Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Aripa zgariata, Ce fac?

gaston
post 1 Nov 2005, 16:04
Post #31

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Da plastic din ala ordinar ca de pe dacie. Nici nu stiu bine ce masina avea ala, ca taximetristul ala idiot claxona ca disperatul. Pt ca se formase o coada din cauza aluia parcat aiurea si asta nu mai avea rabdare. De acum in colo o sa fac tot ce pot ca sa-i enervez pe astia cat mai tare. Eu sunt ft atent cu masina unde o parchez, mai ales dupa ce am ramas fara oglinda atunci, si daca dacia in 2 ani de zile nu am zgariat-o, pe asta o rezolvai intr-o luna. Credeam ca ma obisnuisem deja cu marimea ei dar vad ca nu e asa.

Mici nu stiu daca sa ma duc la politie acum sau sa o mai las un pic. Oricum multumesc pt. sfaturi, o sa ma gandesc ce sa fac. smile.gif

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005 1.5 dCi
In politics stupidity is not a handicap
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gaston
post 1 Nov 2005, 16:08
Post #32

Membru

Norad buna idee cu oglinzile laterale. Eu niciodata nu vedeam in dreapta cand treceam pe langa unul, ma orientam ca multi altii. Cel mai important e insa sa nu te grabesti. sad.gif

--------------------
+
Norad
post 1 Nov 2005, 16:11
Post #33

Membru autentic

Eu zic sa te duci cat mai repede linisit, pentru ca o sa dureze pana cand te cheama service-ul pentru reparat , plus ca la tine o sa dureze sigur mai mult. Pe mine m-au chemat la Serus dupa 3 saptamani si mi-au mai tinut-o acolo 5 zile, si aveam ceva infim in comparatie cu tine.

--------------------
Renault Megane 1.6 16v dec. 2004
+
gaston
post 1 Nov 2005, 16:22
Post #34

Membru

Cinci zile nu prea imi convine. Asta e de fapt partea nasoala, ramai fara masina atat timp.

--------------------
+
EL_BGD
post 1 Nov 2005, 16:29
Post #35

Membru autentic

From: Bucharest

exista si varianta sa o faci pe banii tai si dupa aia sa decontezi. (cam in 2 zile iti iei banii inapoi). Asta daca nu vrei sa stai mult pe bara cu masina.

--------------------
Renault Clio 1.4 16v 2003 bicorp
Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
+
nacht
post 1 Nov 2005, 16:38
Post #36

F U H R E R

Iti inteleg supararea cand te uiti la masina si o vezi "modificata" in felul asta. Stiu ca iti vine sa dai vina pe toata lumea in afara de tine, dar tu esti principalul vinovat. Cineva spunea aici ca e pacat ca ti-ai luat megane , eu zic ca era bine sa fi ramas tot la dacie - ar fi fost intreaga si acum biggrin.gif. Se pare ca faci parte din categoria "Don't look, just drive...", categorie populata in principal de femei.
Ma gandesc ca ari fi fost bine sa mergi cu M2-ul tau pe camp undeva, in spatii largi unde sa nu ai astfel de "cumpene de infruntat", macar vreo 2 luni si apoi sa incepi usurel prin Bucuresti. Pe mine unu ma enerveaza ideea ca toata lumea are masina. Unii dintre noi nu sunt facuti pentru a conduce masini. Datorita celor ca tine o duc bine societatile de asigurare.
Lasand gluma, mergi cat de repede sa-ti iei dovada de la politie si fa-i fericiti pe cei de la asigurari care la randul lor o sa te fericieasca la anu' cand o sa reinoiesti polita si care in loc sa fie mai mica va fi mai mare decat atunci cand masina era noua.
Oricum sa nu mai povestesti nimanui ce ai facut... biggrin.gif

--------------------
Honda Accord 2.0L 155CP, SSE, 2008 - a swing to perfection
+
gaston
post 1 Nov 2005, 17:12
Post #37

Membru

Nacht daca taceai filozof ramaneai. Din pacate ca si prietenul tau SorinN ati pierdut idea topicului. De din atatia insi trebuie sa fie si niste filozofi. Ca sa nu mai fie el singurul si-a adus si prietenii cu el ca sa-l sustina. Si mai tragi si o concluzie inteligenta: zgarii masina conduci la fel de prost ca o femeie, si faci parte din oamenii aceia care au nevoie de asigurari. Aia care au nevoie de casco pt o zgarietura sunt fraieri. Am inteles cum gandesti.
Pastreaza-ti epitetele pt. tine eu in topicul asta vroam sa aflu ce fac cu zgarietura pe care o am.
O sa vin vineri seara la intalnire, daca vrei vino si ia-l si pe prietenul tau SorinN.

