Ai votat masina anului 2006 in Romania ?, care si de ce ?
![]() ![]() ![]() |
Ai votat masina anului 2006 in Romania ?, care si de ce ?
eminescu0 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
eu unul am votat (de mai multe ori) Alfa, Kia si Seat, doar doar s-or mai apropia putin de Passat care vad ca vrea sa sparga topul ! S-au indragostit romanii de masina asta ! Imi place si mie, nu neg, arata al naibii de bine in and out ! Am vazut inca de la SIAB ca se stransese lumea musuroi pe el !
P.S.: se pot vota una sau toate cele 16 masini, o data pe zi. |
--------------------
Reno
Megane
|
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
honda
![]() |
-------------------- SUBARU LEGACY B4 , LW, H4 2.5 16v 165cp, 10.2005.
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Am votat altceva,Opel Zafira,ca Renault Clio III nu era...si nu vreau sa fiu cu turma !
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
imi plac si B-Class si Pathfinder ... dar nu au sanse deloc.
Honda imi place si mie, dar vad ca la americani e alt Civic, mai misto ! |
--------------------
Reno
Megane
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
eu am votat seat leone. pur si simplu imi place cel mai mult din lista lor de masini. parerea mea
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
iar la marci reno e in frunte
![]() |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Votat Seat Leon (era cit pe ce sa iau o Cordoba) pentru ca imi place marca ca si design iar la marca ... Renault.
Ciudata mentalitate la romani:marca cea mai bine vazuta (sau votata) Renault 16%,urmeaza Dacia,Mercedes si VW cu cite 8 %. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
eminescu0 |
![]()
|
Vad ca acum se poate vota, pe acelasi site, si Marca Anului 2006 in Romania. Clasamentul provizoriu mi se pare cam ciudat :
1. Renault 2. Dacia 3. Suzuki (!!!) 4. VW ![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
nashu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 December 05 ![]() |
eu am votat mazda5 pt. am o mazda 3 si un megane 2 sedan 1.5 dci comfort privilege si sunt super multumit de mazda(si de megane sunt multumit) deoarece are un demaraj,un motor de nota10 si o super fiabilitate.
|
--------------------
renault
megan sedan
1.5 dci 80 cp renault megane sedan 1.5 dci 80cp comfort privilege 2005
mazda3 gt navi 110cp diesel range rover sport amd tuning renault laguna 2 2.0 T peugeot 307 1.6 hdi 110cp full 2005 skoda octavia rs fulloptions 2005 renault grand scenic comfort privilege 2.0 16v,jante17",piele,xenoane..alea,alea >>>> the good father <<<< |
|
nashu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 December 05 ![]() |
da eminescu0 si mie mi se pare cam ciudat dar presupun ca stii ca vw passat este in frunte.Daca nu ma crezi uita-te pe My Webpage
![]() ![]() |
--------------------
renault
megan sedan
1.5 dci 80 cp renault megane sedan 1.5 dci 80cp comfort privilege 2005
mazda3 gt navi 110cp diesel range rover sport amd tuning renault laguna 2 2.0 T peugeot 307 1.6 hdi 110cp full 2005 skoda octavia rs fulloptions 2005 renault grand scenic comfort privilege 2.0 16v,jante17",piele,xenoane..alea,alea >>>> the good father <<<< |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 05:20 |