Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cum fac sa nu intru la inchisoare?, Documente de arest!!!

raszvan
post 19 Nov 2005, 21:55
Post #31

Membru autentic

Group: Members

mai bine sa nu ne povesteasca, a scapat cu actele de masina si cade in alta abatere.

This post has been edited by raszvan: 19 Nov 2005, 21:56

--------------------
ex clio symbol 1.5 dci 2005
megan dci, 2003.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bodeacostin
post 20 Nov 2005, 12:20
Post #32

Membru incepator

"AM AUZIT CA":imatricularea se poate face cu 1000 si ceva de euro la rar pe naspa (daca ai pile,eu nu am inca banii,pila da)
RECAROSAREA te duce mai mult vreo 2000.procura mi-a trimis-o tipul de la care am luat masina iar cealalta am facut-o la comanda.maitrebuie sa-mi fac pasaportul sa pot trece vama.
OFFTOPIC Am auzit ca pasaportul nu se mai poate face la urgenta!!!iar scoala de soferi incepand de la anul va avea mai multe probe!!! wink.gif

--------------------
renault megane 1997 hatchback
renault cu sange italian
renault megane 1.6e 1997
+
homeless
post 28 Feb 2006, 21:58
Post #33

Membru

From: Bucuresti

blink.gif cel mai tare topic pe care l-am citit pana acum. Nu am inteles cum treceai tu vama din 3 in 3 luni fara carnet.....esti un om curajos si cu multi prieteni smile.gif supertare frate

--------------------
Renault Megane 2 2005, Influence 1.4 l 16v
+
letitia
post 1 Mar 2006, 10:49
Post #34

Membru incepator

Pasaportul se poate face la urgenta (l-am facut eu in Ianuarie - pe 26 am depus actele pe 30 am avut pasaportul). Te costa 100 RON taxa de urgenta si se elibereaza in 3 zile lucratoare (restul taxelor parca au fost vreo 80 RON, cam asa). Trebuie sa faci si o cerere "Domnului Director" prin care sa-i soliciti eliberarea pasaportului in regim de urgenta si in care, eventual, sa scrii si motivul pentru care ai nevoie de el (nu ti-as recomanda sa scrii motivul smile.gif ).

--------------------
Fiat Seicento 2001, 899cmc - B------
Fiat Seicento, 899cmc, 2001
+
Solon
post 1 Mar 2006, 11:22
Post #35

Membru autentic

Pai da l-ai avut in 3 zile dar in ianuarie nimeni nu se prea intereseaza de pasaport.
sa incerci in vara sa vezi jale!
Daca nu ai prieteni sa te ajute la revedere:eu am patit-o.Am depus actele cu o luna jumateinainte de plecare si tot nu era gata.Am zis sa nu apelez la prieteni.
Cu o zi inainte de plecare-hotel,bilete de avoin se duceau toate pe apa sambetei-l-am scos in 2 ore cu ajutorul prietenilor.

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
letitia
post 1 Mar 2006, 11:29
Post #36

Membru incepator

@Solon, dupa mai bine de doua ore de stat la coada (asta in timpul saptamanii si in mijlocul zilei, norocul meu ca am un sef de nota 10) crede-ma ca parerea mea e ca EXISTA oameni care se intereseaza de pasaport si in Ianuarie. Partea funny e ca trebuia sa plec din tara pe 1 Februarie - cred ca cineva acolo sus m-a iubit smile.gif. Nu zic, poate ai dreptate - e bine ca in cazul meu s-a putut ca si la mine era groasa treaba - bilete luate samd... Hai ca suntem Off topic smile.gif

--------------------
Fiat Seicento 2001, 899cmc - B------
Fiat Seicento, 899cmc, 2001
+
Matei
post 1 Mar 2006, 22:11
Post #37

--M!--

From: Bucharest

si eu mi l-am facut la urgenta (+100 RON). termenul a fost de o luna dar eu am fost mai special. wink.gif mi l-au facut intr-o luna si o sapt in luna august.

--------------------
Renault Megane Sedan II 2005, 1398 cmc
Fericit sau roman ?
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 17:57
Dacia