Schimbator viteze, Cum sa-i scot maciulia
![]() ![]() ![]() |
Schimbator viteze, Cum sa-i scot maciulia
Tavi Dumitru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 17 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
2001 Glumele proaste sunt cel mai usor de facut si le intelege oricine.
Renault Megane Classic 2001 1.6 16v |
|||
Tavi Dumitru |
![]()
|
Chiar nu stie nimeni?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si la mine s-a zgariat maciulia
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Tavi Dumitru |
![]()
|
Pai ma gandeam s-o imbrac in piele (maciulia ca n-am gasit alta rima), daca ma duc la Reno mi-e ca fac atac de cord.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
|
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
La Megane II pur si simplu se trage in sus (cu forta). Dupa parerea mea ar trebui declipsat inelul inferior al burdufului, dat acesta peste cap si peste maciulie si ciocanit usor de jos in sus la baza maciuliei, folosind un calup de lemn ca intermediar. Cand mi l-au dat jos cei de la reprezentanta, au tras ca bivolii, iar cand maciulia a scapat au tras un pumn in tavan, ratand milimetric oglinda retrovizoare, ca m-am si uitat repede daca nu mi-au indoit plafonul...
S-ar putea ca la Meg 1 sa fie la fel, HTH. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(electriczbif @ Jan 4 2006, 02:00 PM) iar cand maciulia a scapat au tras un pumn in tavan, ratand milimetric oglinda retrovizoare, ca m-am si uitat repede daca nu mi-au indoit plafonul... ![]() Si eu mi-am schimbat maciulia, la genul ca am inlocuit-o pe cea originala cu una noua. Si am folosit metoda cea mai simpla, zic eu: am taiat-o cu panza in doua. Vorbesc de clio. La megane, teoretic ar iesi mai usor... Si intradevar, nu-i o idee rea imbracarea maciucii in piele. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
vlad_dragos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 30 October 04 ![]() |
eu am megane I si am vazut ca iese prin tragere . trebuie sa o fortezi si sa o misti stanga dreapta pana se slabeste . vezi ca sunt pe toate drumurile de vanzare ca la reno te rupe
|
--------------------
renault
megane
coupe 1996
- TL-02-swi
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(vlad_dragos @ 5 Jan 2006, 01:54) eu am megane I si am vazut ca iese prin tragere . trebuie sa o fortezi si sa o misti stanga dreapta pana se slabeste Cat de tare trebuie sa o fortezi? Recunosc, nu-s vreun fortos teribil, deci nu am reusit sa o scot prin tragere. Am inceput deci sa scobesc "reperul" cu cheia pana a rezultat ceea ce se vede in pozele atasate. Really, forta bruta forta bruta, dar cata forta, totusi? ![]() Stay tune ![]() IMG_8541_rot.JPG ( Size: 191.32k ) Number of downloads: 379 IMG_8519.JPG ( Size: 144.47k ) Number of downloads: 343 L.E. A, va intrebati probabil ce pun in loc. O sa pun una de Renault, originala. Vreo 78RON parca, adusa pe comanda la Augsburg. Obrazul subtire cu cheltuiala se tine ![]() This post has been edited by adip: 2 Sep 2006, 20:11 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
Mergi la un service non-reno sa nu strici ceva cand tragi de maciulie. Cat poate sa coste inlocuirea?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006
- TR 78 VIV Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(rac @ 2 Sep 2006, 21:13) Mergi la un service non-reno sa nu strici ceva cand tragi de maciulie. Cat poate sa coste inlocuirea? Claar. pai la cat am tras de ea pana sa ma apuc s-o cojesc, ma gandesc si la asta, iti dai seama ![]() Cred ca n-ar trebui sa depaseasca nicicum jumatate de ora de manopera, cu indulgenta ![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca ce vrei tu e 150.000 in targ.. nu 78 Ron..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(semit @ 3 Sep 2006, 11:54) vezi ca ce vrei tu e 150.000 in targ.. nu 78 Ron.. Unde, unde? Am fost in Vitan, l-am cautat, nu l-am gasit, asta e, am ingrasat reno ![]() ![]() |
--------------------
*
*
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
are rost sa va zic ca pe maciulia mea de megane 2 am dat 300 ron la reno ?
![]() (maciulie.. identica cu cea originala ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
semit |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai.. asta e, probabil, dupa pack authentique ..
in concluzie.. plastic .. si-atat ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
300 ron maciulia aia?
Astora chiar nu le e rusine?Nu-si dau seama ca daca iti faci Megane pe bucati il scoti la pret de Ferarri? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(Solon @ 5 Sep 2006, 10:40) Nu-si dau seama ca daca iti faci Megane pe bucati il scoti la pret de Ferarri? Stii care-i problema? E ca noi, cumparatorii, avem uneori impresia ca am luat Ferrari la pret de Renault, si ca am facut mega-afacere. Ori, cand vine vorba de costul pieselor si al manoperei (si doar atunci!) impresia asta chiar se materializeaza. Nasol! |
--------------------
*
*
|
adip |
![]()
|
Revin. In cazul in care va plictisiti si nici nu aveti de cand sa platiti la ora de manopera pt. inlocuire, read on
![]() - Se achizitioneaza una bucata panza de bonfaier, 1RON din piata. Eu luai 2, in caz de ceva. Initial m-am gandit la flex, (v. SorinV referinte la pendular), dar e prea hardcore pt. mine, fiindca oricum, materialul se poate taia usor cu panza. - Se traverseaza strada si se cumpara una cutie de bere d-aia de-mi place mie ![]() - Se taie plasticul ala gen teflon pana se ajunge la maner. Dupa care cu surubelnita se extrag bucatile. V. resturile in IMG_8681-1600.jpg - Se ia maciulia noua si niste lipici (eu am pus moment, vad mai incolo cat de bine a prins si daca e nevoie sa il lipesc cu altceva - idei?) si se baga fortat, prin frecare stanga-dreapta. - Se urca in casa si se descarca pozele ![]() Ca sugestii pt. amatori in cazul de fata: rabdare, atentie, bagare de seama, hotarare. Un pic de curaj trebuie, si daca lucrati cu atentie scapati fara pagube Attached thumbnail(s) IMG_8676_1600.JPG ( Size: 213.84k ) Number of downloads: 319 IMG_8675_1600.JPG ( Size: 196.62k ) Number of downloads: 325 IMG_8681_1600.JPG ( Size: 236.54k ) Number of downloads: 311 IMG_8685_1600.JPG ( Size: 167.83k ) Number of downloads: 198 IMG_8690_1600.JPG ( Size: 188.33k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
*
*
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:26 |