Polish Manere interioare
![]() ![]() ![]() |
Polish Manere interioare
Antonyo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Arkana 1.3 TCe Techno EDC - 140 CP
- B-136-PEZ
Septembrie 2024
|
|||
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu, polish nu e vopsea. Oricum, daca sotia de abea a atins cu unghia manerul si s-a cojit... nu vad rostul sa te mai agiti, impaca-te cu gandul ca nu vei avea manere calumea niciodata. Nu ai ce sa le faci, sunt prost facute si nici interes sa le remedieze vad ca nu a existat...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Antonyo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca abia a atins ca se vede ca a patruns copita putin in vopsea,in agitatia ei banuiesc ca atunci cand a vrut sa deschida usa s-a infipt in maner
![]() This post has been edited by Antonyo: 10 Jan 2010, 16:38 |
--------------------
Renault
Renault Arkana 1.3 TCe Techno EDC - 140 CP
- B-136-PEZ
Septembrie 2024
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce s-au incapatanat ei sa vopseasca manerele...daca le imbracau intr-o folie de plastic mai grosuta cu aceeasi culoare nu mai durea pe nimeni capul pe tema asta!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
OANY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 January 08 ![]() |
si solutia la manere care ar fi ca si eu am aceeasi problema
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- GL-85-ATD
2006
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
solutii facute de cativa utilizatori gasiti aici http://www.reno.ro/Manerele-interioare-se-...53614-s450.html. unii chiar au facut o treaba buna, altii au avut ghinion cu vopseaua.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 23 Jan 2010, 08:45 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
UTU2005 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
E problema mare cu femeile astea, mai ales daca au si inele pe mana si incep sa se joace cu manerul...poti sa te astepti la asta sigur! odata agatat e pa ! de'acolo incepe sa se exfolieze ince,incet...si daca le zici mai ocolit putin, se supara si scapi usor si de ele
![]() Am si eu cateva puncte pe ele dar vad ca se mentin inca ok Eu zic sa nu dai cu nimik polish, eu le sterg cu servetele umede de'alea de copii mici care nu au solventi si altele.Cand picura pe ele de la ploaie capata niste pete urate si doar cu ceva umed se duce. Consoleaza-te....cum a zis cineva mai sus ![]() |
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
si ale mele au inceput sa capete niste puncte negre de la unghii si inele. belea cu femeile astea. Nu mai suport cand tranteste cate una usa ca la dacie de se zguduie toata masina
![]() manerele ca manerele dar mai nasol e cand capeti zgarieturi pe exteriorul usii in vopsea in scoica de la manerul exterior (tot de la desteptele care isi infig unghiile cand deschid usa. De aia e mai bine sa fii gentleman si sa le deschizi tu usa, ca sa nu o mai zgarie ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
mariuswk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 13 January 10 From: Azuga ![]() |
Minere cojite sunt la moda si la mine sunt la fel,nu o pot acuza pe sotia mea ca le-a jupuit pantru ca si pe stinga sunt la fel
![]() ![]() |
--------------------
renault
CAPTUR
2015
|
|
conzerva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 8 January 09 From: Oradea ![]() |
Daca gasiti TERPINOL le puteti exfolia si nu ataca plasticul.Nu mai are acea textura cauciucata ci un plastic negru.Dar macar nu se mai vad urme.Nu incercati cu diluant.Sau acetona industriala.Ca le distrugeti.
|
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
- BH 86 VSY
2002 Privilege 120CP
|
|
bogdan_cirstea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 3 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Ca si multi oameni cu renault magar(megane ) 2, m-am trezit si eu cu manerele exfoliate. Ce am facut, am luat frumusel manerele in casa, alaturi de un prieten cu un golf 4, am luat un set mare de bureti de bucatarie si un bidonas de 1l de CIF, am frecat cu partea abraziva si cif pana cand s-a luat vopseaua cauciucata , am continuat pana s-a observat o suprafata perfect prelucrata, am sterso bine la sfarsit cu silicon iar rezultatul a fost incantator, sncer, fara chin cu vopsea sau folie, singura diferenta a fost de stralucire, o sa incerc sa pun si niste poze cu rezultatul, arata chiar foarte bine. Cea mai dificila treaba a fost la demontarea partii inferioare care este prinsa de fata usii in cateva suruburi, pentru a face acest lucru trebuie demontata fata de pe usa! in rest, 1 ora de rabdare si un rezultat foarte frumos.
|
--------------------
renault
megane II
- B 46 WBN
2004/estate 1,6 16v
|
|
cristixxxlog |
![]()
|
![]() .. Group: Members Posts: 440 Joined: 4 August 08 From: BUCURESTI ![]() |
confirm si eu culoarea manerelor fara vopseaua cauciucata. arata foarte bine, e un negru semi-lucios, foarte frumos. chiar aduna parca mai putine amprente si praf decat suprafata cauciucata. cred ca asta e cea mai buna solutie la porcaria de vopsea cauciucata cu care erau finisate.
|
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
- B-XXX-LGF
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 11:29 |