--------------------
+
theghost_lotw
post 1 Nov 2005, 17:51
Post #38

Membru incepator

Nu mai aveam nimic de spus da imi place mie sa ma vad in poza ca tare frumusel mai sunt, manca-l-ar tata de Gandalf pletos.

--------------------
Skoda Suberb 2005
Decat sarac si bolnav mai bine bogat si sanatos.
+
galileo
post 1 Nov 2005, 17:55
Post #39

OZN Type-S

parca-i forumu' LOTR laugh.gif io zic sa fie interzise avatarele (sau avataruri, mai nou) astea, incita la magie

--------------------
Ex Renault Clio bicorp 2004 1.2i 16V
Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
+
theghost_lotw
post 1 Nov 2005, 18:24
Post #40

Membru incepator

Mie eleronul mi se pare in plus, n-am vazut niciodata covor zburator, magic ball sau coada de matura cu eleron. Gaston, dreptatea e de partea ta, jos cu eleroanele proletcultiste!

--------------------
Skoda Suberb 2005
Decat sarac si bolnav mai bine bogat si sanatos.
+
octav_
post 1 Nov 2005, 19:56
Post #41

Membru autentic

Ca sa fiu putin off topic: am vazut astazi in fata sectiei 21 un Megan sedan negru zgariat, cu o cheie probabil, in ultimul hal. Pe toata partea dreapta era scris un text dar apasat si insistent, fiecare litera era "ingrosata". Mi-a parut sincer rau de masina. sad.gif

--------------------
Clio RS 197 2009
2.0 16V
+
Matei
post 1 Nov 2005, 21:18
Post #42

--M!--

deja suntem OFFTOPIC rau.
eu zic sa te prezinti singur la politie si sa iti recunosti fapta. iti pot da maxim doi ani cu suspendare si e posibil ca atunci cand iesi sa iti dea inapoi carnetul. asta daca mai poti sa stai jos pe scaun. wink.gif biggrin.gif laugh.gif . scuze, dar deja bateati prea mult campii. fa-o pe CASCO si ai scapat de stres !

--------------------
Renault Megane Sedan II 2005, 1398 cmc
Fericit sau roman ?
+
Matei
post 1 Nov 2005, 21:20
Post #43

--M!--

QUOTE(octav_ @ Nov 1 2005, 07:56 PM)
Ca sa fiu putin off topic: am vazut astazi in fata sectiei 21 un Megan sedan negru zgariat, cu o cheie probabil, in ultimul hal. Pe toata partea dreapta era scris un text dar apasat si insistent, fiecare litera era "ingrosata". Mi-a parut sincer rau de masina.  sad.gif

eu am vazut in Dorobanti un BMW negru pe care scria TE IUBESC.

sunt curios daca s-au impacat dupa ce i-a marturisit sentimentele sincere sub aceasta forma unica.

--------------------
Renault Megane Sedan II 2005, 1398 cmc
Fericit sau roman ?
+
sandman_
post 1 Nov 2005, 22:36
Post #44

software engineer

From: Viena, Austria

Thegost, intrebarea ta anterioara (referitoare la francezime) e mult prea profunda pentru ora aceasta tarzie din noapte.
Poate daca ai fi mai clar, ai si obtine un raspuns mai substantial din partea mea, cu toate ca esti waaaaaaaaaaaaaaaaay off-topic

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C - GJ-01-SSP Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
claus
post 2 Nov 2005, 05:04
Post #45

private spice

theghostblabla.. warn pt atac la persoana..
si, n-ar fi mai bine sa-ti cauti un forum care sa te accepte asa cum esti? ca pe aici pari cam in plus (cel putin.. asa reiese din posturile tale interesante)
ce-ai zice de The Lord Of The Rings Forum , sau Lord of the Rings Fanatics Plaza? .. sau, mai cauti cu google.. (vezi.. am impresia.. nu gasesti forumul de la balaceanca pe net.. acolo e cu prezenta obligatorie.. in cazul in care vrei sa li te alaturi wink.gif)

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
nacht
post 2 Nov 2005, 12:09
Post #46

