Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Merita RENAULT - Clio Symbol / Megane II, Nu pot sa ma hotarasc !!! HELP !!!

Laurentziu83
post 22 Oct 2005, 23:27
Post #61

Membru autentic

Group: Members

tu decizi. Eu merg pe ideea unei masini cu un cost mai mic pe kilometru, asigurari mai mici, piese mai ieftine, etc. Pana la urma tot masina e si nu intotdeauna se merita sa dai bani doar pe o imagine.
Vezi ca e un caz pe aici in care cineva a renuntat la un megane nou pentru un cielo din 95. Tot masina e iar confortul e apropiat. Nu mai vorbim de confortul din buzunar. Nu te sfatuiesc acum sa-ti iei ceva SH, dar o masina mai ieftina iti poate aduce per total mai multe satisfactii, si asta o vorbesc din proprie experienta. Principiul lui Mihaiachi de la mine din semnatura se cam observa obsesiv pe la noi, si nu se merita.

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rty745
post 23 Oct 2005, 07:24
Post #62

Membru

mare dreptate are Mihalachi cu principiul lui! smile.gif

in cazul meu s-ar aplica f. bine....adica masina asta o s-o folosesc in special ca sa merg la serviciu (si prin concediu care e doar 1 data pe an mad.gif ) .Nevasta mea are un megane 1 de la firma cu care putem sa mergem in week-end chiar si la drumuri mai lungi, asa ca investitia intr-un alt megane cu care sa ma duc la servici unde as castiga bani sa platesc ratele , nu prea merita. laugh.gif Desi ideea de a fi posesorul unui megane 2 era f. tentanta rolleyes.gif

Trebuie sa recunosc ca ce am citit pe forum (plus drive testul cu megane2) m-a ajutat mult sa-mi dau seama de de implicatiile fiecarei variante, si acum sunt cu inima impacata ca fac cea mai buna alegere (pt mine).

Nu vreau sa se intelega ca am ajuns la concluzia ca megane 2 nu merita banii. Ii merita din plin , dar in anumite conditii care variaza de la om la om si intradevar fiecare trebuie sa isi faca singur calculele wink.gif

Luni o sa dau comanda, si ma mut la topicul cu termene de livrare sad.gif

--------------------
laguna 2.0 dci privilege 2008

ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp
+
Laurentziu83
post 23 Oct 2005, 10:58
Post #63

Membru autentic

Vezi nu-i poci omului nick-ul, ca e un membru activ pe vwforum.
Intr-adevar, ideea unei masini mai bune (dar mai scumpe) e tentanta.
O masina scumpa e ca o curva de lux: iti place de ea, te simti bine cu ea, prietenii te invidiaza, esti cel mai bun, etc, dar cand vine vorba de dat bani se cam schimba treaba. Eu merg pe principiul asta, dar nu pot sa-l prea realizez, nu depinde de mine.
Pana la urma nu-i mai bine ca atunci cand iti cade cate-o piesa sau te duci la revizie sa nu te lamentezi sau sa te scurmi cam mult prin buzunare?

--------------------
. . .
+
Race
post 23 Oct 2005, 11:47
Post #64

Membru

From: Bucuresti

Era vorba de Clio si Megane,deci mai usor cu imaginea.Nici un om nu-si ia Renault pentru imagine,ci pentru ca ofera mult pentru bani putini.
Unii oameni mai au si placere din a merge cu masina,nu o vad doar ca pe un autobuz RATB pe care nu-l astepti in statie si in care stai tot timpul jos.In functie de om,mai conteaza si gradul de confort,ambianta interioara,performantele.Ca sa nu mai vorbim de ceea ce e evident:o masina de clasa compacta are mai mult spatiu interior si portbagaj mai mare decat una de clasa mica.
Mai e un lucru care se observa obsesiv pe la noi,si anume frustrarea unora care vad ca au lucruri mai proaste decat ceilalti,si in loc sa munceasca pentru a avea si ei prefera sa-i denigreze si sa-i acuze de diferite chestii...

