Termometru exterior, Clipeste sub 4 grade celsius
![]() ![]() ![]() |
Termometru exterior, Clipeste sub 4 grade celsius
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 31 Oct 2005, 15:41) Mi se pare ca nici ce am eu pe masina nu indica corect, la Reno cand imi indica 6 grade afara la Passat imi indica 8 grade. Cum dreaku, ca doar erau parcate alaturi? ![]() Nu stiu daca indica corect sau nu al tau. Dar, diferenta poate fi si din pozitionarea senzorului. La Nissan, am senzorul undeva in fata radiatorului, cel putin asa mi-au zis cei de la Badsi cand am cumparat-o. Si sa vezi iarna, dupa un drum, daca o las cateva minute, ce mandreturi de temperaturi imi indica.... ![]() Si intre -3 si +3, Nissanul cu sistemul lui mai "destept" de avertizare, imi zice pe display ceva de genul WARNING LOW OUTSIDE TEMPERATURE. ICE CONDITION. Nu mai stiu exact textul, dar ceva de genul. Asta pe langa faptul ca oC-ul imi clipeste in permanenta. Asa ca, cei care mai au dubii, pot fi siguri, asta e explicatia ![]() |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Eu nu inteleg....de ce spuneti voi ca ar clipi numai intre +3 - -3 grade celsius? De exemplu la -7 grade celsius nu exista riscul producerii de polei?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Pai probabil, pentru ca intre temperaturile astea, au considerat ei ca EXISTA RISCUL. Sub -3, deja E CERT.
![]() |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
bluecat |
![]()
|
![]() bluecat Group: Members Posts: 80 Joined: 30 October 05 From: Iasi ![]() |
am observat ca la mine clipeste cu,,, cateva sec inainte sa se skimba temp cu un grad in + sau -
|
--------------------
Renault
clio II
symbol 2005 In GOD we trust !
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(richie @ 31 Oct 2006, 21:03) Asta iarna erau -17 grade si masina imi arata +19. Situatie ajunsa la normal dupa aprox 2 km de rulare. Senzorul detecta in stationare, temperatura aerului din jurul radiatorului. Mi se pare extrem de aiurea pus senzorul acolo. Cred ca e o greseala. Mai bine il puneau inauntru ca sa-mi aminteasca si mie sa dau pufoaica jos de pe mine. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 5 Nov 2006, 15:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
boga_29i |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 6 Joined: 12 December 07 From: Bucuresti ![]() |
salut.am si eu o problema.acum vreo 2-3 saptamani am lovit bara la clio si a fost impactul destul de puternic sa zic.mi se cam strambase si volanul.am fost la geometrie, mi-au reglat aia directia, iar de atunci termometru de la bord de la afisajul casetofonului imi arata mereu in jur de 34- 42 de grade.stie cineva pe unde e situat la motor?e posibil sa se fi dereglat ceva?daca tot creste e posibil sa se intample ceva?
|
--------------------
renault
clio symbol
2002
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Senzorul de temperatura este plasat in carcasa oglinzii retrovizoare dreapta.
Personal cred ca e doar o coincidenta intre defectarea "efectiva" a senzorului si incidentul suferit. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai oameni buni..... "clipitul" vine de la faptul ca computerul "inca se gandeste "ce sa afiseze ca temeratura exterioara. Ca si cum "ar fi in curs de detectare" a temperaturii externe. Ce-i drept n-am dovezi pt afirmatia mea, am aceasta informatie de la fostul posesor al bicorpului meu. Deci nu cred ca e vorba de poleiuri,defectiuni si ale alea.
|
--------------------
Renault Sport
Clio 172
- B -- XUU
2003 Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
doc172 - Ai o informatie foarte, foarte proasta....
la orice Renault care are senzor de temperatura exterioara, afisajul clipeste intre 3 si - 3 inclusiv la batranul R25 pt. atentionarea soferului asupra posibilitatii de polei... Chiar daca afara sunt 3 grade cu putin vant la nivelul soselei apa poate ingheta...asa ca eu va recomand sa tineti cont de aceste avertizari.. Auzi....explicatie..... "clipitul vine de la faptul ca computerul "inca se gandeste "ce sa afiseze ca temeratura exterioara Ca si cum "ar fi in curs de detectare" a temperaturii externe....." si asta numai de la +3 la -3, in rest gandeste mai repede, intre aceste temperaturi are o lacuna... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 13 Dec 2007, 15:22 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
billabong |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 11 October 07 ![]() |
Hai ca asta e de toate zilele:calculatorul inca se gandeste si nu stie saracul ce decizie sa ia
![]() |
--------------------
Renault
Clio II
-
2003 -
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Vreti o fotocopie maine a paginii din cartea tehnica unde zice clar ca indicatorul clipeste pentru avertizare polei si terminam povestea?
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ovidius- nu cred ca trebuie decat ca fiecare sa citeasca manualul sau sa intrebe inainte de a pune aberatii pe forum....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 05:39 |