Laudati-va si cu.....
![]() ![]() ![]() |
Laudati-va si cu.....
grizzly |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
|
||
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|||
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
ANTIRADAR ? sau detector.... ? mai degraba detector, ca la antiradar nu te mai filma...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
JADRRO |
![]()
|
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
cea mai mare a fost un " rosu " 100 RON * in 48.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning
Powered by RENAULT , driven by passion |
|
alx1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 22 April 05 From: BUC ![]() |
Tocmai am luat si eu una bucata amenda venind de la munte. 300 de mii de lei in 48 de ore, dar cu sarbatorile astea cred ca in 72 de ore. Aveam 71 km/h unde limita era de 50 km/h. Totusi nu voi intelege niciodata de ce au pus handicapatii limita aia de 50 km/h, unde sunt trei restaurante si doua buticuri. Este exact zona unde este Paralele 45 si am impresia ca este si intrarea in localitatea Baicoi. Sunt total de acord cu voi, legea trebuie respectata, dar in multe cazuri este facuta special parca sa gresesti.
Hai sa ne gandim cati bani ar scoate baietii numai in Bucuresti daca s-ar apuca de amenzi. Fac parte din categoria care nu sufera sa ai vada pe aia smecheri care o iau pe contrasens. Dar nici nu suport sa ai vad pe toti handicapatii care abia se misca, sau care tripleaza parcarea. Politistii nostrii sunt inca mult in urma, au ramas comunisti. Faza cu bancomatul i sa intamplat si unei colege de-a mea. Ce sa va mai zic de spagarii nostii ca l-au oprit pe unul care abia se tinea pe picioare si si-au dat intalnire in 10 minute in alta intersectie.Era tot in zona sarbatorilor. |
--------------------
Renault
Clio
2003 Bicorp WROTE:B-48-ALS
[SIZE=1]Clio Bicorp 1.5 Dci |
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt oameni deh
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
am cotizat si eu cu 30 RON in primavara. eram pe Unirii plecat primul de la stop, m-au luat cu 83 la ora. In final mi-au dat amenda de 60 pt zona de 50, desi ma luasera pe zona de 60 cu viteza de 83.
In vara cu 10 Euro la prietenii bulgari, cred ca tot cu 83 la ora m-au luat in localitate. Sunt convins ca pana acum am avut noroc si am scapat de multe radare. Enervant este ca uneori chiar vreau sa alerg cu masina si nu am unde, in tara asta totul este pe dos. Circuit nema, autostrada nema (eu prin autostrada inteleg sosea cu 3 benzi pe un sens). Pe A1, aseara veneam cu 180 pe portiunea buna, m-am trezit cu unul care fara sa semnalizeze s-a bagat cu SUV-ul lui pe banda a doua la o viteza de maxim 100 km/h, traiasca Megane-ul ca are frane bune, normal ca tot ala facea scandal mai mare desi vinovati eram amandoi. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Unele radare sunt "inevitabile". cum spunea si altcineva mai sus: e zona sa mergi cu 50 cand sunt 2 buticuri - juma de ferma etc...
pe mine ma luasera la Cornu cu 130 si mi-au spus: "tu nu ai auzit de politia din cornu? de ce mergeai asa pe aici? e mereu radar aici"... chiar nu stiam ![]() bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Eu auzisem, dar credeam ca sunt ocupati cu numaratoarea de oo...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Se pune daca ma laud cu faptul ca nu am luat nici o amenda cu M2 in aproape doi ani? Bine, am cativa ani de cand nu am mai luat amenda...
![]() |
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|
ioana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 19 December 05 From: Bucuresti ![]() |
am luat eu doua amenzi de parcare in fata blocului... nu mai stiu exact cand dar era inainte o alegere .. strangeau bani pentru campania electorala mai mult ca sigur...
|
--------------------
renault
Clio bicorp
2002 conf dyn clio bicorp 1.2 16v confort dynamique 2002 .. 3 usi
|
|
nashu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 December 05 ![]() |
eu nu am nici una........sssssssssccccccc(nu pe bune)
![]() ![]() |
--------------------
renault
megan sedan
1.5 dci 80 cp renault megane sedan 1.5 dci 80cp comfort privilege 2005
mazda3 gt navi 110cp diesel range rover sport amd tuning renault laguna 2 2.0 T peugeot 307 1.6 hdi 110cp full 2005 skoda octavia rs fulloptions 2005 renault grand scenic comfort privilege 2.0 16v,jante17",piele,xenoane..alea,alea >>>> the good father <<<< |
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca e de laudat, ma laud si eu.
Ultima amenda am luat-o acu' 1 an cand n-am avut la mine talonul. (era la sotzie). Cea mai mare, 21⏠in Salzburg. Am stationat mai mult de 30 minute intr-un loc unde aveam voie maxim 30 minute. Dar era sambata seara si n-aveam unde s-o platesc. Am vrut s-o platesc duminica in Kaprun la plecare, la posta era inchis si m-am dus la jandarmerie. Dupa ce m-am chiunit cu un nene plictisit vreo 10 minute sa vad cum fac sa platesc amenda, mi-a spus go home, no problem... In tzara 300 mii, facuti 6k pentru radar. Cea mai tare chestie cu Politia, in facultate. Cu Dacia pe Mihai Bravu, am mers pe linia de tramvai inclusiv prin statzie si s-a luat un nene pe motor dupa mine. Dupa parlamentari de 10 minute, s-a suparat si mi-a dat actele si mi-a zis "Sa nu te mai vad a doua oara!". N-aveam un leu la mine. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 04:17 |