--------------------
Renault Clio 1.4 16v Extreme 2005
+
rty745
post 23 Oct 2005, 12:31
Post #65

Membru

QUOTE(Laurentziu83 @ Oct 23 2005, 11:58 AM)
Vezi nu-i poci omului nick-ul, ca e un membru activ pe vwforum.

imi cer scuze , a fost fara intentie

--------------------

+
rty745
post 23 Oct 2005, 12:46
Post #66

Membru

QUOTE(Race @ Oct 23 2005, 12:47 PM)
Mai e un lucru care se observa obsesiv pe la noi,si anume frustrarea unora care vad ca au lucruri mai proaste decat ceilalti,si in loc sa munceasca pentru a avea si ei prefera sa-i denigreze si sa-i acuze de diferite chestii...

e adevarat , se mai intampla si lucrul asta

da' nu vad legura cu subiectul discutat biggrin.gif

--------------------

+
Laurentziu83
post 23 Oct 2005, 14:16
Post #67

Membru autentic

Si eu care prefer o masina mai ieftina decat reno-ul in ce categorie intru? tongue.gif
Ma refeream la un lucru: ce poate fi mai frumos decat sa ai o masina la care sa-ti permiti lejer costurile dar sa-ti ofere totusi confort?
Nu prea sunt de acord cu zicala: ofera mult pe bani putini. Sunt ieftine la cumparare, dar te omoara dupa aceea cu revizii, CASCO, piese extrem de scumpe (e aberant sa ceri un milion pe o amarata de sigla sau 750 de mii pe un filtrul de habitaclu). Eu am avut o masina si mai ieftina decat Renault-ul inainte la care toate costurile astea suplimentare erau sensibil mai mici. Iar calitatea era cam aceeasi cu a Symbol-ului, la fel aveam tzacanit in portiera, la fel mergea schimbatorul. Asa ca eu platesc firma acum. Asta este, n-am avut alta solutie.

--------------------
. . .
+
Race
post 23 Oct 2005, 15:45
Post #68

Membru

Cu revizii,CASCO si piese scumpe te omoara orice masina,nu numai Renault.VW sau Ford nu sunt mai ieftine,ci dimpotriva.Reviziile nu sunt foarte scumpe,iar daca ai CASCO si garantie nu te intereseaza preturile pieselor.
Tu nu iei in calcul ce-ti ofera Symbolul in plus ? Spatiu mai mare in fata,portbagaj mult mai mare,si cel mai important performante mult mai bune.Daca tot ce vrei e o cutie care sa se deplaseze si sa nu ploua in ea,ia-ti Trabant,nu e mai mult de 3 milioane cred.
Nu zice nimeni sa mananci margarina pe paine ca sa-ti iei cine stie ce masina,dar daca dispui de banii respectivi merita o masina mai scumpa in general.Am impresia ca tu crezi ca toti ar trebui sa gandeasca la fel ca tine,insa nu e asa.Unii mai au si alte cerinte de la masina decat raportul EURO/km.

--------------------
+
Laurentziu83
post 23 Oct 2005, 19:50
Post #69

Membru autentic

Mersi, am avut matiz de care eram foarte multumit la spatiu interior (sunt student inca, n-am obligatii), confort si calitate (era cam aceeasi ca la Clio) si mai eram multumit si la consum, prefer sa sacrific performantele decat sa torn benzina ca spartu'. Vor mai trece ani buni pana voi avea nevoie de spatiu interior mai mare. Reviziile erau mult mai ieftine, si, daca ma apucam se le fac singur (se terminase garantia), cu masina asta ieseam mai ieftin decat cu dacia, si mult mai bine. CASCO poate era ceva mai mare, dar in rest ieseam mai bine. Din pacate am fost nevoit sa-l dau, asa ca s-au dus zilele in care "duceam si gunoiu' cu masina", acum ma gandesc de 2 ori cand plec, daca nu-i pot sa rezolv mai multe dintr-un foc, sa economisesc benzina.
Nu zic de lume sa gandeasca ca mine, dar nu-i inteleg pe aia care si-au luat masina "de fitze" dar ii vezi ca merg cu autobuzul (lipsa de bani) sau le creste tensiunea cand se apropie reviziile. Tocmai asta e, multi isi iau masina scumpa si apoi mananca margarina pe paine si vai doamne, ce au bijuterie ei in batatura. pe astia eu nu-i suport.

