TopGear Survey 2005, chiar codasi?!...
![]() ![]() ![]() |
TopGear Survey 2005, chiar codasi?!...
dmc |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|||
bmc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 September 05 ![]() |
Sondajul auto realizat, la sfarsitul anului trecut, de echipa Top Gear a postului BBC din Marea Britanie este din nou un record in ceea ce priveste numarul de respondenti. Cu alte cuvinte este cel mai mare studiu independent de satisfactie din domeniul auto, cu un numar de 76,050 de participanti.
Proprietarii de autovehicule au oferit informatii detaliate despre autovehiculele pe care le detin la capitolele: service, costuri, fiabilitate si experienta la volan. In competitie au intrat modele construite intre anii 2002 si 2004. Castigatorul a fost ca si in 2004 Honda S2000. Combinatia imbatabila dintre performanta, fiabilitate si individualitate reuseste sa ne trezeasca un sentiment de discreta euforite atunci cand o vedem trecand pe langa noi pe strada. Din primele 20 de modele clasate, 15 sunt ale unor producatori japonezi, in timp ce, dintre ultimele 20, 11 sunt franceze – Citroen si Peugeot fiind cele mai slabe la toate capitolele in afara de manevrabilitate si confortul la volan. Cele mai bune masini: 1 Honda S2000 2 Lexus IS200/300 3 Lexus RX300 4 Skoda Superb 5 Skoda Octavia 6 Honda Jazz 7 Honda Accord 8 Subaru Legacy 9 Skoda Fabia 10 Subaru Forester Un an foarte puternic pentru Skoda, desi asiaticele domina detasat. Cele mai slabe masini: 150 Citroën Xsara 151 Peugeot 206 152 Renault Mégane (model 2002) 153 Rover 25 154 Fiat Stilo 155 Mercedes clasa M 156 Renault Laguna 157 Renault Espace 158 Peugeot 307 159 Peugeot 807 Sursa: http://www.topgear.com |
-------------------- |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
S-a mai discutat odata....mai demult
![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Hihi clio nu e in lista. Uraaaa
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
ncristi |
![]()
|
Nu inteleg de ce nu pune nimeni niste sondaje din germania...ce-a mai mare piata si cred ac si ce-a mai neutra
![]() Stim ca englezii si francezii de iubesc tare mult ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici piata din Germania nu poate fi considerata neutra.Vezi elanul Logan-ului.Aia a fost clar facatura!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Mie mi se falfaie de topul TopGear ! Vax !
O masina trebuie sa te duca in siguranta din punctul A in punctul B. Iar siguranta ti-o mai faci si tu, adica stilul tau de condus. Poti avea un avion daca conduci ca un vacar. Eu sunt super-multumit de Cliotu meu. Are minimul de siguranta obligatorie (ABS + dublu airbag), de aici depinzand de mine daca stiu sau nu sa merg cu el. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
bmc |
![]()
|
QUOTE(ncristi @ Mar 3 2006, 10:56 AM) Nu inteleg de ce nu pune nimeni niste sondaje din germania...ce-a mai mare piata si cred ac si ce-a mai neutra ![]() Stim ca englezii si francezii de iubesc tare mult ![]() Si tu crezi ca in Germania o sa iasa Renault mai bine? Ma indoiesc. Iar legat de obiectivitate, in coada clasamentului se afla si Rover. Iar observatia cu englezii care se iubesc cu francezii, iarasi mi se pare deplasata. Tu crezi ca daca Renault-ul le aducea satisfactie votau negativ doar ca e masina franceza? Chiar asa, toti din esantion? Sa zicem ca daca Renault era super masina poate se afla la mijlocul clasamentului, influentat rezultatul fiind de latura asta subiectiva si care nu are legatura cu masina in sine, dar totusi, Renault se afla in coada clasamentului. Eu zic ca acest clasament ofera o imagine reala asupra perceptiei asupra marcii. |
-------------------- |
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE Si tu crezi ca in Germania o sa iasa Renault mai bine? Nu stiu cat de bine sta renault dar personal am indredere muuult mai mare in nemti... Attached thumbnail(s) 2005083a.gif ( Size: 17.35k ) Number of downloads: 51 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
ncristi |
![]()
|
Si in germania...clasamentele sunt total diferite. Cel din franata poate ce ste subiectiv da cel nemtesc? Germanii sunt un popor f obiectiv...d'aia sunt si acolo unde sunt...
