Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Megane II, intrebari despre garantie

Vio
post 7 Nov 2006, 21:19
Post #31

MEMBERMENSCH

Group: Members
From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Atunci ajungem la vechea dilema..... masinile pt Est sunt facute mai prost decat cele pt Vest? 

Nu neaparat... asa e regula pietei... toti competitorii ofera garantia asta... si Opel, si VW, etc.

This post has been edited by Vio: 7 Nov 2006, 21:19

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mefmef
post 7 Nov 2006, 21:28
Post #32

Membru autentic

Aici trebuie sa te contrazic.
Sunt multi producatori care ofera 12 ani garantie anticoroziune pt Romania.

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.6 16V
+
adip
post 7 Nov 2006, 22:03
Post #33

Banned

From: Melbourne, Victoria

Vio, daca ii consideri demni competitori pt. Renault, sa stii ca cel putin PSA si Toyota dau in Romania 12 ani garantie anticoroziune pentru autoturisme. Nu ca Renault si altii nu ar putea, dar ii cam doare la basca.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Vio
post 7 Nov 2006, 22:33
Post #34

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Stati, mai oameni buni, nu ma intelegeti gresit... spuneam doar ca diferenta de garantie nu provine din faptul ca masinile Vest ar fi mai bine facute decat masinile Est... dar in Vest ii obliga piata si concurenta pe toti sa ofere 12 ani; in Ro se pare ca nu e inca atat de mare concurenta incat sa ii oblige pe toti, sau poate RenoRo se cred mai cu mot...
Oricum, ei sunt aia prosti daca fac asta... nu cred ca un Reno rugineste mai repede decat un Pejo bunaoara... dar din frica lor de a isi asuma un risc (mic, zic eu) isi strica imaginea ca dobitocii...

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
cpredeanu
post 9 Dec 2006, 09:59
Post #35

Membru incepator

E vorba de calitatea tablei. D'aia nu dau garantie decit 6 ani si nu 12.
Bineinteles ca fac masini mai putin fiabile in Turcia unde si piesele sunt mai de slaba calitate si mina de lucru mai ieftina. Renault zice ca in Turcia sunt decit asamblate, dar nu prea cred. Exista componente fabricate in Turcia asa cum sunt si la noi pentru Dacia. Si totul se vede in pretul de vinzare al masinii - si ca sa-l mascheze fac promotii cu reduceri importante de pret; acum cca 2200 EUR la Megane II.
Eu am cumparat Clio Fidji anul trecut la pretul de 9128 EUR cu vopsea metalizata. Pretul din declaratia vamala este de 6300 EUR. Nu stiu daca se mai adauga la 6300 (TVA, accize) dar e clar ca adaosul dealerului si al Renault Romania este destul de mare.
Ne miram de ce pica altfel de masini cit pretul producatorului este de 6300 EUR???!!!
Sunt curios ce valoarea in vama are un Megane. Detaliati.

--------------------
Clio Symbol Fidji 2005 1.4 8V
+
Zetu
post 9 Dec 2006, 12:28
Post #36

Membru autentic

Eu cred ca exagerati un pic smile.gif credeti ca renaulturile din franta nu se strica? acolo toata lumea e multumita? credeti ca acolo nu au reduceri? chiar luna asta parca este o promotie la renault intre 1500 si 4500 de euro, ultima fiind pentru espace si la megane 2500. Insa acolo daca se strica ceva gen injectoare sau turbina, renault isi asuma o buna bucata din reparatie chiar daca nu mai este masina in garantie, eu sper ca asta o sa se intample si la noi din moment ce nu o sa mai fim desculti si ne incaltam cu botoseii UE.

--------------------
NISSAN QASHQAI 1.3 dct Tekna 2019
+
ncristi
post 9 Dec 2006, 12:49
Post #37

Membru autentic

Pe mine garantia anticoroziune ma cam lasa rece...este ultimul lucru la care ma uit.
Chestia cu rugina sunt niste remanente pe creierele noastre ramase de la berlina...masina pe care o luai ruginita gata.