--------------------
. . .
+
NUT
post 23 Oct 2005, 20:38
Post #70

Membru incepator

hello again ....

interesante discutii s-au mai purtat pana acum ....

oricum am testat si io megane-ul 2 la serus cel de 80 cp si nu am fost prea incantat ...
asa ca a ramas cel de 100 cp. sper sa merite.

cum spuneam am luat M2 expresion cu vopsea si esp .... nimic mai mult ...
diferentza de pret fata de clio e de aprox 5300 Eur ..

e cam mare termenu de livrare ..... 6 saptamani ...

tre sa astept ....

--------------------
M2 Sedan, 100 CP, dci, Black, ESP.
+
pablo
post 23 Oct 2005, 22:06
Post #71

Membru autentic

From: ORADEA

NUT du-te la alt dealer si fa drive test cu Megane de 100 CP ... nu-l lua fara sa veyi daca iti place )dai 15,000 de Euro fara sa stii prea bine ce iei)

--------------------
Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat)
+
Race
post 23 Oct 2005, 22:06
Post #72

Membru

Ma gandeam eu ca asta o sa alegi smile.gif
Eu ti-as recomanda si magazia de CD-uri...eu nu am luat la Clio si acum regret.Dar am vazut ca la Megane Expression e cam scumpa,500 EURO cu tot cu boxele mai puternice.

Laurentziu83,exagerezi.Diferenta de consum dintre Symbol si Matiz nu poate fi asa mare daca n-o alergi.Adica,poate se simte la buzunar,dar nu cred ca a crescut de la "duceam si gunoiu' cu masina" la "torn benzina ca spartu'".
In afara de un numar foarte mic de idioti,nu cred ca sunt oameni care merg cu RATB ca n-au bani de benzina.Orice om care are banii sa-si ia o masina noua,indiferent ca rate sau cu banii jos,are cele 4-5 milioane pe luna de benzina.Mai sunt si cei care au dar nu vor sa-i dea desi si-au luat masina...aia depasesc totusi limitele prostiei umane,deci in consecinta cred ca sunt foarte putini.
Pari sa ai o problema cu "fitele"...a-ti lua ceva mai bun nu inseamna fite.Si repet inca o data,Renault nu e nici pe departe masina de fite,indiferent ca e Twingo sau Vel Satis.

--------------------
+
Laurentziu83
post 23 Oct 2005, 23:04
Post #73

Membru autentic

Nici mie nu mi se pare ca-i de fitze, dar are unele costuri cam maricele, am scris mai sus la ce. Iar consumul n-o fi el foarte diferit, dar 3 litri in plus la suta de km e cam mult pentru mine. asta e. Inainte puneam de 200 de mii benzina, acu pun de aceeasi suma si mai mult de misca acul la viraje decat se misca dupa cativa litri in plus.

Cum la noi masina e un lux, nu o necesitate, romanul de rand asa interpreteaza.

Sunt totusi destul de multi care fac alegerea asta, mai multi fata de cat crezi. E in firea romanului care si-ar lua S-Classe doar ca sa-l vada lumea de barosan, iar apoi s-ar duce la mecanicul din fata blocului sa-i adapteze niste bucsi de nova ca sa mearga in continuare. Sau care ies odata pe saptamana pun si ei cativa litri acolo si apoi se sparg in figuri pe strada mare ca de, ce tari sunt ei. Eu sunt genul care face 20000 de km pe an, totusi, asadar consumul ma intereseaza foarte mult.

