Merge bord de megane 1 benzina pe un diesel?, ceasurile de bord de la megane 1 benzina pe diesel
![]() ![]() ![]() |
Merge bord de megane 1 benzina pe un diesel?, ceasurile de bord de la megane 1 benzina pe diesel
Mircea_C20 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Clasic
1.9dTi (88kw / 250Nm CHIP) 2001
- B 70 MRC
|
|||
alex05 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
la benzina nu este becul de bujii montat in bord dar exista gaura . daca ai CB cred ca ar trebui sa iti afiseze pe dispaly . problema ar fi ca tu ai mai putine turatii nu 7000 si o sa iti indice gresit . multa bafta
|
--------------------
RENAULT
Megane
1998 phase 1 1.6e RT 90 cp
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Din cate stiu eu, difera in functie de motorizare. La modelele mai vechi (R21, 25 etc) sigur difera
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Mircea_C20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc in primul rand pentru promtitudine.
Bordul de la meganul meu nu difera cu nimic de unul de pe benzina. am gradatia la fel tot pana al 7000rpm etc atat imi e teama de becul de bujie, care e util iarna cel putin, sau ca senzor in mers. Maine vine baiatul la mine si o sa il montez pe masina si vedem exact ce si cum. Sa-mi tineti pumnii ![]() ps : asa arata bordul meu inainte, deci leit cu cel de pe okazii Attached thumbnail(s) ABCD0003.jpg ( Size: 311.99k ) Number of downloads: 1968 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
- B 70 MRC
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bordul la Megane1 Phase 2 este identic indiferent daca este diesel sau benzina.. nu s-au mai obosit sa le faca diferite..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
@Mircea_C20
Daca ai fi rasfoit manualul masinii, prin deductie logica ai fi constatat ca bordul este identic pentru ambele motorizari. ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Mircea_C20 |
![]()
|
Am intrat in posesia bordului, toate bune si frumoase
se aprind toate becurile cand pun contactul, etc, bujia etc..problemele ar fi : becul pt frana de mana se stinge dupa 5 secunde, indiferent de pozitia manetei de frana de mana computerul de bord este inactiv total, imi arata km pt fosta masina, la mine displayul respectiv e pe un singur rand si imi arata pe rand, KM, Consum, Distanta etc la bordul aceste displayul are 2 randuri Km masinii sus si Km efectuati de la resetare Ce posibilitati am? sa pun intr-un fel sau altul displayul meu pe bordul nou, sau sa ma chinui sa pun turometrul de la bordul nou la bordul meu? PS : nu toata lumea are manulul masini ![]() 19 May 2009, 20:23: S-a rezolvat problema ![]() Daca e nevoie de poze pt viitorii memebri ce vor sa mai umble la bord o sa le postez aici This post has been edited by Mircea_C20: 19 May 2009, 20:23 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
- B 70 MRC
|
|
Mircea_C20 |
![]()
|
Gata, s-a rezolvat de tot, am demontat ambele boruduri, m-am dus la un service gsm, si mi-a demontat turometrul de pe cel de benzina si l-a lipit pe al meu. acum e totul functional, turometru,vitezometru, computer de bord care nu mergea pe borul de benzina. acum e totul roz, o sa imi faca rost un prieten de bucatica lipsa si am sa repar si turometrul stricat si voi ramane cu 2 borduri functionale
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
- B 70 MRC
|
|
arazvan2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mircea_C20 @ 30 May 2009, 15:35) Gata, s-a rezolvat de tot, am demontat ambele boruduri, m-am dus la un service gsm, si mi-a demontat turometrul de pe cel de benzina si l-a lipit pe al meu. acum e totul functional, turometru,vitezometru, computer de bord care nu mergea pe borul de benzina. acum e totul roz, o sa imi faca rost un prieten de bucatica lipsa si am sa repar si turometrul stricat si voi ramane cu 2 borduri functionale Salut. Astept sa intri pe messenger sa discutam de bordul ala de rezerva. Am nevoie neaparat de ceas. |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2000 RXE 1.9dTI 1.9dTI 120CP 245Nm Upsolute cip tuning
Audi A4 B5 1.9 TDI quattro |
|
Mircea_C20 |
![]()
|
ok, abia acum am rezolvat cu internetul, astept sa vb zilele astea si incerc sa te ajut. ideea e ca eu nu am aparat de lipit si nu am cum sa iti desfac motorasul, dar vedem cum pot sa te ajut. o seara buna !
