Probleme sau alarme false?, Martori luminosi bord
![]() ![]() ![]() |
Probleme sau alarme false?, Martori luminosi bord
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Nimeni? In cazul asta ma gindesc sa fac o vizita la service...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Singura explicatie pe care o vad eu ar fi o subturare a motorului in timpul manevrelor cu pricina. Se poate sa fi dus motorul sub 500 rot/min pentru cateva clipe? Cat timp au fost aprinse becurile in ambele cazuri?
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
BOG |
![]()
|
1 secunda si nu prea era subturat....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
cipman |
![]()
|
Ciudat. Cam care e nivelul uleiului?
Nu stiu daca sa te duci la service. Eu nu m-as duce. As mai lasa-o sa vad daca mai face, sa incerc sa leg aprinderea beculetelor de ceva si sa vad daca gasesc o metoda sa reproduc fenomenul. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
|
BOG |
![]()
|
Am cumparat masina in decembrie 2005...am doar 1500 km..deduc ca uleiul ar trebui sa fie ok....oricum nu a mai dat nici un avertisment pt ulei...ci cum spuneam ieri a aparut ala de baterie.....Dar e posibil sa fie ceva fals....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
joao_jilberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 11 January 05 From: Bucuresti ![]() |
... citat sters...
cel de airbag sta aprins daca decuplezi airbagul pasager. cel de abs poate indica probleme la sistemul de frinare, ai putea sa incerci o frinare brusca sa vezi cum intra abs-ul (in conditii de siguranta), dc nu functioneaza mergi la service (e recomandabil sa testezi periodic abs-ul). This post has been edited by cipman: 6 Mar 2006, 20:46 |
--------------------
Ford
Mondeo
MK4 / 2008 new Mondeo 2.0 tdci trend thunder gray
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
imi aduc aminte ca taicamiu a avut problema asta la megane 1 ! e o problema cu contactul de la pedala de frana...la el era mai frumos...adica din senin masina nu mai avea putere de loc si se aprindea pe bord abs parca si serv...rezolvarea era sa ciocanesti usor o anume mufa de langa pedala de frana (facea o data de 2 ori pe an) azi masina are 170 mii km...si tot asa face..de 2 ori pe an tre ciocanita mufa!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
verzuiul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 7 January 05 ![]() |
...sau la sofer!Eu am patit asta dupa(la 30 secunde) schimbarea blocului de lumini,deoarece se "incaleca" la viraj airbagul(sofer).
|
-------------------- Megane E,Techno fara optiuni,gri shist.
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
A patit ceva asemanator directorul meu la Laguna. In primii 3000 km . I-a aparut mesaj SERVICE pe displayul multifunctional si ..inca vreo doua becuri ..nu mai tin minte care, pe langa. S-a dus la service si problema era de la o cupla care "strangea" cablajele de la mai multi senzori si le ducea spre computer. NU facea contact bine. Au curatat-o cei de la service, au strans blocajele de pe ea mai bine...si n-a mai facut.
Atunci, la intrebarea: Domnule...e posibil la 3000km sa faca asa ceva, cei de la service l-au "servit" cu raspunsul : Pai...domnule, cum crezi ca au scos astia de la Renault o masina atat de dotata la asa pret? Au facut rabat la calitate ...unde au putut. La plastice...etc.... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
V A L I |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
Am miscat firele de sub scaune si se pare ca s-a rezolvat problema.. cel putin asa sper:)
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
Cozminelu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 26 February 06 ![]() |
Ma intreb shi io ca prostu, in stilul asta de picat mufe si contacte si senzori, e posibil sa se declanseze airbag-ul? Care e principiul? E posibil sa vada in mod fals ca a existat un impact? Huhuuu
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2003 Dynamique Megane II Hatchback 1.6 16V
|
|
cipman |
![]()
|
Exclus.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:47 |