--------------------
. . .
+
Manuel
post 24 Oct 2005, 04:55
Post #74

Membru autentic

From: VASLUI

Mi se pare mie, sau te cam contrazici? Pe de o parte spui ca cei care-si cumpara masina si n-au bani de benzina sunt niste luzari, pe de alta parte te plangi ca renoul iti consuma mai mult decat woo-ul si zici ca bagi gaz de 200 mii. Pai de banii astia cat kilometrajul meu vrei sa mergi? Eu zic sa lasi de-o parte aprecierile astea si poate sa-mi explici ce ai vrut sa zici cu "Cum la noi masina e un lux, nu o necesitate, romanul de rand asa interpreteaza." fiindca eu sunt un roman de rand si m-am simtit un pic jignit. Fara suparare...

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
Manuel
post 24 Oct 2005, 05:29
Post #75

Membru autentic

Imi cer scuze pentru postarea consecutiva, am vrut sa editez dar mi-a disparut butonul.
Vroiam sa mai zic ca citatul din clasicul Mihaiachi mi se pare o mare tampenie. Muncesc la serviciu sa-mi platesc ratele la Loganul cu care merg la serviciu, imi duc copilul la scoala, imi fac cumparaturile, merg la tara si in concediu. Dupa domnia sa, ar trebui sa platesc un abonament / familie la RATB egal cu rata la masina, sa ma inghesui cu damigeana in personal, eventual sa merg la tara cu rata (daca stii ce inseamna "rata" pe la noi) doar ca sa nu intru in tagma "taranilor care-si iau doar ca sa vada vecinii cat de ciumegi sunt ei". Sunt curios ce parere are domnul Mihaiachi despre cei care-si cumpara un sh obosit cu 300.000 km (91.000 fix pe bord) doar ca sa zica ca au masina straina.

--------------------
+
Race
post 24 Oct 2005, 10:26
Post #76

Membru

Deja discutia e off-topic rau...

Pentru mine si pentru multi oameni,masina chiar e un lux.As putea sa merg in oras cu RATB si afara cu trenul/autobuzul,pentru costuri mult mai mici.Tot ce imi ofera masina e CONFORT si placerea de a conduce,adica lux intr-un final.De ce e asta un lucru rau ?! Pana la urma muncesc pentru bani,si e decizia mea daca dau 300.000 pe un abonament RATB sau 4.000.000 pe benzina.
Asta cu "romanul de rand" e cea mai stupida chestie posibila...prea comuna din pacate,se observa la multi oameni impresia ca sunt superiori.De asta nu e bine cand esti mic sa-ti spuna parintii si bunicii ca esti "special" si alte porcarii de genul,unii chiar ajung sa le creada.
Dintre membrii acestui forum nu cred ca e vreunul sa iasa o data pe saptamana ca sa se sparga in figuri.Aparent tu esti singurul care nu are bani de benzina.Si 20.000 km/an nu e mult.
Din alte posturi ale tale,am vazut ca-ti gasesti scuza "pai mi-au luat-o parintii si nu am bani de benzina".Te-ai gandit macar in treacat ca ai putea sa-ti iei o slujba ? Stiu ca suna SF,dar unii oameni chiar muncesc pentru bani.
Ai probleme serioase...si nu ma refer la cele de natura financiara.

--------------------
+
rty745
post 24 Oct 2005, 10:38
Post #77

Membru

QUOTE(Race @ Oct 23 2005, 04:45 PM)
daca dispui de banii respectivi merita o masina mai scumpa in general.

Eu as zice a ce mai degraba o chestiune de a-ti stabili prioritatile si in raport cu nevoile (adica ce o sa faci cu masina aia) si veniturile tale. Asta e o ecuatie care difera de la om la om.

