Service-ul si CASCO
![]() ![]() ![]() |
Service-ul si CASCO
BestiaL |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|||
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu stiu, dar ca sa iti dau un raspuns (ca pana acum nimeni nu ti-a dat) poti sa ii intrebi direct pe cei de la banca (ar trebui sa ai un numar de telefon pe polita de asigurare, sau daca nu, pe site-ul lor) si ei trebuie sa iti spuna
|
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
error
![]() This post has been edited by rkillera: 16 Sep 2005, 07:44 |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
La BCR Asigurari acceptul de plata se face dupa ce primesc de la service devizul si factura finala. In general nu dureaza mai mult de 2-3 zile, depinde cat este de aglomerat inspectorul care se ocupa de dosarul respectiv. Se trimite apoi acceptul de plata la service (prin fax sau il duci tu personal). Apoi poti sa iei masina, fara sa se mai astepte ca banii sa intre in contul lor (asta bineinteles daca exista decontare directa intre service si societatea de asigurari). Iti spun asta din experienta personala, deoarece eu am asigurarea la BCR si am avut doua accidente pana acum.
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
BestiaL, termenul real il aflii de la colegii de forum cu asigurari casco la BCR, iar termenul maximal trebuie sa il gasesti musai inscris in contract (banuiesc ca e de 5 zile lucratoare, dar e doar o banuiala). Oricum, termenul curge din momentul in care primesc de la service actele indicate de Lex L.
Poate ne ajuta sosoenduristu cu un raspuns exact. ![]() Succes! |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
La fel cum a spus si Lex Luthor : 2 - maxim 3 zile.
|
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 00:48 |