Megane I - lipsa lumina afisaj casetofon
![]() ![]() ![]() |
Megane I - lipsa lumina afisaj casetofon
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
zolijuve |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 27 May 08 From: Satu Mare ![]() |
QUOTE(super silviu @ 21 Feb 2010, 00:26) Pentru a schimba culoarea afisajului nu trebuie sa fi prea priceput e nevoie de putina atentie. 1 urmezi instructiunile lui "ktmbull" pana la punctul 6 2 scoti piesa alba din spatele display-ului 3 intre display si piesa aceea alba este un material asemanator hartiei de culoare portocalie 4 bucata aceea portocalie de hartie trebuie inlocuita( eu unul am pus in locul ei o bucata de plastic taiata dintr-un dosar cu sina, de plastic) Va recomand sa folositi culoarea rosie, dupa parerea mea arata cel mai bine. Va urez SUCCESURI !!! ![]() Poti atasa o poza sa vedem cum arata in rosu? Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 1.9 dTi (59kW) Expression Hatchback
2001
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
eu mi-am schimbat prima data in albastru si era super cand te uita-i din fata display-ului dar daca ma lasam in scaun putin pe spate gata frumusetea nu se mai vedea bine mai ales ziua. Am schimbat apoi in rosu care se vedea din orice pozitie dar ziua la lumina ..... pas. Am pus inapoi portocaliu si gata se vede si ziua si lasat pe spate si tot ce vrei. Singura chestie ca acum am si greierasi de la atata dat jos bordul. Faceti cum vreti ca e masina voastra si eu am facut la fel insa m-am lamurit. Bine ca nu am schimbat si la bord me refer in spatele acelor ca sigur nu le mai calibram la fel ca din fabrica. Am pus o poza cu display-ul dar doar la albastru din pacate la rosu nu am facut poze.
Attached thumbnail(s) DSC02308.JPG ( Size: 795.59k ) Number of downloads: 587 |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
am si eu problema cu afisaju temperatura si ora ,
foarte util topicul, sper in weekend sami schimb becurile This post has been edited by ionutzmi: 28 Sep 2012, 17:29 |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 17:07 |