F U H R E R

QUOTE(gaston @ Nov 1 2005, 05:12 PM)
Nacht daca taceai filozof ramaneai. Din pacate ca si prietenul tau SorinN ati pierdut idea topicului. De din atatia insi trebuie sa fie si niste filozofi. Ca sa nu mai fie el singurul si-a adus si prietenii cu el ca sa-l sustina. Si mai tragi si o concluzie inteligenta: zgarii masina conduci la fel de prost ca o femeie, si faci parte din oamenii aceia care au nevoie de asigurari. Aia care au nevoie de casco pt o zgarietura sunt fraieri. Am inteles cum gandesti. 
Pastreaza-ti epitetele pt. tine eu in topicul asta vroam sa aflu ce fac cu zgarietura pe care o am.
O sa vin vineri seara la intalnire, daca vrei vino si ia-l si pe prietenul tau SorinN.

N-as vrea sa transformam in balacareala acest forum, de altfel destul de civilizat pana acum si foarte util multora dintre noi. Totusi nu ma pot abtine sa nu remarc ca dupa ce ca ai avariat masina cuiva si ai mai si fugit de la locul faptei, tot tu esti cu gura mare si te dai victima. Personal sunt "beneficiarul" "iscusintei" unora ca tine care mi-au zgariat bara spate pe ambele parti (iar eu aveam masina parcata cat se poate de regulamentar) si care, bineinteles, nu s-au sinchisit sa lase un bilet ceva si au plecat asa cum au venit: cu soriciu gros (iti suna cunoscut?!).
Pentru ca ti s-a raspuns deja la intrebare de mai multe ori, cred ca ar fi bine sa il iei pe prietenul tau theghost_lotw (ca doar sunteti din acelasi film) si sa va cautati un forum pe masura, poate chiar cel rezervat clientilor de la balaceanca, asa cum bine spunea claus.
O fi aici "cafenea" dar are si ea demnitatea ei.

--------------------
+
Tudor
post 2 Nov 2005, 13:05
Post #47

Moderator

Theghost, nacht, gaston ... oameni buni, calmati-va ca zanzania nu-si are locul.
Cu totii suntem suparati de cei "cu soriciul gros" care ne lovesc masinile si pleaca fara sa lase un bilet. Avem acest drept sa fim ofticati, atunci cand ne parcam masinile cu respect fata de ceilalti utilizatori ai drumului. Cand insa noi ne tragem "soriciul gros" si parcam alandala, eu zic ca o facem pe riscul propriu.
Cu totii suntem suparati pe cei "cu soriciul gros" care se parcheaza nesimtit, blocheaza drumul, stanjenesc traficul, forteaza depasirea coloanelor pe contrasens ... si lista ar putea continua.
Pace!

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
sorin1967
post 2 Nov 2005, 14:11
Post #48

Membru autentic

From: Bacau

Nacht ,tu erai mai calm ...

--------------------
ML 350 - BC-35-SDS 2013
MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE
Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt...
+
vali79m
post 2 Nov 2005, 14:14
Post #49

No. 620

From: Titan-Salajan

QUOTE(sorin1967 @ Nov 2 2005, 02:11 PM)
Nacht ,tu erai mai calm ...

are dreptate omu' sa fie mad.gif

--------------------
Clio Symbol 2005 dci-80 cp
+
siporazvan
post 2 Nov 2005, 15:36
Post #50

Membru

Va dau si eu un exemplu de nesimtire crasa (grasa chiar!) Cu putin timp in urma asteptam linistit in masina in stationare langa trotuar - era ditai strada si nici un pic de trafic. Un animal, ca altfel nu pot sa-l numesc, da si el sa parcheze in spatele meu! Dar boul imi zgarie a mea oglinda cu a lui cand da cu fata si, inca o data, cand da cu spatele, fara sa schiteze nici un gest - nici nu cred ca m-a vazut in masina. Am ramas prost cand l-am vazut ca ma loveste si a doua oara. Apropo, era o rapciugoasa de dacie vai de mama ei. La fel ca stapanu'!
P.S. scuzati de off-topic dar vad ca se mai poarta. Si feriti-va voi de cretini ca ei nu va feresc niciodata!

