S-au Scumpit Cumva Masinile Noastre?
![]() ![]() ![]() |
S-au Scumpit Cumva Masinile Noastre?
kebbius |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|||
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
Nu stiu care erau preturile anul trecut, dar cert e ca acum au reducere cam 1000.
Poate au facut o smecherie: au marit preturile cu 1000 si dau reducere tot 1000, ca sa atraga clientii. E legal asa ceva? |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
toata tarasenia este ca a scazut euro foarte mult....de aia s-au scumpit
|
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A mai aparut si accizarea.
Pe perioada verii nu prea fac astia promotii. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
S-au scumpit cand a scazut euro (si la dacia la fel) si acum fac pe generosii cu discount-uri de peste 1000 E.
Si la mine pe site este cu aprox 1800 mai scumpa. |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
Am fost azi la service si am intrat si in show-room. Eu mi-am luat in iunie 2004 un 1.6 16V, pack authentique+CD player si am dat 13900 fara cativa euroi. Acum aceeasi configuratie, fara CD era 14300 si ceva. E clar ca le-au scumpit. Eu ma asteptam la o ieftinire avand in vedere ca, din cate am auzit, la anu' vor sa scoata un MII face-lift.
|
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
kebbius |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
deci am avut dreptate. doar ca in cazul meu diferenta de pret era de aproape 1000 de euro.
|
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
nu maimstiu cat erau in decembrie, dar in ianuarie erau cu 500 euro mai mari la toate echiparile si versiunile plus cativa euro la fiecare optionala sau zexi de euro. norocul a fost cu cei de la ipso care au dat discount de 4% din valoarea cip a masinii desi nu era nici o oferta
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
De fapt s-au ieftinit masinile... eu am platit 15.300 € pe masina care insemna atunci putin peste 600 de milioane. Acum costa cu vreo 50 de milioane mai putin cu tot cu scumpirea lor in euro...!!!
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
tibi_lord |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 March 05 ![]() |
si de fapt, preturile de pe renault.ro nu cred ca s-au schimbat de la introducerea megane II in Romania
![]() adica nu tine pas cu ofertele/preturile de acum ci sunt aceleasi preturi de la introducere ![]() |
-------------------- |
|
oache81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 30 December 04 ![]() |
Uitati-va si la www.serus.ro ca acolo par ceva mai mici preturile decat ce spuneti voi.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lord @ Sep 9 2005, 03:08 AM) si de fapt, preturile de pe renault.ro nu cred ca s-au schimbat de la introducerea megane II in Romania ![]() adica nu tine pas cu ofertele/preturile de acum ci sunt aceleasi preturi de la introducere ![]() Ba nu, se schimba.Eu am luat masina cu calculul de pe net si acolo era fix atat. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
Pe site-ul celor de la cobalcescu se vad cel mai bine preturile de baza si reducerile. Din cate am remarcat eu sunt actualizate destul de des, partea proasta este ca trebuie sa te prinzi ce inseamna codurile de la versiune.
|
-------------------- Megane II Sedan 1.5 dCi 80 CP, Gris platine
Confort Expression + clima automata, jante aliaj Iulie 2005 |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE si de fapt, preturile de pe renault.ro nu cred ca s-au schimbat de la introducerea megane II in Romania nu este adevarat anul trecut cam prin August s-a introdus reducerea de 1000 euro in loc de 200 la Privilege. Dupa nici o luna au crescut pretul cu 800 euro oficial pe site-ul www.renault.ro cat si la dealeri. Singura oportunitate de a lua masina mai ieftina a fost in intervalul de o luna intre reducere si momentul scumpirii. Stiu sigur pt ca mi-am luat masina in Iulie anul trecut si am urmarit indeaproape ce se intampla multe luni (chiar si dupa achizitie). P.S O alta scumpire a fost tot acum 1 an in luna Iunie cand pretul a crescut cu 200 euro (scumpirea asta a aparatu cu 3 zile inainte de a plati masina, ghinion) This post has been edited by dmc: 9 Sep 2005, 12:59 |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
Am vazut ca Renault ofera o reducere de 1300 € pentru Megan Sedan; Numai ca acum un Confort Privilege 1,6 16V cu dotarile luate de mine 16.435 € fata de 15.307 € cat am platit eu acum un an si ceva (cand nu era promotie). Deci hai sa-l scumpim cu 1000 si apoi sa facem o promotie !!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Acelasi lucru l-am constatat si eu, facind acelasi calcul.
|
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
asta cu reducerile cred ca-i praf in ochii, un mare fisss. s-a uitat careva cu cat ia intrat masina in vama ? a mea a fost 10.001 euroi, si am dat 14.000 cu tot cu reduceri. astia isi permit sa jongleze cu preturile si cu asazisele "oferte" cum vor si in functie de piata si vanzari. mai bine cred ca ma duceam sa-mi iau de afara, nu stiu cat ar fi fost diferenta dar traiam cu impresia ca mi-am luat masina de afara, si ma laudam cu asta
![]() |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
MNGr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 April 05 ![]() |
Pe langa scumpirea de la Renault, se mai adauga si acciza de 1% platita statului roman.
Nu sunt sigur ca in afara gaseai masina mai ieftina decat in Romania. Cand mi-am cumparat masina eu m-am uitat la preturile din Franta si m-am speriat: eu am dat pret final 14.900 EUR (cu reducerea de 1500EUR CIP din acea perioada), iar in Franta o masina cu aceleasi dotari era 24000EUR; in Marea Britanie era si mai scumpa, s-ar putea sa fie niste taxe suplimentare acolo ca toate masinile sunt mult mai scumpe in GB. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Megane Sedan 1.5 dCi 80 CP Confort Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 02:49 |