Megane II, intrebari despre garantie
![]() ![]() ![]() |
Megane II, intrebari despre garantie
Vio |
![]()
|
||
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|||
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Aici trebuie sa te contrazic.
Sunt multi producatori care ofera 12 ani garantie anticoroziune pt Romania. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Vio, daca ii consideri demni competitori pt. Renault, sa stii ca cel putin PSA si Toyota dau in Romania 12 ani garantie anticoroziune pentru autoturisme. Nu ca Renault si altii nu ar putea, dar ii cam doare la basca.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Stati, mai oameni buni, nu ma intelegeti gresit... spuneam doar ca diferenta de garantie nu provine din faptul ca masinile Vest ar fi mai bine facute decat masinile Est... dar in Vest ii obliga piata si concurenta pe toti sa ofere 12 ani; in Ro se pare ca nu e inca atat de mare concurenta incat sa ii oblige pe toti, sau poate RenoRo se cred mai cu mot...
Oricum, ei sunt aia prosti daca fac asta... nu cred ca un Reno rugineste mai repede decat un Pejo bunaoara... dar din frica lor de a isi asuma un risc (mic, zic eu) isi strica imaginea ca dobitocii... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
cpredeanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 11 December 05 ![]() |
E vorba de calitatea tablei. D'aia nu dau garantie decit 6 ani si nu 12.
Bineinteles ca fac masini mai putin fiabile in Turcia unde si piesele sunt mai de slaba calitate si mina de lucru mai ieftina. Renault zice ca in Turcia sunt decit asamblate, dar nu prea cred. Exista componente fabricate in Turcia asa cum sunt si la noi pentru Dacia. Si totul se vede in pretul de vinzare al masinii - si ca sa-l mascheze fac promotii cu reduceri importante de pret; acum cca 2200 EUR la Megane II. Eu am cumparat Clio Fidji anul trecut la pretul de 9128 EUR cu vopsea metalizata. Pretul din declaratia vamala este de 6300 EUR. Nu stiu daca se mai adauga la 6300 (TVA, accize) dar e clar ca adaosul dealerului si al Renault Romania este destul de mare. Ne miram de ce pica altfel de masini cit pretul producatorului este de 6300 EUR???!!! Sunt curios ce valoarea in vama are un Megane. Detaliati. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji
2005 1.4 8V
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Eu cred ca exagerati un pic
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Pe mine garantia anticoroziune ma cam lasa rece...este ultimul lucru la care ma uit.
Chestia cu rugina sunt niste remanente pe creierele noastre ramase de la berlina...masina pe care o luai ruginita gata. Si acum imi amintesc ca primul drum al ultimei dacii 1300 a fost la nea Nelu la antifonat unde i s-a aplicat grund nemtesc care a tinut 3 ani pana la prima rugina ![]() Pe mine ma intreseaza in special garantia la trenul de rulare ![]() This post has been edited by ncristi: 9 Dec 2006, 12:50 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
tzk |
![]() ![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
QUOTE(cpredeanu @ 9 Dec 2006, 09:59) Renault zice ca in Turcia sunt decit asamblate, dar nu prea cred. Exista componente fabricate in Turcia asa cum sunt si la noi pentru Dacia. Si totul se vede in pretul de vinzare al masinii - si ca sa-l mascheze fac promotii cu reduceri importante de pret; acum cca 2200 EUR la Megane II. si ca sa nu te prinzi de smecherie, dau reducere la toata gama, inclusiv la cele facute in Franta si Spania, si tu daca nu stii, cumperi una din franta si iei tzeapa ca dai mai putin pe una din franta si nici macar nu ai stiut? |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
E tampenie aberatia cu Turcia, se stia dinainte unde se fac, mai multe companii au acolo fabrici. In fine, unde vreau sa ajung eu, si ce mi se pare amuzant, pana si avioanele F16 se fabrica acolo !!! Asa ca noi sa fim sanatosi
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(cpredeanu @ 9 Dec 2006, 09:59) Eu am cumparat Clio Fidji anul trecut la pretul de 9128 EUR cu vopsea metalizata. Pretul din declaratia vamala este de 6300 EUR. Daca vrei cu adevarat o veste trista, sa-ti spun cat costa fabricarea unui Logan! ![]() Fabrica din Turcia este cea mai moderna pe care Renault-ul o detine. In ea "lucreaza" numai roboti ABB, iar personalul este foarte drastic selectat. Personal nu pot gasi nici o premisa in urma careia sa afirm ca la Bursa se fabrica masini de calitate indoielnica. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Freeymind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 July 06 From: Cluj Napoca ![]() |
Azi, cumva din greseala, am aflat ca garantia la directie pentru masina din semnatura este de 50.000Km. Aveam in cap... ca este doar pentru 20.000!!! Asta si din cauza ca am citit poate prea mult pe forum
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
Ciprik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 11 October 06 From: Oradea ![]() |
Mi-am luat Megane II Sedan de 2 săptămâni. A costat 15.000 € cu TVA inclus. Valoarea pe Declarația de import definitiv a fost de 10.800 €.
Totuși, cred că există o diferență calitativă între cel vândut în Est și cel vândut în Vest. Înainte să cumpăr mașina, m-am uitat și pe site-ul Renault Franța. Aceeași varintă costă pe la 18.000 € fără TVA... În rest, sunt foarte mulțumit de mașină. De la București la Oradea, am avut un consum de 5,2, cu motorină luată de la MOL. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan 1,5 dci 100 CP
2006 - Confort Expression
- BH 20 ---
|
|
viculet |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 26 February 05 ![]() |
Scurt. Pentru masinile vindute din 2006 garantia la trenul rulor este de 50.000 km . La fel si la partea de esapament . Cel putin la masina din semnatura . La Multi Ani !!!
|
--------------------
Renault
Clio 3,1.2 16 v
2006 Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 10:54 |