Traiasca BPR, Si ai sai agenti
![]() ![]() ![]() |
Traiasca BPR, Si ai sai agenti
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|||
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
puteai sa verifici proba. acum ca ai platit, nu cred ca mai ai ce face... cand ai semnat de primire a recomandatei? ca ai un termen de contestatie, daca l-ai depasit, la revedere...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
I-am vazut pe "baieti" cu masina de radar solenza alba cum se plimbau cu 5km/h si filmau masinile parcate Ăźn zona de actiune a indicatorului "Oprirea interzisa" pe Calea Dorobanti.
Daca te stii curat poti face contestatie in 15 zile cred, oricum se presupune ca daca ai platit amenda ti-ai recunoscut vina, sau asa ar putea interpreta un judecator. Pe Floreasca toata vara au fost lucrari la reteaua de apa. Poate ai oprit in zona unui semn mobil pus de firma care a executat lucrarea. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
acelasi lucru il fac nesimtitii si pe iuliu maniu, la piata veteranilor, sunt patit - m-a luat in masina, asa ca ATENTIE pe unde va lasati masinile parcate !!!
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alex04 @ Oct 20 2005, 10:25 AM) Daca te stii curat poti face contestatie in 15 zile cred, oricum se presupune ca daca ai platit amenda ti-ai recunoscut vina, sau asa ar putea interpreta un judecator. Nu e adevarat, chiar daca ai platit poti depune contestatie in 15 zile de la semnarea recomandatei. Castigi sigur numai pe faptul ca nu e trecut numarul sau imobilul in dreptul caruia ai oprit, plus ca ei trebuie sa aduca dovada filmata (sanse destul de mari sa nu o mai aiba) si sa dovedeasca existenta fizica a semnului de oprire interzisa. mai vezi detalii despre astea pe www.amenda.ro, poti sa desfasori tot procesul numai prin posta, daca nu ai timp sa mergi personal se poate judeca in lipsa |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai dreptate Casper, si mie mi-a venit acasa scrisoare ca am primit amenda...insa ptr ce ma intreb eu. Cand ma duc la Udriste cica "am parcat in spic pe Iuliu Maniu"...
![]() ![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 02:50 |