Mi-au furat capacul, Capacelul de pe manerul usii soferului..
![]() ![]() ![]() |
Mi-au furat capacul, Capacelul de pe manerul usii soferului..
tino |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 9 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
2004 PRIVILEGE MEGANE II 1.6 benzina CONFORT PRIVILEGE 2004
|
|||
ticatara |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 17 November 05 ![]() |
Spune-ne si noua pls de unde ai obtinut preturile astea? Thanx
|
-------------------- Megane II Sedan 1.6 Privilege, gri metalizat, noiembrie 2005
|
|
CostiTZA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 4 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Io am fost azi la Auto Marcu's si mi-a zis tipu ala de la comenzi ca e in jur de 70 RON cu TVA shi sa merg maine ca nu aveau. Te rog, zi-mi de unde ai gasit cu 25 RON.Multzumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 2.2
2006 Confort Dynamique 1,6
|
|
tino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 9 February 06 ![]() |
Eu l-am cumparat de la AUROCAR ALBA IULIA - reprezentanta RENAULT.
E MADE in ITALY . A costat anul trecut 267.000 cu TVA cu tot . E cromat dar e putin mai deschis la culoare. O sa caut factura si o sa va spun exact datele sa vedeti codul produsului . O sa pun si o foto ca sa vedeti dif de culoare . Toate reprezentantele tb sa poate aduce si modelul acesta mai ieftin. La SIBIU , DEVA, CLUJ am gasit tot asa cu 600-700.000 . This post has been edited by tino: 4 Feb 2007, 18:43 |
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
2004 PRIVILEGE MEGANE II 1.6 benzina CONFORT PRIVILEGE 2004
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Codul pentru capacelul de origine cromat pentru versiunea Privilege - 8200036411
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
si eu am patit-o cu capacelul. am fost la reprezentanta renault din Miercurea Ciuc si m-a costat undeva pe la 27ron daca imi aduc bine aminte, oricum sub 30ron capacelul, ca a fost cand inca era noua masina, acum aproape un an. de-l prindeam pe cel care a mesterit la ea, nu scapa teafar. nu exista in tara asta respect fata de cel de langa tine, nici cat negru sub unghie!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pe mine 62 de roni.....in Bucuresti
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
capacelul arate exact ca cel original, sau e cel facut in italia?
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e cel original pt privilege
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
czs |
![]()
|
pai de asta te-a costat dublu. al meu e cel facut in italia, si se simte cand il tii in mana ca e plastic suflat, si nu are exact aceeasi nuanta (nu se observa din avion). ma bate gandul sa cumpar unul original (cand l-am luat pe asta am intrebat la cat imi pot aduce la reprezentanta si nu stiam ca o sa existe diferenta). oricum, la cel de sub 30ron se vede diferenta de stralucire daca te uiti mai bine si stii la ce sa te uiti....
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
bluemagic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 16 January 08 ![]() |
mai este cineva la curent cu preturile la acest capacel? ca mi-a fost furat
![]() |
--------------------
renault
megane 2
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu cred ca s-au schimbat, cred ca tot in jur de 62 RON e...
Ti-a spus hellcat codul, ti-l repet eu : 8200036411 Intreaba si tu la Renault. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
am intrat si eu in randul lumii...mi l-a furat si mie azi...ma intereseaza sa cumpar modelul ala facut in Italia de care s-a vb aici.dar din bucuresti daca stie cineva de unde.(am sunat la Aurocar Alba Iulia si tipul de la piese habar n-avea despre ce vorbesc)
This post has been edited by Cristi39: 29 Jul 2008, 19:39 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
ms_ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 13 October 08 From: Constanta ![]() |
mi-a disparuti si mie capacul incuietoare maner sofer, se gaseste usor? imi trebuie pe negru nevopsit...
|
--------------------
renault
megane sedan 2.2 1.6 16v
2oo7
|
|
gxi_ali |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 8 May 10 ![]() |
20 lei + transport daca esti interesat.
|
--------------------
renault
renault
- vl-06-aaa
megane II
|
|
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
http://www.ebay.de/itm/GENUINE-RENAULT-MEG...=item19d07b8227 .as avea si eu nevoie ,din pacate de asa ceva
![]() |
--------------------
scenic 2
renault
- VN 10 XTX
2005 dynamique 1.5 dci danios
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cateva capacele am eu pentru cine are nevoie...vopsite/cromate/nichelate.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
yan25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 19 September 11 ![]() |
Cum pot afla varianta de culoare si pretul Espacern?
|
--------------------
renault
megane
- b 73 ctm
2004
|
|
foianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 10 June 05 ![]() |
salut
as avea si eu nevoie de unul ce pret si cum rezolvam? merci This post has been edited by foianu: 8 May 2012, 21:23 |
--------------------
renault
megane
- BC ** ***
2004
|
|
ianni |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 6 May 06 ![]() |
Vreau si eu un pret pe pm. Poate nu-l mai cumpar de la turci la vara....
