Cum fac sa nu intru la inchisoare?, Documente de arest!!!
![]() ![]() ![]() |
Cum fac sa nu intru la inchisoare?, Documente de arest!!!
raszvan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|||
Bodeacostin |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 5 November 05 ![]() |
"AM AUZIT CA":imatricularea se poate face cu 1000 si ceva de euro la rar pe naspa (daca ai pile,eu nu am inca banii,pila da)
RECAROSAREA te duce mai mult vreo 2000.procura mi-a trimis-o tipul de la care am luat masina iar cealalta am facut-o la comanda.maitrebuie sa-mi fac pasaportul sa pot trece vama. OFFTOPIC Am auzit ca pasaportul nu se mai poate face la urgenta!!!iar scoala de soferi incepand de la anul va avea mai multe probe!!! ![]() |
--------------------
renault
megane
1997 hatchback renault cu sange italian
renault megane 1.6e 1997 |
|
homeless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 21 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2005, Influence 1.4 l 16v
|
|
letitia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pasaportul se poate face la urgenta (l-am facut eu in Ianuarie - pe 26 am depus actele pe 30 am avut pasaportul). Te costa 100 RON taxa de urgenta si se elibereaza in 3 zile lucratoare (restul taxelor parca au fost vreo 80 RON, cam asa). Trebuie sa faci si o cerere "Domnului Director" prin care sa-i soliciti eliberarea pasaportului in regim de urgenta si in care, eventual, sa scrii si motivul pentru care ai nevoie de el (nu ti-as recomanda sa scrii motivul
![]() |
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------ Fiat Seicento, 899cmc, 2001
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai da l-ai avut in 3 zile dar in ianuarie nimeni nu se prea intereseaza de pasaport.
sa incerci in vara sa vezi jale! Daca nu ai prieteni sa te ajute la revedere:eu am patit-o.Am depus actele cu o luna jumateinainte de plecare si tot nu era gata.Am zis sa nu apelez la prieteni. Cu o zi inainte de plecare-hotel,bilete de avoin se duceau toate pe apa sambetei-l-am scos in 2 ore cu ajutorul prietenilor. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
letitia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@Solon, dupa mai bine de doua ore de stat la coada (asta in timpul saptamanii si in mijlocul zilei, norocul meu ca am un sef de nota 10) crede-ma ca parerea mea e ca EXISTA oameni care se intereseaza de pasaport si in Ianuarie. Partea funny e ca trebuia sa plec din tara pe 1 Februarie - cred ca cineva acolo sus m-a iubit
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------ Fiat Seicento, 899cmc, 2001
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
si eu mi l-am facut la urgenta (+100 RON). termenul a fost de o luna dar eu am fost mai special.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:57 |