--------------------
renault symbol 1.5dci 82c.p. 2005 Dynamique
Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
+
gaston
post 2 Nov 2005, 15:50
Post #51

Membru

Nacht problema e ca tu ai fost montat de prietenul tau SorinN sa scrii OFF TOPIC de astfel, cat de bine sau prost conduc eu. Cea ce de fapt nu-i treaba ta. Multi oameni care au avut sau au inteles ce problema am eu, au inteles de fapt ce am intrebat aici: Ce fac cu partea din stanga lovita(daca e de vopsit sau polishat). Daca nu te intereseaza poti sa nu scrii nu ma supar. Mai rau e ca te-ai lasat influentat si la comanda prietenului tau ai trecut ca si el la atacuri la persoana. De asa sunt oamenii "cu soriciu gros ". Faptul ca nu esti de acord cum am procedat eu cum au fost poate jumatate dintre cei care au scris aici puteai sa o spui si fara sa treci la atacuri la persoana.

Vali79m, omul poate sa fie nervos, dar nu eu i-am stricat masina. Asa ca sa-si faca topic separat si sa-si verse nervii acolo. Probabil ca nacht nici nu scria pe acest topic daca nu-l punea SorinN.

--------------------
+
EL_BGD
post 2 Nov 2005, 16:01
Post #52

Membru autentic

si eu ma bagasem in masina intr-o dimineata sa ma duc la munca, si nici nu apuc sa bag cheia in contact ca ma loveste un boshorog cu o dacie de prin 80. Nici nu stiam cum sa reactionez, vazusem toata faza in retrovizoare. Am coborat, i-am facut scandal si am plecat. Mai nou, vine fi-su in schimb. (venea sa-si lase nepotzeii). Probabil ca nu ar fi trebui sa tip la bietul om care are si el o varsta, dar cand vad ca se lasa bara spate pe stanga si mai e cat mai e.... nu pot sa nu reactionez. Oricum, rezistenta, nici o zgarietura... si s-a mai oprit un bou in mine cu un Cherokee

--------------------
Renault Clio 1.4 16v 2003 bicorp
Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
+
SorinN
post 2 Nov 2005, 16:06
Post #53

Membru autentic

Desi ti-am promis pe privat ca nu mai scriu pe topicurile tale... imi calc promisiunea. "Prietenul meu Nacht" nu a fost influentat de nimeni si daca stai putin si te gandesti (tu mai mult...) o sa-ti dai seama ca nu ai cum sa scrii ceva de unu` cu sorici gros, ca nu esti de acord cu ce a facut fara sa vorbesti despre el. Daca ma tot iei cu prietenul meu Nacht, poate le explici moderatorilor cum de id-ul tau de messenger este "the ghost... " probabil din cauza ca sunteti una si aceeasi persoana si ai deschis topicul pt a deschide si un flame? imi miroase a BAN....

--------------------
Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003
+
gaston
post 2 Nov 2005, 16:17
Post #54

Membru

Faptul ca dezvalui lucruri vorbite de noi pe PM ma face sa spun un singur lucru despre atitudinea ta: NO COMMENT

Lasa moderatorii sa-si faca singuri treaba. Stiu ei ce au de facut...

--------------------
+
nacht
post 2 Nov 2005, 16:47
Post #55

F U H R E R

Domnu' gaston sau mai nou thegost..., regulile oricarui forum cu pretentii prevad faptul ca un cheater poate fi "reported" la cea mai mica banuiala si indiferent de modul de procurare a eventualelor dovezi.
In ceea ce priveste atacurile la persoana, recunosc ca urasc categoria asa-zisilor soferi care avariaza masinile altora (din nesimtire sau nepricepere - mai putin conteaza) si trec mai departe ca si cum ar fi un lucru cat se poate de normal. Tu ai recunoscut, mai mult sau mai putin voit, ca faci parte din randul celor din categoria de mai sus asa ca nu puteam sa nu ma refer la tine, mai ales ca tot tu te crezi victima situatiei cu care te-ai confruntat. Ar trebui sa-ti spuna cineva tie si celorlalti ca tine ca si ceilalti au dat bani pe masinile lor si ca si le doresc sa le pastreze intregi asa cum probabil iti doresti tu pentru masina ta. Personal as pedepsi nesimtirea si prostia prin pedepse corporale demne de inchizitia spaniola.
Referitor la SorinN, el este un user ca toti ceilalti de pe acest forum dar cu mult mai bun simt decat "altii" si care, in aceasta situatie, impartaseste aceleasi opinii cu mine.
Cred ca ar fi fost mai bine ca aceasta discutie sa se opreasca la stadiul de mistocareala la adresa ta. Faptul ca ai continuat-o, chiar si pe PM din cate inteleg, nu iti este de nici un folos, dimpotriva. Oricum eu o consider incheiata din acest moment.
Scuze tuturor pentru tensiunea creata de aceste discutii.