Pot sa iau cu banul jos o masina de 11000 eur sau in rate una mult mai scumpa (adica pana la vre-o 20000 EUR, fara probleme; rata ar fi de max. 200 eur ceea ce nu e deloc o problema); acuma se pune intrebarea : to be or not to be? laugh.gif

Placerea de conduce la 8:00 dimineata in Bucuresti nu e data atat de calitatile si pretul masinii cat de aglomeratia inevitabila, si de nesimtirea unora dintre concetateni mad.gif. In concediu plec o data pe an. In week-end folosesc in principal alta masina. Asa ca poate ca pot sa fac altceva cu banii aia decat sa-i bag intr-o masina care oricum nu o sa o folsesc f intens, si deci de a carei calitati nu am sa profit f. mult. Merita da dau 200 eur pe luna in plus, doar pt placerea de a tine mana pe un volan de piele cand stau la 10 min la acelasi semafor??? la veniturile mele definetly no, fiindca pot sa fac lucruri mai utile cu banii aia; de ex sa pun 2000 eur pe an in plus la bugetul de concediu, si sa ma duc cu avionul intr-o locatie super, unde pot sa inchiriez si on masina faina pt cele cateva zile in care sa zicem ca as avea nevoie sa ma plimb pe acolo. biggrin.gif

De aia cred ca Megane (si orice masina mai scumpa) isi merita fiecare banut, da' in anumite conditii, adica :
1. sa ai nevoie/te folosesti de calitatile masinii respective ( in cazul asta concret spatiu interior mai mare, in special in spate, mai confortabila/stabila/etc mai ales la drumuri lungi, etc), deci sa beneficiezi de banii cheltuiti.
2. desigur, sa ti-o permiti.

Sigur daca meganele pe care l-as lua eu (100 de cai, confort privilege , si ceva optionale ) ar fi 12500 in loc de 16500, sau daca eu as petrece mai mult timp in masina, poate m-as mai gandi rolleyes.gif, dar asa raportul pret marginal/utilitate marginala mi se pare nefavorabil. sad.gif

Repet, asta e valabil pt mine. Pt altcineva parametrii astia pot sa fie complet diferiti, si rezultatul ar putea fi chiar ca altcineva ar alege Megane chiar daca are venituri mai mici decat mine. Asta nu inseamna ca respectivul ar fi vre-un fitzos, sau eu vre-un hagi tudose. Inseamna ca fiecare alege ce mai bine pt el si e OK sa fie asa. smile.gif

--------------------

+
Laurentziu83
post 24 Oct 2005, 18:48
Post #78

Membru autentic

QUOTE(Race @ Oct 24 2005, 10:26 AM)
Din alte posturi ale tale,am vazut ca-ti gasesti scuza "pai mi-au luat-o parintii si nu am bani de benzina".Te-ai gandit macar in treacat ca ai putea sa-ti iei o slujba ? Stiu ca suna SF,dar unii oameni chiar muncesc pentru bani.

Pai chiar lucrez (am si facultatea), si nu-mi convine ca benzina a ajuns sa valoreze enorm litrul. Si nu-mi convine ca banii pentru care trag la diverse treburi (de la munca de aprovizionare, carat, etc pana la introdus nir-uri, monetare in calculator) sa "zboare" asa usor in cateva sute de km de mers prin oras sau in cine stie ce repere care au un adaos de nu stiu cate ori mai mare (si am dat exemplu cu emblema). Tocmai, ca toate astea m-au facut un pic zgarcit, si nu-mi place sa dau bani pe ce nu face. Prefer "pretul corect".
@Manuel: in fraza in care spui ca ma contrazic ma refeream la altceva: sunt destui care vad Reno-ul drept lux (si pentru ca n-au habar de masini), si apoi incepe barfa (ceva de genul: Iote si la ala...). Am gresit putin cand am zis "romanul de rand" nu trebuia sa generalizez, dar o mare parte asa e. N-am zis despre tine ca ai facut o alegere gresita, si eu as da Clio-ul pe un Logan, un singur lucru de la el: sa fie diesel. O alegere proasta ar fi ca sa iti iei masina scumpa si sa te uiti cum curg ratele la banca in timp ce concediul il faci acasa. Asta am vrut sa zic. Si nu ma refer la concediu neaparat, ci la multe alte chestii.
Aici e citatul de unde mi-am luat eu semnatura. Ce a spus el are multe subantelesuri, nu se refera neaparat la Logan, se poate referi la orice masina, si aici includ si Woo-ul daca vreti. Tocmai de asta n-am vrut Reno-ul, era (si este) prea mare pentru necesitatile si posibilitatile mele.
@Race: chiar nu mi-a zis nimeni ca sunt "special" dimpotriva, chiar nu-mi place sa ma etalez si m-am simtit intotdeauna mai bine cu mainile murdare de ulei decat pline de ghiuluri. Daca cineva crede contrariul sa-i fie de bine.
Cu asta eu inchei, ca am stricat prea mult topic-ul.

