Programare examen permis auto
![]() ![]() ![]() |
Programare examen permis auto
vali79m |
![]()
|
||
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
|
||
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|||
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa te duci personal din cate stiu....si eu cand m-am programat a durat o saptamana fara nici o interventie!Cred ca e dupa noroc..ca o prietena s-a dus cu o saptamana inaintea mea..si a programat-o cu 1 saptamana dupa mine
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Alex_HbI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 10 November 05 ![]() |
eu tocmai am terminat cu chestiile astea si cred ca iti pot spune cam tot ce doresti. Trebuie sa te duci, de fapt el trebuie sa se duca personal acolo. sa aiba neaparat dosarul complet. de programat te programeaza intr-o luna, o luna jumate, sunt foarte ocupati saracii. daca ai avea o pila ceva..cred ca te-ai putea programa mai repede..dar nu sunt sigur. cand te intreaba unde vrei sa dai cel mai bine e sa zici "rodel" daca a facut scoala prin drumu taberei..sau prin zona asta, iar daca intructoru l-a plimbat pe la Filaret, Parcu Carol (zona aia)..sa zica "autogeneral". Mai e si Ilioara dar am inteles ca acolo e nasol de tot ca sunt intersectii nasoale in zona aia.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 M II Sedan, 1,5 Dci 100CP, Confort Expression, Beige Angora, Clima, etc.
timpul trece, gropile raman ... ce sa facem si noi ... |
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
merci mult...dar chiar m-ai speriat cu timpul mult de asteptare....1 luna jumate!!!!!
![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
Alex_HbI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 10 November 05 ![]() |
Sunt foarte ocupati baietii. Daca le-ar da oamenilor carnetu cand ar trebui, celor care chiar merita, atunci poate ca nu ar mai fi asa aglomerati.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 M II Sedan, 1,5 Dci 100CP, Confort Expression, Beige Angora, Clima, etc.
timpul trece, gropile raman ... ce sa facem si noi ... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 06:14 |