut poze...asa ca va trebui sa ma credeti pe cuvant.
|
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
La momentul in care scriu acest post nu mai e chiar o super noutate (am facut destul de tarziu poze), dar megane-ul a "primit" un nou afisaj pentru radioCD.... [attachmentid=1627415575][attachmentid=1627415576]
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
mannick |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 270 Joined: 30 April 07 ![]() |
Nashpa rau
![]() Au mai redus din costuri, folosesc display cu segmente in locul celui matricial, si display-ul si controler-ul sunt mai ieftine. Oricum, display-ul ala era matricial pt ca se folosea si la navigatie la inceput. Acu' probabil ca defileaza numele melodiei pe ecran, nu? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech
/ 2007 Privilege, 2021 Intens 1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision |
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
arata ca ecranul unui calculator de buzunar cumparat din obor.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
czs |
![]()
|
Ramane de vazut... oricum , nu in legatura cu rs-ul, dar cu noul megane, mai nou toate masinile vin fara iluminarea portbagajului!!!! nu stiu daca persoanele care iau aceste decizii de reducere a costurilor nu folosesc masina sau sunt duse cu pluta... nu stiu care varianta e mai buna, efectul pentru noi, cumparatorii este oricum acelasi
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare greu de crezut ca vin fara iluminare in portbagaj...
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mai nou de cand? Ca eu il am din august si am lumina in portbagaj... E drept, si m-am mai plans de asta pe aici, ca nu am luminile din portiere... si alte si alte "decizii de reducere a costurilor"...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
teau pacalit cu luminile din portiere...vezi sa nu fie arse......la al meu...printre primele cu diesel euro 4..are toate luminile din dotare......aprilie....07
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
xcss |
![]()
|
Nu am deloc
![]() |
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io zic sa le ceri reduce mai mare.........ca tiau pus fete de usi de autentic......vopsite....
serios...chiar au renuntat la luminile din usi??? ca s aacopere reducerea de 2000 de euroi?????? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
xcss |
![]()
|
Asa se pare, si erau mai multi care se plangeau de asta in ceva topic pe aici... plus capace motor si vas expansiune, pasla de protectie capota motor, plus placa de polistiren din portbagaj, plus sigla Renault (!!!) de pe portbagaj... cred ca se tinde la uniformizarea Privilege-ului cu Manager...
This post has been edited by xcss: 23 Oct 2007, 15:23 |
--------------------
-
-
|
|
mannick |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 270 Joined: 30 April 07 ![]() |
Deci au scos plini de voie buna:
-capacele de plastic la motor -inscriptionarea motorizarii pe bandouri -luminile din portiere -display cd-player downgradat -inscriptionarea Renault de pe portbagaj -iluminare portbagaj (? asta nu e inca sigura) Cat or fi economisit cu asta? Nu mare lucru, in schimb au un impact vizual destul de important. Ce urmeaza? Ia sa vedem, pot scoate si a doua lampa de pe plafon, nu vor mai da scrumiere (masini verzi ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech
/ 2007 Privilege, 2021 Intens 1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision |
|
xcss |
![]()
|
Daca prin spuma de langa roata de rezerva te referi la placa aia cu adancituri care o acopera, care vine imediat sub mocheta, stai linistit... au scos-o si pe aia...
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
capac motor...nu mai are de mult...pasla a avut doar la diesel...
acum e naspa faza cu placa din portbagaj........la autentic nu e si e naspa |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
La Authentique n-o fo niciodata si nu i-am simtit lipsa... ba chiar mi se pare un avantaj, ca poti pune in roata o gramada de chestii... eu acolo imi tin lanturile, solutia de parbriz pentru iarna, peria de zapada, husa pt geamuri etc...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
xcss |
![]()
|
Avea si placa aia tot soiul de adancituri in care puteai pune lucruri.
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
doar daca ai hartie oficiala ca iar se lasa ci discutiii si interp
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
czs |
![]()
|
foarte serios vorbesc ca se scoate lumina din portbagaj. incepand cu ceea ce se fabrica in octombrie, dupa cate am inteles. deci daca va luati acum un megane fabricat inainte de octombrie, spre exemplu septembrie sau august, o sa aiba lumina in portbagaj. nu va zic sa ma credeti neaparat pe cuvant, si eu as fi tentat sa nu cred daca as fi in locul vostru si mi-ar zice cineva ca nu o sa mai aiba megwane lumini in portbagaj, mi s-ar parea o reducere de costuri facuta cu fundul... dar mergeti si vedeti. oricum, la capitolul siguranta ramane in topul meu, avand in vedere ca m-am rasturnat cu ea de costa reparatiile cam 12.000 euro si nu am avut nici o zgarietura (nu va recomand sa incercati
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
al meu e din 1 iunie....am si lumina in portiere si in portbagaj
![]() ![]() pasla, capac motor si restu nu sunt la promotie ![]() |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
czs |
![]()
|
aaa, si apropos de luminile din usi, da, sunt unele modele privilege, repet privilege care nu au aceste lumini, la modul in care nu exista nici lacas. erau doua modele privilege in showroom si una avea iar cealalta nu. si dealerul a ramas nedumerit, pentru ca atunci cand l-am intrebat daca privilege-ul vine sau nu cu lumini in portiere, mi-a raspuns ca da, iar eu l-am dus la masina care nu avea si cauta-le unde nu-s. eram la showroom ca sa-si ia tatal meu un sedan, privilege, care era cu luminile in usi cand l-am primit... a fost primul lucru la care m-am uitat cand au adus masina
![]() This post has been edited by czs: 23 Oct 2007, 17:02 |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
@ vio si eu tin acolo , in roata, o gramada de maruntisuri....
![]() |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
czs |
![]()
|
problema asta cu reducerea costurilor, desi este generala, nu cred ca tine de renault, ci mai degraba de rro. am vazut ca meganeul care nu e facut pentru romania, are la cel putin la o varianta de dotare intrerupator si pentru spatiul de stocare de sub covoras (sa nu mai vorbim de portbagaj
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
xcss |
![]()
|
Noroc ca apare Megane 3... ca daca mai apuca asta un facelift si niste promotii, rotile le-ar fi trecut la optionale probabil...
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:03 |