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
- B 70 MRC
|
|
arazvan2002 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Merci man pentru ceasul de motorina. S-a montat si s-au facut si celelalte modificari la bord. Am atasat si o poza cu produsul final. Sper sa va placa. Acele sunt rosii-rosii noaptea dar asa au fost prinse in poza.
This post has been edited by arazvan2002: 2 Jul 2009, 13:57 Attached thumbnail(s) IMG00021.jpg ( Size: 233.74k ) Number of downloads: 1983 |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
kaycee |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 11 March 09 ![]() |
salve.m-ar interesa daca pot sa schimb si eu pe bordul meu ( daca se gaseste) culoarea ceasurilor, ceva de "plasma" sau cum se numeste folia aceea.megane hatchback din 98.mersi
This post has been edited by kaycee: 2 Jul 2009, 16:02 |
--------------------
Renault
Megane
1998 1.6
- TM 99 MDA
|
|
arazvan2002 |
![]()
|
pe ceasuriplasma.ro casesti ce te intereseaza. au si inele cromate. am vrut sa imi iau si eu si bugetul nu mi-a permis asa ca am facut cu led-uri. cu plasma e mai putin costisitor.
Imi cer scuze moderatorilor. Nu vreau sa fac reclama. |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
kaycee |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 11 March 09 ![]() |
Mersi mult arazvan2002, intradevar bugetul nu imi permite nici mie sa achizitionez astea la pretul asta.erau ceva chestii la 150 de lei parca, dar sunt ptr modele mai noi ca al meu.stima
This post has been edited by kaycee: 4 Jul 2009, 16:08 |
--------------------
Renault
Megane
1998 1.6
- TM 99 MDA
|
|
flaviu_n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(arazvan2002 @ 2 Jul 2009, 14:56) Merci man pentru ceasul de motorina. S-a montat si s-au facut si celelalte modificari la bord. Am atasat si o poza cu produsul final. Sper sa va placa. Acele sunt rosii-rosii noaptea dar asa au fost prinse in poza. Ce ai folosit, si unde ai gasit? p.s. arata bine |
--------------------
Renault
Megane
1999
- Cj26VNC Fara evenimente
[COLOR=red]Renault Megane I RXT 1.6 1,6 V[/COLOR] |
|
Hawk84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 June 08 From: Bucuresti ![]() |
aici se vede mai bine
![]() Attached thumbnail(s) 30062009382.jpg ( Size: 255.88k ) Number of downloads: 1797 |
--------------------
Renault
Megane 1 classic 1.9 dTi
2000
- CT-87-GCA
|
|
arazvan2002 |
![]()
|
QUOTE(flaviu_n @ 6 Jul 2009, 22:18) Merci. Am avut led-urile albe de la un prieten dar se gasesc peste tot acum. www.ledshop.ro cred ca au (am vazut reclama aici pe site) dar si prin alte parti si led-urile rosii sunt din comert, de pe Maica Domnului de pe la magazine. Am facut un topic unde am descris putin ce am facut http://reno.ro/Schimbare-LED-uri-bord-in-a...-t50331894.html |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
kr3atzza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 July 09 ![]() |
am si eu un ranault megane din 2002...benzina 1.6 16V...si o mare problema...
imi "cad" ceasurile de la bord...adica turometru...apa...benzina...tot...ce pot face? am fsot la renault de pe bd timisoara....renault de pe centura....si un alt service si au zis k e tabloul de bord... am luat un tablou de bord de la dezmembrari...l-am pus si iar au "cazut" acum o am in service pe bd iuliu maniu la meridian de 2 sapt...au luat cablajul la rand si nu-i gasesc buba...OARE CE AREEEE??? HELP ME!!! |
--------------------
renault
Megane
2002 Classic
|
|
jubyl3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 392 Joined: 23 January 11 From: B o t o s a n i ![]() |
Revigorez si eu topicul cu o intrebare:
Se potriveste bord de megane 1 2001 1.6 16v(are km digital) pe megane 1 1996 1.6 8v (la mine e cu km de dacie). Ar fi probleme din moment ce e tot megane, tot benzinar, tot 1.6 etc? L.E Intreb deoarece am gasit unul ieftin 100ron si nu vreau sa il iau degeaba:) Multumesc, anticipat! This post has been edited by jubyl3r: 4 May 2011, 21:44 |
--------------------
Renault
Megane Coach
1996 1.6e DA0F
- BT xx ADY "Ignorance is bliss"
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu se potrivesc!
