Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Traiasca BPR, Si ai sai agenti

Vanzatorul de Iluzii
post 19 Oct 2005, 22:34
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Este vorba despre Brigada de Politie Rutiera.

Am primit tidula ca vezi doamne in data de 08/08 am stationat cu masina pe Calea Floreasca (numarul neprecizat) si am fost filmat nerespectand semnul de reglementare a opririi (care de fapt nici nu exista - verificat la fata locului). Pentru care a fost intocmit procesul verbal pe care eu am refuzat sa il semnez (nu am vorbit cu respectivii). Am platit si le-am trimis recomandata cu confirmare de primire.

Merita sa ma leg de viciile de procedura si sa-i dau in judecata? Cred ca timpul meu este mai valoros decat o amenda data de un tip care se expune rau de tot neprecizand detaliile de identificare ale locului. Pot sa vad "proba" si sa verific daca la data fatidica exista cumva vreun semn?

--------------------
Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alx
post 19 Oct 2005, 23:19
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti, Berceni

puteai sa verifici proba. acum ca ai platit, nu cred ca mai ai ce face... cand ai semnat de primire a recomandatei? ca ai un termen de contestatie, daca l-ai depasit, la revedere...

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 - varies 2.0 benzina
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
+
Alex04
post 20 Oct 2005, 09:25
Post #3

zzzzzzzzz...

From: Tineretului, Bucuresti

I-am vazut pe "baieti" cu masina de radar solenza alba cum se plimbau cu 5km/h si filmau masinile parcate Ăźn zona de actiune a indicatorului "Oprirea interzisa" pe Calea Dorobanti.
Daca te stii curat poti face contestatie in 15 zile cred, oricum se presupune ca daca ai platit amenda ti-ai recunoscut vina, sau asa ar putea interpreta un judecator.
Pe Floreasca toata vara au fost lucrari la reteaua de apa. Poate ai oprit in zona unui semn mobil pus de firma care a executat lucrarea.

--------------------
Renault Megane Sedan 2.1 2004
1.6 16V - 115cp
Confort Privilege
Clima - Gri Boreal
+
casper
post 20 Oct 2005, 09:30
Post #4

Membru autentic

From: militari pe stanga

acelasi lucru il fac nesimtitii si pe iuliu maniu, la piata veteranilor, sunt patit - m-a luat in masina, asa ca ATENTIE pe unde va lasati masinile parcate !!!

--------------------
MEGANE SEDANE 2005
megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
+
galileo
post 20 Oct 2005, 11:19
Post #5

OZN Type-S

QUOTE(Alex04 @ Oct 20 2005, 10:25 AM)

Daca te stii curat poti face contestatie in 15 zile cred, oricum se presupune ca daca ai platit amenda ti-ai recunoscut vina, sau asa ar putea interpreta un judecator.

Nu e adevarat, chiar daca ai platit poti depune contestatie in 15 zile de la semnarea recomandatei. Castigi sigur numai pe faptul ca nu e trecut numarul sau imobilul in dreptul caruia ai oprit, plus ca ei trebuie sa aduca dovada filmata (sanse destul de mari sa nu o mai aiba) si sa dovedeasca existenta fizica a semnului de oprire interzisa.

mai vezi detalii despre astea pe www.amenda.ro, poti sa desfasori tot procesul numai prin posta, daca nu ai timp sa mergi personal se poate judeca in lipsa

--------------------
Ex Renault Clio bicorp 2004 1.2i 16V
Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
+
octav_
post 20 Oct 2005, 19:56
Post #6

Membru autentic

Ai dreptate Casper, si mie mi-a venit acasa scrisoare ca am primit amenda...insa ptr ce ma intreb eu. Cand ma duc la Udriste cica "am parcat in spic pe Iuliu Maniu"... mad.gif dar nu precizau exact locul... asta e se mai intampla, nu? smile.gif

--------------------
Clio RS 197 2009
2.0 16V
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th August 2025 - 02:50
Dacia