recarosare sau euro 3?, sugestii si pareri
![]() ![]() ![]() |
recarosare sau euro 3?, sugestii si pareri
Bodeacostin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 5 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
1997 hatchback renault cu sange italian
renault megane 1.6e 1997 |
|||
zah |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 16 October 05 ![]() |
Ca sa faci recarosare iti trebuie o masina identica care e deja inscrisa la noi si teoretic tu iei caroseria dp asta si o pui pe cea inscrisa (practic iei numerele de pe cea inscrisa si le pui pe asta
![]() Faza cu euro 3 din ce stiu eu nu e posibila nici macar teoretic dar nu stiu sigur asa ca ii las pe altii mai in cunostiinta de cauza sa ma contrazica. Sfatul meu.. daca masina e asa deosebita mai ai putina rabdare (aprox. 1 an) pentru ca intram in UE si legislatia europeana obliga statul roman sa scoata restrictia EURO 3 asa ca o vei putea inmatricula legal. |
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6 16v M2.2 Coupe
|
|
Bodeacostin |
![]()
|
sper din toata inima sa intram in UE!!!!cred ca sunt unicul ;
![]() |
--------------------
renault
megane
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-te pagubas cu recarosarea, doar daca gasesti una identica pe la dezmembrari, altfel ajungi la niste costuri de mai bine cumperi una din RO.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
Bodeacostin |
![]()
|
dar despre montarea unui catalizator care sa o aduca la normele euro3!am inteles ca a facut cineva asa ceva cu un mercedes din 95!?cumva la RAR GRIVITA!?!?si acum tipul circula legal RO
|
--------------------
renault
megane
|
Bodeacostin |
![]()
|
mai stiu ca se poate cumpara un catalizator euro 3 si se poate monta in tara!are cineva idee cam cat costa un catalizator euro 3?sau unde sa ma uit pt ceva preturi??ms
|
--------------------
renault
megane
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e chiar aja de simplu, tre sa schimbi si calculatorul masinii eventual sa mai umbli si pe la motor, e complicat mah, cauta alta solutie ... adica cumpara una inmatriculata.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Nu ai cum sa montezi catalizator euro3. Eventual un motor K4M (1.6 16V 107cp) cu tot ce tine de el (gestiune electronica+evacuare completa) si apoi sa faci testul dinamic la RAR(daca se mai poate face). Dar costa prea mult...
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 17:36 |