Si acum imi amintesc ca primul drum al ultimei dacii 1300 a fost la nea Nelu la antifonat unde i s-a aplicat grund nemtesc care a tinut 3 ani pana la prima rugina smile.gif ...ce vremuri...

Pe mine ma intreseaza in special garantia la trenul de rulare smile.gif

This post has been edited by ncristi: 9 Dec 2006, 12:50

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
+
tzk
post 9 Dec 2006, 14:24
Post #38

membru cu megane

QUOTE(cpredeanu @ 9 Dec 2006, 09:59)
Renault zice ca in Turcia sunt decit asamblate, dar nu prea cred. Exista componente fabricate in Turcia asa cum sunt si la noi pentru Dacia. Si totul se vede in pretul de vinzare al masinii - si ca sa-l mascheze fac promotii cu reduceri importante de pret; acum cca 2200 EUR la Megane II.
*

si ca sa nu te prinzi de smecherie, dau reducere la toata gama, inclusiv la cele facute in Franta si Spania, si tu daca nu stii, cumperi una din franta si iei tzeapa ca dai mai putin pe una din franta si nici macar nu ai stiut?

--------------------
Renault Megane II Sedan Expression 1,5dCi 80 2005
+
Fuzz
post 9 Dec 2006, 14:28
Post #39

gHIdusul

From: RFG

E tampenie aberatia cu Turcia, se stia dinainte unde se fac, mai multe companii au acolo fabrici. In fine, unde vreau sa ajung eu, si ce mi se pare amuzant, pana si avioanele F16 se fabrica acolo !!! Asa ca noi sa fim sanatosi biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp Decembrie 2006 - B-XX-FUZ
+
hellcat
post 9 Dec 2006, 14:39
Post #40

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

QUOTE(cpredeanu @ 9 Dec 2006, 09:59)
Eu am cumparat Clio Fidji anul trecut la pretul de 9128 EUR cu vopsea metalizata. Pretul din declaratia vamala este de 6300 EUR.
*

Daca vrei cu adevarat o veste trista, sa-ti spun cat costa fabricarea unui Logan! smile.gif
Fabrica din Turcia este cea mai moderna pe care Renault-ul o detine. In ea "lucreaza" numai roboti ABB, iar personalul este foarte drastic selectat.
Personal nu pot gasi nici o premisa in urma careia sa afirm ca la Bursa se fabrica masini de calitate indoielnica.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
Freeymind
post 27 Dec 2006, 12:18
Post #41

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Azi, cumva din greseala, am aflat ca garantia la directie pentru masina din semnatura este de 50.000Km. Aveam in cap... ca este doar pentru 20.000!!! Asta si din cauza ca am citit poate prea mult pe forum laugh.gif fara sa citesc cartea de garantie.

--------------------
Renault Megane II 1.6 16V Bicorp 2006
+
Ciprik
post 28 Dec 2006, 13:49
Post #42

Membru incepator

From: Oradea

Mi-am luat Megane II Sedan de 2 săptămâni. A costat 15.000 € cu TVA inclus. Valoarea pe Declarația de import definitiv a fost de 10.800 €.

Totuși, cred că există o diferență calitativă între cel vândut în Est și cel vândut în Vest. Înainte să cumpăr mașina, m-am uitat și pe site-ul Renault Franța. Aceeași varintă costă pe la 18.000 € fără TVA...

În rest, sunt foarte mulțumit de mașină. De la București la Oradea, am avut un consum de 5,2, cu motorină luată de la MOL.

--------------------
Renault Megane II Sedan 1,5 dci 100 CP 2006 - Confort Expression - BH 20 ---
+
viculet
post 28 Dec 2006, 14:04
Post #43

Membru incepator

Scurt. Pentru masinile vindute din 2006 garantia la trenul rulor este de 50.000 km . La fel si la partea de esapament . Cel putin la masina din semnatura . La Multi Ani !!!

--------------------
Renault Clio 3,1.2 16 v 2006 Dynamique
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 10:54
Dacia