reglaj automat faruri xenon
![]() ![]() ![]() |
reglaj automat faruri xenon
Highwayman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|||
b12sox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 16 April 12 ![]() |
dimensiunile de la postul 9 nu specifica daca sunt cele de pe fata sau cele de pe spate asta e problema... astep in continuare un raspuns.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008/1.5dci
- b12sox
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Citind postul cu atentie si vizualizand poza atasata postului respectiv, iti dadeai seama ca este pentru partea din fata. Chiar specifica colegul in acel post de bascula si virajul rotii.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
ucucean |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 October 13 ![]() |
salutare. am pierdut ambele tije de plastic ale senzorilor reglaj xenon. adica si pe fata si pe spate. cea de pe fata am construit-o din plastic, dupa cotele gasite in acest topic (56 mm intre gauri), si multumesc cu aceasta ocazie.
nu reusesc sa aflu daca si pe spate este acelasi senzor, sau, daca nu, ce dimensiuni sunt necesare pt tija pierduta. rog pe cei care si-au batut capu' si cu treaba asta, sa dea un raspuns. mersi. ![]() |
--------------------
renault
megane2
2007 swdan
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Pe puntea spate are alt senzor, in sensul ca din punct de vedere constructiv arata diferit, functia fiind insa aceeasi
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
ucucean |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 October 13 ![]() |
e un pas inainte. multumesc, dar, totusi, care e lungimea tijei pt. senzorul de pe puntea spate?
|
--------------------
renault
megane2
2007 swdan
|
|
gorelinio |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 6 January 11 From: Constanta ![]() |
Am trecut de la halogene la xenoane si am observat ca nu mai merge reglarea farurilor din buton...nu am autoleveling doar butonul acela de la 0 la 4 si ori ce pozitie as da nu se intampla nimica...am inteles ca circuitul se inchide prin filamentul becului si mi-ar trebuii o rezistenta in plus pe instalatia xenon sa nu imi vada calculatorul ca bec ars...este adevara? sau de ce nu mai merge acea reglare?
|
--------------------
renault
Megane Sedan 2.2 2006/1.5 DCI/60KW/Privilege
|
|
lostris234 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.748 Joined: 16 July 10 From: . ![]() |
Reglajul din bord NU este pentru farurile cu xenon.
Din fabrica, reglajul se face numai prin senzorii de autolevelling. La ITP / RAR vor vedea farurile c xenon si se vor uita la acel panou sa vada daca ai reglaj... Eu iti recomand sa il schimbi... cu asa ceva: http://www.pieseauto.ro/alte-module-electr...1988612052.html |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
ZDDZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 17 February 14 From: Bucuresti ![]() |
Salut baietii,
Am xenon din fabrica pe Meganeul meu 2.1, dar mi'a crapat farul din dreapta, din cauza unei mici tamponari - s'au rupt acele cleme care il tin strans de bara. Am gasit pe forum un coleg care vinde faruri "aftermarket" pentru Megane 2.1 (http://www.reno.ro/-VAND-faruri-tuning-morette-megane-2-1-t283004.html). Problema este ca nu stim daca sunt sau nu pregatite pentru auto-level (load-balacing). Cum pot sa imi dau seama daca sunt prevazute pentru aceasta functie? Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane
2003 / 2.1
|
|
mmatey007 |
![]()
|
![]() Matey Group: Members Posts: 80 Joined: 7 May 12 From: Petrosani Hunedoara ![]() |
salutare tuturor!!! As vrea sa stiu si eu unde este pozitionat senzorul acela pe bascula spate ca l-am cautat de mi-a iesit sufletul si nici urma de el... Va rog ajutatima cu o poza ceva va rog frumos!!!
|
--------------------
RENAULT
Laguna II
2005 2.0T Gt 205
|
|
Dezmembrari_Megane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 7 March 15 ![]() |
punte spate stanga
|
--------------------
renault
megane 2
2008
|
|
mmatey007 |
![]()
|
![]() Matey Group: Members Posts: 80 Joined: 7 May 12 From: Petrosani Hunedoara ![]() |
multumesc frumos .... cred ca al meu nu exista am luat fiecare conducta pe acolo fiecare piesa nimic.....
|
--------------------
RENAULT
Laguna II
2005 2.0T Gt 205
|
|
Dezmembrari_Megane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 7 March 15 ![]() |
daca masina are xenon de fabrica obligat trebuie sa aiba senzorul , daca nu l-a scos cineva
![]() |
--------------------
renault
megane 2
2008
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627755664
uite o poza, macar sa stii ce sa cauti, este cel din dreapta. la laguna este pe stanga, in zona in care se prinde puntea de caroserie. nu ai cum sa il vezi in degajarea pentru roata, cel mai probabil ai sa il vezi pe elevator. este...aproximativ la jumatatea distantei dintre planul diametral al masinii si portiera stanga.... |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
mmatey007 |
![]()
|
L-am gasit....
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna II
2005 2.0T Gt 205
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
se intra pe diagnoza pe calculatorul pt motorase si se vede care este defect.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business
- DJC Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
cucoarac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 July 13 ![]() |
Unde se află acel șurub de reglaj. O poza ceva?
Multumesc |
--------------------
Renault
Megane II
2007 Sedan
|
|
djthem |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 20 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Va salut,
Are cineva o poza cu reglajul cum arata el montat pe mașină? După o vizita la service îmi luminează farurile in sus și ceva pare că nu e montat cum trebuie. Dar nu îmi dau seama ce.... Va mulțumesc și Sărbători Fericite ! |
--------------------
RENAULT
MEGANE 4 RSLine
2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:20 |