--------------------
. . .
+
Manuel
post 25 Oct 2005, 23:03
Post #79

Membru autentic

OK, cred ca ne-am cam infierbantat si ne face rau la ten. Imi cer scuze daca am inteles gresit... intr-un fel m-am simtit cu musca pe caciula stiind ca si eu m-am intins un pic mai mult decat ar fi fost strict necesar (inainte am avut Solenza, care mi-ar fi fost absolut suficienta). Am facut-o totusi fiindca pentru mine masina inseamna mult mai mult decat un simplu mijloc de transport, cum banuiesc ca este si pentru marea majoritate a colegilor de forum.

--------------------
+
NUT
post 30 Nov 2005, 22:17
Post #80

Membru incepator

Mai am 2 saptamani de asteptare.... pana imi vine al meu "SUPER FANTASTIC" M2 Sedan, Expresion, 1.5 dc1, 100 CP, negru, ESP (acu parca imi pare rau ca m-am zgarcit un pic si ca nu am dat 240 EURO pe clima - desi avand in vedere ca am plecat de la ideea de a lua un clio symbol si am ajuns la megane de 100 CP, m-am intins chiar prea mult).

Fratilor nu mai am rabdare. Pt ESP-ul ala a trebuit sa astept 2 luni si un pic ( asta in speranta ca o sa vina la data pe care au zis-o la vocea clientului - sper sa nu fie mai mult), sper sa merite.

Uni dintre voi poate nici nu stiu cum e asteptarea asta ( mai ales ca am vandut cealalta masina acu 4 - 5 luni).

Tre sa incep sa fac recapitularea: cand vine tre sa ii facc rodajul: 2000 km sa nu trec de 2500 turatzii ..... asa e ?

a mai primit cineva masina de curand ? vine cu cauciucuri de iarna in aceasta perioada ????????

nici nu mai stiu ce sa va intreb.

abia astept sa vina ziua/noaptea cand o sa va anunt ca stau cu masina parcata in fatza blocului si sa va scriu primele impresii .....

salutari la toata lumea .....

nut.

--------------------
+
google
post 1 Dec 2005, 02:10
Post #81

*** Big Daddy ***

From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot...

Bine ai venit in club. Si eu tot 2 luni jumatate am asteptat la Clio Bicorp si tot din cauza optionalelor (am pus pe ea tot ce se putea, mai putin trapa si asta fiindca am auzit ca sunt probleme cu ea). A mea nu a intarziat, dar ca sa fie asteptarea mai usoara am "mizat" pe o intarziere de 2 saptamani.

