Teava evacuare
![]() ![]() ![]() |
Teava evacuare
spgbuc |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 25 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 3
2011
|
|||
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
evacuare sport la diesel?
Dieselul are "sport-sound" din fabrica ![]() This post has been edited by adrian mgn: 3 Jun 2008, 20:28 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
spgbuc |
![]()
|
dece nu? exista atatea golfuri 1.9tdi cu evacuare sport si multe ale masini diesel asa ca dece sa nu fie si un clio? dar nu as vrea sa fiu eu primul
![]() |
--------------------
renault
megane 3
2011
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
eu mi-as face griji pt. turbina asta unu la mana,doi la mana daca zgomotul din toba nu e destul de puternic il acopera "torsul" motorului sau iese un mixaj neplacut de zgomote...parerea mea nu dau cu paru' si nu critic pe cei ce si-au facut.
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
spgbuc |
![]()
|
tocmai pentru ca ma gandesc la turbina am si intrebat daca si-a pus cineva pana acuma pe renault clio 1.5 dci pentru ca nu as vrea sa fiu primul si sa vad ca dupa cativa km mi-a cazut turbina (alte masini diesel am vazut cu toba sport dar renaulturi nu ) ca sunte am vazut ca suna destul de frumos si pe diesel
|
--------------------
renault
megane 3
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 05:14 |