ce este asta....?
![]() ![]() ![]() |
ce este asta....?
cristian_nechita |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) C19485203_5.jpg ( Size: 128.17k ) Number of downloads: 670 |
||
--------------------
Laguna
3
2012 |
|||
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
salut
chestia aceea este din proiectare acolo si se numeste deflector; tine de aerodinamica (asa e colegi?) daca nu ma insel, si pe spate sunt - sunt in prelungirile aparatorilor puse pe contra-aripi, o fusta de 2-3 cm undeva chiar in fata rotii |
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
millian03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 08 ![]() |
nici eu nu o am.m-am interesat la serus si din cate am inteles este un scut mai ingust de plastic intre bara si scutul motor care protejeaza compresorul de clima si intercoolerul...ma rog ce mai e pe acolo si mi-au zis cei de acolo ca e de importanta mare deoarece exista riscul arderii compresorului in lipsa lui.piesa de origine costa 150 de lei la serus.
|
--------------------
BMW
320
2004 BMW 320, 2004, 2.0d, 150 CP
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
eu nu am bucata respectiva de plastic de 2 ani si 40.000km si nu am patit nimic. cum sa coste 150 de lei daca la mach1 si cobalcescu e 400? mie mi s-a desprins pe autostrada la 180 km/h, fara sa fi lovit ceva. Efectiv s-a rupt din toate clemele(au ramas bucati de plastic din deflector prinse cu suruburile sub bara din fara, respectiv zona de langa scutul motorului) - sa nu mai zic ce sperietura am tras, am crezut ca s-a rupt masina in 2....
Oricum, am cumparat alt deflector acum ![]() In concluzie, cu el sau fara el, masina merge la fel si nu, nu s-a ars compresorul de clima...eu nu vad ce legatura ar avea cu compresorul... |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
2005
- pe viitor BMW Z8...sper
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu are nici o legatura cu compresorul
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Din cate mi-am dat eu seama acea bucata de plastic cauciucat nu are mare rost de protectie. Eu banuiesc ca acea bucata de plastic indica cel mai jos punct al masinii. La megane nu am studiat aceasta problema dar la alte masini cu acea bordura de cauciuc, intentionat sau nu indica nivelul baii de ulei.
Aceasta utilitate este o parere personala, bazata pe deduceri logice PS Nu este obligatoriu ca aceasta afirmatie sa fie corecta |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
S-a zis mai sus. Se numeste difuzor si are rol aerodinamic. Da la o parte aerul din calea rotilor. La alte masini este pe toata latimea masinii sa micsoreze volumul de aer care trece pe dedesubt.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Si in + te atentioneaza sa nu iti julesti masina prea tare
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
multe masini au astfel de fuste, care in marea lor majoritate nu mai sunt la locul lor. proprietarii care le freaca de borduri sa nu se mire de lipsa lor.
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
cristian_nechita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
Bun dar care sunt efectele lipsei acelui deflector de aer??Am vazut ca de regula doar cele cu PDG il au.Eu am PDG, si daca cei de la renault l'au gandit cu acel deflector, trebuie sa il pun inapoi.Chiar daca o sa il pierd undeva pe o bordura.
Mai am o chestie.Langa baterie am un tub striat, cam de 5mm grosime, care se invarte in jurul bateriei si sta in aer, nu e infipt nicaieri.Are un mic contact in interiorul tubului.De fiecare data cand ridic capota ma intreb ce o fi cu el..... O sa urc o poza cu el pana diseara. |
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Efecte, cel mai probabil, insesizabile daca acel deflector lipseste.
Tubul striat de langa baterie trebuie infipt in lateralul bateriei. Duce gazele care ies din baterie sub masina. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
2006 Privilege
- B 89 XBM Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu am lipsa jumatate de deflector d-ala. Cred ca toate au piesa asta, nu numai cele cu PDG.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Confirm, se găsește și pe cele fără PDG.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
din moment ce au rol aerodinamic, cel mai important aspect va fi:
un consum o idee mai mare (la viteze de croaziere) de asemenea si zgmotul interior va creste datorita turbulentelor, etc daca era pe un bmw seria 3 e90 coupe sigur nu are treaba cu pdg (adica o suspensie inaltata) bineneteles bmwul respectiv era in parcare in piata victoriei peste acea bordura despartitoare, cu fusta asta scofalcita si intortocheta pe-acolo. faza cu bordurile inalte e o cretinitate, comunista zic eu (pe vremea aia daciile aveau un clearing fata/spate impresionant, deci si borsurile puteau fi inalte pana in gat) dar vad ca si cele noi, sunt puse idiotic. se poate observa pe o bordura cum are delimitata zona minima de scufundare, dar multe sunt puse deasupra acelei zone. in loc sa foloseasca borduri joase, moderne la noi e in continuare japca nationala. bordurile mari sunt mai grele si deci mai scumpe ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
01zack |
![]()
|
![]() mi-au furat sigla, las' ca am la avatar Group: Members Posts: 158 Joined: 16 April 10 ![]() |
Eu nu am pdg si am avut acel deflector, dar de foarte mult timp lipsa pentru ca e facut dintr-un material ieftin care se rupe - eu l-am pierdut in iarba mai inalta . La alte masini am vazut ca este dintr-un cauciuc flexibil care nu permite ruperea decat daca il tocesti de asfalt sau il agati si se smulge.
Eu personal nu am simtit vreo schimbare pe sosea si merg destul de tare |
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
2005 1.6 16v Expresion
- B 46 si ceva . . .
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer dupa logica nu stiu ce rol aerodinamic poate sa aiba...ca nu e masina de F1. Sa opreasca un flux de aer ca sa nu se loveasca de roata nu mi se pare o realizare e fix acelasi lucru. Daca era in forma de V mai intelegeam, dar asa...
Dupa parerea mea singurul rol e de atentionare la borduri sau obstacole...cand auzi "harsti" sti ca deja incepe sa atinga si nu mai insisti. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:18 |