SYMBOL dCi 80CP vs. Kia Rio CRDi 110CP, se merită acei 1000E în plus pt. Rio ?
![]() ![]() ![]() |
SYMBOL dCi 80CP vs. Kia Rio CRDi 110CP, se merită acei 1000E în plus pt. Rio ?
sagetator |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
|
||
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|||
sosoenduristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 ![]() |
parerea mea e ca nu merita, daca zici tu ca performantele dinamice sunt comparabile.
|
-------------------- symbol dci 80 cp
yamaha wr400f |
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Din punctul meu de vedere Kia nu cred ca merita cumparata in dauna Clio-ului datorita:
- fiabilitatii inferioare (Kia este o caroserie restilizata, bazata pe o platforma Ford veche de 15 ani; Ford nu exceleaza nici acum la fiabilitate in conditiile drumurilor romanesti, dar modelele vechi au fost chiar slabe rau) - motoarele asiatice diesel ieftine au fost si sunt mereu belalii (nu vorbim aici de Toyota, Honda sau Nissan): electronica multa, dar putin fiabila (vezi ce a patit Opel, care a folosit la generatia anterioara de motoare diesel, tehnologie asiatica mai ieftina si a avut mari probleme, revenind acum la utilizarea tehnologiei europene mai scumpe) - concluzia personala: Kia pe benzina ar fi o posibila incercare, desi caroseria se deterioreaza mai repede decat la Renault, dar cu diesel nu m-as risca. Totusi, cel mai mult conteaza opinia ta personala si "feeling"-ul tau fata de cele 2 masini comparate. Alegerea facuta de tine va fi cea mai buna, indiferent care va fi aceea. Succes! |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
e hazlie masinuta.
daca insa are aceleasi performante ca fidji io unu' n-as da 1000 euro in plus. sincer nu stiu ce sa zic de fiabilitatea kia. nu cunosc si nu ma bag. dar chiar nu se simt aia 30 de cai in plus? ca au cam aceleasi dimensiuni si greutate. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Kia a investit foarte mult in cresterea calitatii in ultimii an si vor sa ajunga la nivelul Toyota desi fac parte din acelasi grup cu Hyundai.
Partea buna e ca ai avea garantie 3 ani, partea proasta e ca au o retea de serviceuri foarte restrinsa - in Bucuresti doar 2 de ex.... Kia Picanto m-a impresionat de exemplu la finisaje iar la drivetest motorul s-a comportat excelent... In rest, se spune ce se spune despre Kia... |
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
ca nu merita ?
|
-------------------- SUBARU LEGACY B4 , LW, H4 2.5 16v 165cp, 10.2005.
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
Conform ce scrie pe site suta in 11,5 s. Fata de 12,2 s. la fidji. Masina mult mai grea insa, 1150 parca. Daca era la fel de grea se simteau mult mai bine. Eu zic ca o sa iti fie arhisuficienti si aia 80 cp. Crede-ma am depasit cu al meu orice marca de masini in conditii de siguranta in plaja 70-120 km/h. Mai tare nu merg deci nu ma intereseaza.
Mie mi-e sa nu platesti taxe mari la kia (nu stiu daca e produsa in europa). |
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Kia se merita doar in leasing ca are 30% taxe vamale. De la anul vor deschide o fabrica in europa...
|
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Topicul se muta la Diverse. Nu e subiect exclusiv de Clio.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
sagetator |
![]()
|
Luând în considerare înainte de toate reţeaua de serviceuri restrânsă, iar pe de altă parte spaţiul inferior al portbagajului (sunt om însurat!
![]() Merci tuturor pt. răspunsuri. Salut. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kata @ Oct 28 2005, 09:18 AM) Kia a investit foarte mult in cresterea calitatii in ultimii an si vor sa ajunga la nivelul Toyota desi fac parte din acelasi grup cu Hyundai. ![]() ![]() Ca orice asiatic fara pedigree (iar nu vorbim de Toyota, Honda, Nissan, Mithubishi sau Subaru) si Kia a crescut calitativ 90% prin imbunatatirea designului, dotarilor de serie si a materialelor folosite. Tehnologic toate sunt evolutii usoare de la motoare Ford, GM, Mercedes sau Honda de acum 15 - 20 ani, imbunatatite prin ceva adaugari electronice ... cam ce au facut ai nostri cu MIG-21 imbunatatit cu electronica israileana. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Kia ca orice masina asiatica sta prost la revanzare!Nu ca reno-ul sta mai bine...se mai gaseste cate una sa zica ca el ia cu 13k privilege nou
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
te-ai gandit si la alte modele care sunt ca pret cam tot pe acolo?
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
ma gandesc cum arata deja de jerpelita o rios de 3 ani. deja i se lasa usile si trosneste toata in mers..... ce greierasi la clio sa vezi tu la kia greieroi... stiu ce vorbesc pentru ca este a unui prieten sa m-am dat cu ea de multe ori de cand era noua. plus ca intretinerea esta mai scumpa cel putin pe aici prin spania.
parerea mea este ca nu merita. |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
sagetator |
![]()
|
QUOTE(dmc @ Oct 28 2005, 09:07 PM) te-ai gandit si la alte modele care sunt ca pret cam tot pe acolo? Pt. cei ce preferă benzina, sunt mai multe alternative. După părerea mea, cea mai de luat în seamă ar fi Chevrolet Lacetti. Uite aici şi linkul |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
JADRRO |
![]()
|
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as alege Clio , insa nici oferta celor de la Kia nu este de neglijat...
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning