Vodafone, Orange si Europa de est, Blocarea cartelei daca nu e reincarcata
![]() ![]() ![]() |
Vodafone, Orange si Europa de est, Blocarea cartelei daca nu e reincarcata
PhilipMorris |
![]()
|
||
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
|
||
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|||
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
In Bulgaria e sigur la fel, caci am o cartela prepay care nu mai functioneaza neam din aceeasi cauza. Dar ei nu au nici Vodafone, nici Orange
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ti-ar placea ca jumatate din numerele disponibile pe piata sa fie blocate de cartele goale?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Ai perfecta dreptate, dar in opinia mea este o chestie pur administrativa, depinde numai de ei. Dar, repet, atata vreme cat am platit pentru ea, ei nu ar trebui normal sa imi blocheze creditul cumparat. Ma asteptam ca in Bulgaria sa fie la fel
![]() |
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
da, se poate. atata timp cat nu a fost preluat de altcineva.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Din cate stiu numarul nu se realoca. Dar e posibil sa ma insel. Oricum, nu i-ar afecta deloc daca ar lasa omul sa vorbeasca in legea lui, de creditul care l-a cumparat. Eu am cartela Vodaconex de 6 ani, si sunt stupefiat sa vad ca de fiecare data tre' sa o reactivez sa pot vorbi. Acelasi - si pentru Za big Orenj Co SA Romania. Am auzit ca la ei e si mai rau.
|
--------------------
MK2
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa stii ca acelasi lucru il patesti si la SFR sau Orange (Franta). Si asta iti spun ca sunt patit (am stat la ei o vreme si am avut cartele preplatite).
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Este o strategie de marketing..................Daca nu iti convine ai la dispozitie varianta abonamentului si cu asta basta!
Nu intelege cine stie ce,si eu am de prin '99 pre-pay si chiar daca nu-mi convine acea perioada de utilizare a creditului avantajul este ca pot fi sunat nu stiu cate luni pana cand se anuleaza cartela,chiar daca nu mai pot utiliza creditul ramas fara o noua reincarcare! |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:57 |