--------------------
Renault Clio Bicorp 2005-dCi/80cp
Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05)
+
ciprian burlacu
post 2 Dec 2005, 12:10
Post #82

Membru autentic

From: Constanta

NUT! Am trecut prin aceleasi dileme in urma cu un an cand am cumparat un Clio dci 80 cp. Clar, Megane-ul este peste Clio la dotari, siguranta activa-pasiva,spatiu interior si confort. Clio are avantajul costului mai mic cu circa 5000E, in conditiile in care iti ofera performante dinamice si consum comparabile (daca nu mergi toata ziua pe A2 sau in strainatate la viteza maxima) si un pret de intretinere mai mic. Daca efortul financiar este suportabil, ia Megan 100 cp. Daca nu, ia Clio de 80 cp cu incredere. In privinta masinilor germane noi, "populare", din aceiasi clasa cu Clio si respectiv Megane, (nu discut despre Mercedes, BMW, Audi, Porche) nu am o parere extraordinara. Fata de Renault, au un raport pret/dotari/ net inferior, iar fiabilitatea motoarelor Renault este la acelasi nivel cu VW sau Opel. Nu mai amintesc ca firma care a obtinut "eventul" in Formula 1 in dauna Mercedes/ului si BMW-ului, stie categoric sa faca motoare performante si fiabile.
In plus la un SH, mai ales daca face parte din clasa premium si ai putin ghinion vei plati probabil pe piese cat te-ar fi costat un Clio nou. Daca nu te poti decide, pune pe hartie avantajele si dezavantajele fiecarei optiuni, chibzuieste bine, ascuta si parerea sotiei si alege!

--------------------
Scenic RX4 Privilege 2.0 16v
+
ciprian burlacu
post 2 Dec 2005, 12:15
Post #83

Membru autentic

From: Constanta

Oops, nu am citit post-ul pana la capat! NUT ai hotarat, felicitari pt. Megane, sa-l stapanesti sanatos si fara probleme!

--------------------
Scenic RX4 Privilege 2.0 16v
+
NUT
post 5 Dec 2005, 01:11
Post #84

Membru incepator

multumesc !!!!

ma omoara asteptarea ..... maine sun la serus sa vad cum sta treaba !!!

poate aa ajuns deja smile.gif

aveti idee cum vin din turcia si pe unde ???? ( pe vapor pana la cta ??? pe camion direct ??? ) - nu are nici o relevantza ..... poate doar sa mai ma consolez io daca intarzie prea tare ... smile.gif)

--------------------
+
mandelu
post 5 Dec 2005, 10:08
Post #85

Membru autentic

Faza e ca mai stau in vama in tara uneori destul de mult. Pe al meu clio l-au adus de la ciorogarla din depozit sau ceva de genul asta dupa ce a iesit din vama. Eu ma asteptam sa il vad in parcul ala al lor dar nu a fost sa fie.

--------------------
Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
+
NUT
post 8 Dec 2005, 19:50
Post #86

Membru incepator

in 7 zile am masina !!!!!!!!!!!!

URRRAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! cred ca astea o sa treaca cel mai greu ....
cei de la vocea clientului au aproximat bine ....

--------------------
+
NUT
post 14 Dec 2005, 12:58
Post #87

Membru incepator

AM RIDICAT MASINA !!!! UUURRRAAAAA !!!!!

am facut primii km in noua mea masina !!! merge super ... abia astept sa o scot la un drum mai lung in weekend .........

primele impresii ..... : este cam rigida suspensia ... face "Tuf - Tuf". dar cred ca se mai lasa ...

oricum este super .... la cat de mult am asteptat-o !!!!!!!

va multumesc la toti pentru parerile si sfaturile voastre.

bye.

nut

--------------------
+
EL_BGD
post 14 Dec 2005, 13:27
Post #88

Membru autentic

From: Bucharest

drum bun biggrin.gif sa dai cu insecticid laugh.gif .

--------------------
Renault Clio 1.4 16v 2003 bicorp
Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
+
Solon
post 14 Dec 2005, 13:35
Post #89

Membru autentic

S-o stapanesti sanatos!Sa nu mananci in masina ca daca iti cad firimituri,hranesti greierii!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
eddie33
post 14 Dec 2005, 15:43
Post #90

Membru autentic

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme! Si vezi pe cine asezi pe bancheta aia din spate,ca dupa aia scartaie !!!! biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif

--------------------
Renault Clio Extreme 2004-DCI 80C.P.
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 15:50
Dacia