Clio v6
![]() ![]() ![]() |
Clio v6
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
zah |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 16 October 05 ![]() |
Stiu, si eu am cautat o data si nu exista... Si nici megane trophy nu exista.
Probabil ca, fiind serii aprox. limitate nu beneficiaza de publicitate pentru ca nu au nevoie. Sunt deja de notorietate si atunci, cine e cu adevarat interesat vine direct la firma.. This post has been edited by zah: 24 Nov 2005, 01:02 |
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6 16v M2.2 Coupe
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am intrebat si eu acum vreo 2 ani pe cineva de la Renault Romania despre V6 si mi-a spus ca Clio V6 si Megane Trophy se vand doar direct de la Renault Sport, nu prin dealeri. Cam in fiecare tara exista cate un dealer care stie sa se ocupe de modelele Renault Sport (la noi e Mach1), el tine legatura direct cu Renault Sport Franta.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Foarte probabil, "a fost , da' s-a terminat" (clio V6).
Prin iunie '05 se gasea clio v6 pe renault.at. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
RCS |
![]() ![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
M'da....CLIO V6 nu se mai fabrica !!!!
![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
www.renaultsoprt.co.uk nu e de acord cu tine...
"With only a limited number due to be manufactured between now and the end of production, prospective buyers are recommended to place their order as soon as possible." http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/cliov6/ |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:24 |