--------------------
+
cipman
post 2 Nov 2005, 18:57
Post #56

Membru autentic

Group: Moderatori

Eu zic sa ne oprim aici. A fost si este liber fiecare sa-si exprime opiniile dar trebuie s-o faca in mod politicos. Fara malitiozitate, tendentionism, atacuri la persona. Daca aveti obervatii cu privire la idei, atacati ideea, cu calm si, recomandabil, cu argumente. Nu persoana.
Unii sunt mai priceputi altii, mai putin. Unii fac greseli mai multe, altii mai putine. Nici unul dintre noi nu e perfect si nimeni nu are nici un castig din a da cu bata in capul celuilalt pt. ca nu stie, a gresit, intreaba, vrea sa afle, etc.
Daca mai aveti sfaturi sa-i dati celui ce a deschis topicul sau vreti sa mai intrebati ceva, bine. Daca o s-o tineti inainte tot asa, topicul se va trata ca "flame" si se va inchide.

--------------------
Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM
+
Markos
post 2 Nov 2005, 21:35
Post #57

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(gaston @ Nov 1 2005, 10:33 AM)
Cred ca i-am zgariat si aluia parcat eleronul fata dar nici nu m-a interesat sa ma uit, era oricum parcat neregulamentar boul.

Gaston, veste buna pentru tine am eu, gasit intimblatr bou parcat neregulamentar, numele este ****, captain in Military Police, cumpara fruits de la firma me pentru magazin sora lui.
0747 *** ***, te roga sai dai un call.

Regards,
Markos

Edit by cipman: Era mai indicat sa transmiti datele prin PM. Am facut-o eu.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
coocky
post 3 Nov 2005, 10:41
Post #58

Membru autentic

From: Timisoara

Off Topic:
Hai ca e interesanta telenovela...

Un tip isi loveste masina, agatand un alt autoturism...
Cere ajutor pe forum.
E speriat apoi de un alt tip ca il paste puscaria, culmea ca acest tip impartaseste aceleasi hobby-uri cu primul(LOTR).
Apoi apare un alt tip care promite gratis lectii de condus. Povestea se incinge, lumea uita deja de unde a inceput, intervine un a patrulea care a fost candva la randul lui agatat de cineva cu masina. Primul crede ca cei acesta din urma este un priten a celui care s-a oferit sa-l invete sa conduca... Apoi cel care vrea sa dea lectii intervine si spune ca de fapt el banuieste ca primii doi sunt aceeasi persoana. Totul normal pana aici...
Abia acum devine interesant: Cineva s-a intalnit cu cel care fusese lovit... si chiar are informatii de identificare... cu atat mai mult cu cat cel lovit este capitan de politie...

WOW!!! Intre timp firul naratiunii este pigmentat cu atacuri la persoana, cu vorbe de duh, cugetari, chiar cu poezie... stiam eu de ce citesc acest forum smile.gif
Sper ca nu se simte nimeni ofensat... am facut doar un succint rezumat pentru cei care au citit pana aici si intre timp au uitat de unde s-a pornit.

On Topic:
Si pe mine m-a "agatat" un tir cu rotile in timp ce vira la stanga, eram prea mic si nu m-a vazut... sugestia a fost sa ma duc sa declar ca am zgaraiat-o in garaj si ca imi da el polita lui de RCA.(nu am acceptat). Vineri ma duc la constatare cu asiguratorul. Cei de la Renault mi-au spus ca este suficient sa vopseasca. Precizez ca am fost frecat doar cu cauciucul, nu a fost nici o lovitura, si au fost afectate aripa dreapta fata si masca.

--------------------
Renault Megane II 2004
Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA
+
gaston
post 3 Nov 2005, 13:05
Post #59

Membru

L-am gasit si eu. Nu este o masina straina e o dacie break rosie veche. Stiam sigur ca are eleron negru de plastic(dar aveam impresia nu stiu de ce ca nu e Dacie), masina era parcata putin mai incolo astazi. Dar se vedea la eleron urme de zgarietura (se vedea ca era stearsa de ceva). O sa incerc sa pun niste poze cu masina mea mai incolo, acum nu am timp.

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th August 2025 - 07:43
Dacia