Bloc lumini Super 5
![]() ![]() ![]() |
Bloc lumini Super 5
pikaciu_2006 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
5
- B 39 MUG
1987 Super5
|
|||
tomi87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 25 October 05 From: Tg Mures ![]() |
Stai linistit, eu nici cu luminile stinse nu pot da flash, pt ca ramane pe faza scurta in fatza (pe spate sta stins, trebuie rotit pe lumini de pozitie si inapoi ca sa se stinga). SI nu cred ca e defect, a fost schimbat cu cativa ani in urma. Eventual cineva cu SupeRNova poate spune mai multe, cred ca are acelasi bloc.
Cu mare mare grija sa nu tragi prea in spate, poti da flash, dar iti distrage atentia de la drum... De ex daca pui faza scurta prin tragerea intrerupatorului spre tine, din "pozitii", si nu prin rotire, pentru un moment apare faza lunga... Ciudate masinile astea frantzuzesti ![]() |
--------------------
Nissan
Micra K13
2011, 1.2 Acenta ex Renault 5 Campus, 1108 cmc (C1E), 33kW, 1988;
|
|
Extremero |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu poti da flash decat daca schimbi repede scurta-lunga-scurta.... .
Eu la un moment dat ma gandisem sa pun un buton pt dat flash, dar a ramas la faza de proiect. |
-------------------- Renault Super5 | 1.4i | 1988 | C407
Jeep Cherokee KJ | 2.8 CRD | 2004 Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:38 |