Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

recarosare sau euro 3?, sugestii si pareri

Bodeacostin
post 7 Nov 2005, 14:26
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am un megane de care m-am indragostit.l-am cumaprat acum cateva zile cu nr de italia este un 1.6e hatchback1997 super intretinut!initial am zis sa invat sa conduc pe el dar......lucrurile au scapat de sub control si sunt disperat sa o inmatriculez.am inteles ca sunt 2 variante: recarosare,care nu stiu exact cum functioneaza si mai ales cat de rentabila este....si sa-mi instalez un euro 3,catalizatir sau ceva pe ea......nu prea ma pricep de aceea cer sfatul cuiva mai intelept huh.gif huh.gif

--------------------
renault megane 1997 hatchback
renault cu sange italian
renault megane 1.6e 1997
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zah
post 7 Nov 2005, 14:35
Post #2

Membru incepator

Ca sa faci recarosare iti trebuie o masina identica care e deja inscrisa la noi si teoretic tu iei caroseria dp asta si o pui pe cea inscrisa (practic iei numerele de pe cea inscrisa si le pui pe asta smile.gif) ) .
Faza cu euro 3 din ce stiu eu nu e posibila nici macar teoretic dar nu stiu sigur asa ca ii las pe altii mai in cunostiinta de cauza sa ma contrazica.
Sfatul meu.. daca masina e asa deosebita mai ai putina rabdare (aprox. 1 an) pentru ca intram in UE si legislatia europeana obliga statul roman sa scoata restrictia EURO 3 asa ca o vei putea inmatricula legal.

--------------------
Renault Megane 2000 1.6 16v
M2.2 Coupe
+
Bodeacostin
post 7 Nov 2005, 14:42
Post #3

Membru incepator

sper din toata inima sa intram in UE!!!!cred ca sunt unicul ; tongue.gif masina este belea!!!am luat-o cu 2000 de euro si tota lumea imi spune ca este super afacere!sper sa gasesc o varianta de inmatriculare , ma streseaza groaznic numerele de inmatriculare.ma simit parca cu musca pe caciula!multumesc mult pt raspuns

--------------------
renault cu sange italian
renault megane 1.6e 1997
+
cornel_t
post 7 Nov 2005, 15:03
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

Lasa-te pagubas cu recarosarea, doar daca gasesti una identica pe la dezmembrari, altfel ajungi la niste costuri de mai bine cumperi una din RO.

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
Bodeacostin
post 7 Nov 2005, 16:03
Post #5

Membru incepator

dar despre montarea unui catalizator care sa o aduca la normele euro3!am inteles ca a facut cineva asa ceva cu un mercedes din 95!?cumva la RAR GRIVITA!?!?si acum tipul circula legal RO

--------------------
renault cu sange italian
renault megane 1.6e 1997
+
Bodeacostin
post 7 Nov 2005, 16:05
Post #6

Membru incepator

mai stiu ca se poate cumpara un catalizator euro 3 si se poate monta in tara!are cineva idee cam cat costa un catalizator euro 3?sau unde sa ma uit pt ceva preturi??ms

--------------------
renault cu sange italian
renault megane 1.6e 1997
+
cornel_t
post 7 Nov 2005, 16:48
Post #7

Membru autentic

From: Bucuresti

Nu e chiar aja de simplu, tre sa schimbi si calculatorul masinii eventual sa mai umbli si pe la motor, e complicat mah, cauta alta solutie ... adica cumpara una inmatriculata.

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
r&d
post 7 Nov 2005, 16:55
Post #8

Membru autentic

Nu ai cum sa montezi catalizator euro3. Eventual un motor K4M (1.6 16V 107cp) cu tot ce tine de el (gestiune electronica+evacuare completa) si apoi sa faci testul dinamic la RAR(daca se mai poate face). Dar costa prea mult...

--------------------
Volvo S40 2.0T4 200cp 2001
Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 17:36
Dacia