Am vazut ca la Scenic (parca) au capacelul cu cheia la vedere. Stie cineva daca se potriveste si la noi. Il lipesc cu superglue si scap de hotii din Stefan cel Mare ![]() Nichelat. This post has been edited by ianni: 10 May 2012, 15:11 |
--------------------
Renault
Megane
2007/privile Je/mp3 si multe altele...
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Capacelul Cromat l-a luat danyos.
Mai sunt cele din poza. Alte detalii pe PM. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
adrian_gtt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 24 March 06 ![]() |
am cumparat capacelul nichelat saptamina trecuta de la reprezentanta din constantacu 35 ron.avea 2 bucati pe stoc si a doua bucata a luat-o un prieten al meu.la acelasi pret aducea si la un magazin in oras ,tot pe original,dar dura 5 zile.
|
--------------------
renault
laguna
- CT 16 GTT
2001
|
|
ms_ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 13 October 08 From: Constanta ![]() |
am cumparat capacul cu pricina de la reprezentanta renault cu 8,51 lei
|
--------------------
renault
megane sedan 2.2 1.6 16v
2oo7
|
|
denis84 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 23 February 11 ![]() |
Salut,
Ma intereseaza un capacel pentru Megane Sedane II la manerul de pe partea soferului de culoare gri(cromat). Daca are cineva va rog un pret si cum se poate achizitiona(de preferat prin PM). Mentionez ca sunt din Pitesti,asadar daca este cineva din zona pentru a avea posibilitatea de a proba capacelul. Multumesc, This post has been edited by denis84: 9 Jan 2013, 10:46 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 17.18k ) Number of downloads: 467 |
--------------------
renault
megane 2
2004
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai citit si tu topic-ul macar? Incearca la dezmembrari ( vezi bursa de pe forum ) sau la un concesionar Renault
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
denis84 |
![]()
|
Gill,
Am cautat si pe Bursa dar nu am gasit mare lucru in schimb pe acest topic s-a discutat mai pe larg despre acest subiect,de aici si optiunea mea de a posta. Am si pretul si de la reprezentanta dar am vrut sa incerc sa vad si un pret de pe forum poate era mai tentant. This post has been edited by denis84: 9 Jan 2013, 16:08 |
--------------------
renault
megane 2
2004
|
|
MariusDutu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 6 February 11 ![]() |
Salutare,
60 ron am dat eu pe el. Dar a venit negru nu la culoarea masini. Am un prieten vopsitor care mi-la adus la culoarea masini ulterior. |
--------------------
Renault
Fluence
2013
|
|
shepard |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 3 January 11 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(denis84 @ 9 Jan 2013, 10:45) Salut, Ma intereseaza un capacel pentru Megane Sedane II la manerul de pe partea soferului de culoare gri(cromat). Daca are cineva va rog un pret si cum se poate achizitiona(de preferat prin PM). Mentionez ca sunt din Pitesti,asadar daca este cineva din zona pentru a avea posibilitatea de a proba capacelul. Multumesc, Ai doua variante: 1. am eu unul in plus si ne intelegem 2. du-te la AMAT si vezi ca au la 35 de lei |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16V
- AG 71 YRN
2006 facelift, Lux Privilege
|
|
denis84 |
![]()
|
Shepard,
Ma intereseaza prima varianta si vreau sa stiu: 1.in ce conditie se afla capacul 2.pretul Astept raspunsul si daca ma hotarasc ne intalnim si il cumpar. O intrebare pentru userul Automotiveparts: -sa-mi spuna din ce localitate este(la reprezentanta costa 33 de lei) Multumesc, This post has been edited by denis84: 13 Jan 2013, 12:47 |
--------------------
renault
megane 2
2004
|
|
shepard |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 3 January 11 From: Pitesti ![]() |
Nu este tocmai intr-o stare noua. Eu vreau pe el 20 de lei, dar mai bine iti iei nou la 35. Tu alegi!
In drum spre AMAT treci pe la mine (stau pe langa Lidl). 0723.366.475. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16V
- AG 71 YRN
2006 facelift, Lux Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 10:22 |