SIAB 2005, Cateva dintre masinile expuse de Renault
![]() ![]() ![]() |
SIAB 2005, Cateva dintre masinile expuse de Renault
RCS |
![]()
|
||
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
|
||
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|||
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
QUOTE(RCS @ Oct 11 2005, 10:48 AM) Ce cauta poze cu Alfa in acest topic...din cate am citit eu acest topic se refera doar la masinile Renault de la SIAB ![]() ![]() Nu stiu de ce zici tu ca e topic DOAR despre Renault. A inceput cu poze de la standul Renault, insa titlul este SIAB 2005. Intr-adevar, imi place Alfa, mai ales rosie ![]() Si poftim, ca sa nu te superi: Attached thumbnail(s) Renault_Zoe_1.jpg ( Size: 26.67k ) Number of downloads: 0 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
Luka |
![]()
|
QUOTE(cristib @ Oct 11 2005, 11:06 AM) P.S eu nu-i inteleg pe cei care se chinuie sa faca poze la masinile de la SIAB. nu-i mai usor sa intri pe net si sa iei d-acolo super poze cu orice masina. sau o fi mai misto o poza cu rezolutie de kk facuta cu telefonul, decat una de 1024x768 de pe net??? ![]() Ideea este ca daca tot ma duc pana acolo, pot sa fac si niste poze. Plus ca pe mine ma intereseaza anumite detalii pe care nu le-am gasit pe net Attached thumbnail(s) Renault_Zoe_bord.jpg ( Size: 26.4k ) Number of downloads: 0 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
Luka |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
UFO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu ziceti nimic de Logan-urile tunate?Mie mi s-au parut super misto.O sa pun niste poze cu frigiderele tunate!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001 1.4 8v. Renault Clio Symbol 2001 ,1.4 8V gri metalizat.
Megane Sedan 1.6 16v. 2004 full options |
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cel turbo era misto. M-am suit in el, i-am vazut motorul, foarte tare!
|
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Care era Golanul turbionic? Ce culoare avea : cel rosu, verde sau alb?
In fine am vrut sa ma bag la un leasing la donsoara, dar mi-a zis ca nu sunt eligibil; dar daca mi se aproba dosarul, sigur nu plateam rata, dar vedeam si io la cat taie injectia. ![]() Attached thumbnail(s) Photo0464.jpg ( Size: 23.49k ) Number of downloads: 0 |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am fost in weekend si am prins o aglomeratie foarte mare, din aceasta cauza nici nu am putut sa fac poze dupa bunul plac.
Ca la orice targ in tara asta nu poti sa te urci la bordul unei masini din cauza la tanci sau tarani care-si fac poze in masini pe care nu si le vor permite niciodata! Din pacate traim unde traim si ceea ce se intampla acum eu cred ca nu o sa se schimbe nici peste 20 de ani, ar trebui sa schimbe mentalitatea ceea ce este imposibil. Am renuntat sa intru in "cortul de tuning si accesorii", muzica pusa ca la romani, sa bubuie frate pana nu mai auzi si simti nimic. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Nicotine @ Oct 11 2005, 10:10 PM) Care era Golanul turbionic? Ce culoare avea : cel rosu, verde sau alb? Cel verde. Am inteles ca avea vreo 130 CP ![]() |
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
diesel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 May 04 From: Galati ![]() |
|
-------------------- Clio Symbol Alizee 1,5dci -VANDUT :))
Logan 1.4 MPI Laureate / Alb Artika, mai 2005 |
|
diesel |
![]()
|
|
|
diesel |
![]()
|
|
|
UFO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce parere aveti de Golanii tunati?
![]() Attached thumbnail(s) tuning_logan_2.jpg ( Size: 10.68k ) Number of downloads: 0 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
UFO |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
iulym |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 18 April 05 ![]() |
da' de spatiul de o hala aproape ocupat de dacia/renault/nissan nu aveni nimic de zis ? om fi noi posesori de renault, da' prea a fost magarie la chestia asta, nu ma mir ca Tiriac auto a boicotat ... pacat, marcile pe care venisem sa le vad, si pe care nu o sa mi le permit vreodata probabil, au fost inghesuite prin diverse colturi - vezi lamborghini, bentley, aston martin etc. ...
pe alea vroiam sa le vad, ca renault/peugeot/citroen etc. le vad zilnic pe strada, si pot sa ma duc oricind la un show room de dealer si sa ma bag in ele, nimic spectaculos. |
--------------------
FORD
FOCUS
2008 Titanium Renault Clio Symbol Expression 1,4i 8V - MY EX ...
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(iulym @ Oct 17 2005, 09:43 PM) da' de spatiul de o hala aproape ocupat de dacia/renault/nissan nu aveni nimic de zis ? om fi noi posesori de renault, da' prea a fost magarie la chestia asta mdeah. asta cam asa e. dar ce sa-i faci .dacia-renault is d-ai casei, ca sa zic asa. daca renault si nissan au expus macar diferite modele (renault chiar un concept car) si hai sa zicem ca mai au o scuza, dacia a ocupat o gramada de spatiu cu cateva logane (la care nu prea erau vizitatori intre noi fie vorba). oricum imi exprim inca o data regretul ca nu au expus mercedes, ford si alte marci renumite. tiriac stie de ce ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
lasa ca am incercat sa intru la Toyota care era imediat dupa Nissan
nu am avut nici o sansa desi aveau destul spatiu, cred ca ideea e sa nu te duci in weekend |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
uite ce trebuie facut la targ.......
![]() ![]() ![]() ![]() va uitati la masini...... ![]() Attached thumbnail(s) 23.JPG ( Size: 64.56k ) Number of downloads: 0 |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 08:28 |