mi-am luat masinaaaaa, :D me happy
![]() ![]() ![]() |
mi-am luat masinaaaaa, :D me happy
RCS |
![]() ![]()
|
||
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
|
||
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|||
Nea Vizanu |
![]()
|
![]() SUPERMEMBRU Group: Members Posts: 121 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti-Brancoveanu ![]() |
Salut George. Noi ne cunoastem de pe alt forum iar eu tocmai acum ti-am descoperit posturile tale de aici. Desi cu intarziere iti spun sa o stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite. Pacat, de chestia cu geamurile de pe fata si eu m-am ofticat la toate masinile detinute, dar totusi cu legislatia nu e de glumit, mai ales ca unii dintre cei platiti din taxele noastre te asteapta zambitori sa gresesti. Numai bine!
|
--------------------
Renault
18 GTS
- B 77 YVA
1983 4X4 VW Passat 1.9TDI 147CP (personala)
Symbol 1.5dci full (a parintilor) VWaginist infiltrat printre RENO-isti |
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Edi @ Nov 5 2005, 09:07 PM) Mi se pare mie sau spatele e furat de la Kalos?Oricum ai luat mare teapa.Masina arata super naspa.Iar negrul nu o prinde deloc.Daca vroiai masina neagra cu geamuri fumurii luai ceva german nu panarama asta. Inca o data iti spun arata ca o masina japoneza ieftina. asta e , nu mi-am permis o nemteasca ... nu toti au posibilitatile tale ... |
-------------------- SUBARU LEGACY B4 , LW, H4 2.5 16v 165cp, 10.2005.
|
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RCS @ Nov 5 2005, 10:50 PM) ![]() ![]() ![]() ![]() nu stiu de unde , dar am inteles ca ar fi fost un no -name ![]() stupid driver , cum naiba sa bagi benzina de la un no name cand ai masina de 32 000 CIP ![]() ![]() |
|
|
George |
![]()
|
QUOTE(Nea Vizanu @ Nov 5 2005, 11:29 PM) Salut George. Noi ne cunoastem de pe alt forum iar eu tocmai acum ti-am descoperit posturile tale de aici. Desi cu intarziere iti spun sa o stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite. Pacat, de chestia cu geamurile de pe fata si eu m-am ofticat la toate masinile detinute, dar totusi cu legislatia nu e de glumit, mai ales ca unii dintre cei platiti din taxele noastre te asteapta zambitori sa gresesti. Numai bine! salut, multumesc de urari , am preferat sa fiu in legalitate . ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
QUOTE(George @ Nov 7 2005, 10:09 AM) asta e , nu mi-am permis o nemteasca ... nu toti au posibilitatile tale ... Acum si tu chiar aveai pretentia sa "sari" din supernova in masina nemteasca... ![]() Sa o stapanesti sanatos fara incidente ca sunt acrii strugurii... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
George |
![]()
|
da , ptiu drace...
multumesc. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 17:38 |