Attached thumbnail(s) 2005088a.gif ( Size: 16.48k ) Number of downloads: 56 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
bmc |
![]()
|
Renault inaintea lui VW?
![]() This post has been edited by cipman: 4 Mar 2006, 19:17 |
-------------------- |
|
ncristi |
![]()
|
Crezi ca am falsificat clasamentul
![]() This post has been edited by cipman: 4 Mar 2006, 19:16 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Färä a contesta profesionalismul celor de la TG, Cand am fost in Marea Britanie Renault era foarte bine vazut.
This post has been edited by cmandrei: 18 Mar 2006, 17:36 |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
cp |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 79 Joined: 24 September 04 ![]() |
"Cand am fost in Marea Britanie Renault era foarte bine vazut."
Exceptionala remarca asta. Era parcat mai in fata Renaultul ala sau cum de era asa de bine vazut. Si de catre cine era vazut? |
-------------------- Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
nu, era parcat mai in spate si, totusi, lumea il cumpara, deci era mai bine vazut.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
nu cred ca are rost un nou vs.
cred ca am mai intrebat odata tot in topicul asta: ati participat vre-o data la un "customer satisfaction survey"? este foarte simplu ca sa zicem un BMW sa fie sub un Renault. cum? simplu... intrebare: cat de mult designul unei masini pentru tine? sa zicem ca raspunzi: foarte mult. intrebare: cat de mult conteaza comportamentul dinamic al masinii pentru tine? sazicem ca raspunzi: putin. ei bine... Sa presupunem ca am un BMW. urmatoarele intrebari vor fi: Cat de mult iti place designul masinii tale? raspuns: tinand cont ca designerii italieni si francezi duc greul in cam toate domeniile... iar BMW-ul nu a mai facut ceva cu adevarat revolutionar la nivel de design in ultimii ani voi raspunde: asa si asa. Cat e multumit esti de capacitatile dinamice ale masinii tale? raspuns: pai nu ma prea incanta tractiunea pe spate dar totusi masina este puternica... si voi raspunde: aproape multumit. acum... Sa presupunem ca am un Renault. la aceleasi intrebari voi raspunde: -f mult -asa si asa ei bine din aceste 2 intrebari cu raspunsurile date ca exemplu... BMW este mult sub Renault exemplul este exagerat si nu se vrea a fi o reflectare a realitatii. Ideea era ca, conteaza cat de mult te identifici cu sistemul de valori a populatiei care a participat la survey... in acelasi timp rezultatul poate sa depinda in mare masura de numarul de masini din fiecare tip. etc Aceste survey-uri dau un trend, si de aceea sunt facute... ele ar trebui sa fie folosite nu atat de cumparatori cat de producatori... |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
another_driver |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 June 05 ![]() |
Asta este si parerea mea si cred ca se explica astfel o parte din anomaliile acestui tip de studii "customer satisfaction". In cazul de fata insa adevarul este mai crud... Daca intri pe pagina lor ai sa vezi si punctajele date exclusiv pentru fiabilitate. Aceasta nu prea mai poate fi interpretate si, din pacate, masinile fratuzesti stau cel mai prost
|
-------------------- |
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
Nu am nimic de comentat in aceasta privinta...
Se pune intrebarea: de ce ti-ai luat masina frantuzeasca atunci? aici vin alte raspunsuri: pret, dotari, design... so... fiecare utilizator mizeaza pe ceva... nu s-a facut inca masina perfecta, si pe gustul tuturor... poate chiar nu se doreste lucrul asta... ce spun eu este pa parerea personala nu ar trebui substituita cu rezultatele diferitelor clasamente... sunt de acord ca parerea personala poate fi influentata... dar nu altii tre' sa ia decizia pentru tine... |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
sandman_ |
![]()
|
Asa cum am mai spus si pe alte topicuri, mi se pare anormala o comparatie franceze/germane sau italiene/engleze. Daca asa au vazut englezii, nu inseamna ca este un adevar universal valabil...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:57 |