Sistemul de transmitere a informatiilor este diferit la masina ta de phase 2 si daca montezi bordul de la Megane din 2001 pe masina ta din 1996(dupa ce faci toate modificarile electrice)o sa ai erori de afisare de temperatura/litrometrul/viteza/turatie/.... NB! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
jubyl3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 392 Joined: 23 January 11 From: B o t o s a n i ![]() |
@espacern, mersi...pe asta cu bordul o las moarta (e bun si al meu).
Off Topic! Intrebare: Se pot calibra cumva si acele mele (benzina, apa, vitezometru si turometru) altfel decat manual. La altii am vazut ca intra in test mode apasand reset km si contact. Eu pot sa fac ceva? Banuiesc ca cel de la RENAULT nu le calibreaza manual, iar ca sa verifice becurile din bord nu cred ca il demonteaza decat daca folosesc cumva ceva sa le aprinda pe toate si care nu se aprinde inseamna ca e ars, si abia atunci desfac bordul, zic eu ceva gresit? This post has been edited by jubyl3r: 5 May 2011, 12:18 |
--------------------
Renault
Megane Coach
1996 1.6e DA0F
- BT xx ADY "Ignorance is bliss"
|
|
edy1092 |
![]()
|
![]() edy1092 Group: Members Posts: 116 Joined: 29 January 12 From: Bucuresti ![]() |
Am remarcat si eu ca desi masina este diesel eu am bord de benzinar cu 7000 ture ...
![]() ![]() La 4500 ture in treapta 2 masina mea scoate fum precum locomotiva ![]() p1040681y.jpg This post has been edited by edy1092: 1 Sep 2012, 13:19 |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 Renault Megane 3 Estate 1.5dCI 110HP
>>>Fan Renault pana in anul 2050<<< |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ai limitator de turatie in pompa....pentru protectie motor.
Serigrafia ceasuri de bord este comuna diesel/benzina si de aici confuzia de turatie. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
hathazy |
![]()
|
![]() Ex. Daciot---iubesc Dacia si prima finta purtatoare de vagin din Group: Members Posts: 209 Joined: 20 March 09 ![]() |
salutare, eu am un megane 1 din 1997 bord digital, numai ca vroiam sa stiu daca pot pune un bord de megane 1.2 dupa 99 de pe un dti, se potrivesc oare???ma refer la cablaje spate
|
--------------------
Renault Megane 1
miros a motorina mereu
1997, inmatricula t99
- SJ 89 TOM
|
|
AlexNIT |
![]()
|
![]() 16v Inside Group: Members Posts: 318 Joined: 8 April 12 From: Dej/Cluj-Napoca ![]() |
chiar nu citesti topicul inainte sa intrebi?
@espacern a scris - Nu se potrivesc! Sistemul de transmitere a informatiilor este diferit la masina ta de phase 2 si daca montezi bordul de la Megane din 2001 pe masina ta din 1996(dupa ce faci toate modificarile electrice)o sa ai erori de afisare de temperatura/litrometrul/viteza/turatie/.... NB! |
--------------------
Renault
Megane 1.2
1999 1.6 16v Grandtour
- RXE
|
|
hathazy |
![]()
|
![]() Ex. Daciot---iubesc Dacia si prima finta purtatoare de vagin din Group: Members Posts: 209 Joined: 20 March 09 ![]() |
AlexNIT-domnule coleg, am citi foarte ce a scris colegul, problema ca tu nu ai citit ce am scris eu , am zis ca am bord digital masina este din 97, afisaj electronic la fel ca cel de dti numai ca litrometrul si temperatura sunt pozitionate altfel, si as fi interesat de o poza din spate la un bord de megane 1 dupa 99 diesel mai precis mufele, sa vad daca sunt la fel.
chiar nu citesti topicul inainte sa intrebi? si la aceasta intrebare ar trebui sa raspunzi tu.cu stima Se potriveste bord de megane 1 2001 1.6 16v(are km digital) pe megane 1 1996 1.6 8v (la mine e cu km de dacie). colegul a specificat ca are bord de "dacie", eu am digital. |
--------------------
Renault Megane 1
miros a motorina mereu
1997, inmatricula t99
- SJ 89 TOM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 09:49 |