Oglinda retrovizoare interioara, electrocrom/normala/demontare/probleme
![]() ![]() ![]() |
Oglinda retrovizoare interioara, electrocrom/normala/demontare/probleme
Zetu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|||
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
are un senzor care "inchide" oglinda... prinde o culoare mai inchisa care nu mai reflecta atat de tare lumina din spate... cand susrsa de lumina puternica dispare revine la comportamentul unei oglinzi normale...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
DA, oglinda electrocromatica se inchide la culoare cand vine cineva din spate cu lumina puternica,dar nu se inchise cat sa nu mai vezi nimic ci numai cat sa dispara sau sa se minimalizeze lumina puternica
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca oglinda are o "parghie" jos.. nu e electrocrom..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Daca oglina are parghie inseamna ca nu este electrocroamtica,deci la electrocromatica nu exista parghia asta
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
La momentul actual, la Megane, puteti "prinde" aceasta oglinda electrocrom doar daca optati pentru versiunea Luxe Privilege.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
makelele |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 1 April 08 From: constanta ![]() |
care stie cat mai ajunge o oglinda dasta?si pe unde as gasi si eu in cta mc anticipat
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2008 / Expresion 1.6 16v
- B 83
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
S-a scris mai sus... 870 Ron.
Mai bine pui folie Lumar pe geamuri si s-a rez tot. E cam 5 mil si e omologata. Si eu am oglinda electrocrom (inutila cand ai folie). Inainte am avut Dacie si folie ordinara si nu se vedea bine noaptea, acum insa e perfect. |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
george II |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 28 December 08 ![]() |
Salutare... Am si io o problema cu aceasta oglinda electrocroma ,mai exact imi bazaie ceva acolo la oglinda .Stie cineva ce are?
|
--------------------
renault megane II
sedan
2004..1.6 16V..AC..
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
E senzorul de temperatura, nu oglinda.
Uite aici http://www.reno.ro/Senzor-temperatura-habitaclu-t52008.html This post has been edited by Manuel: 19 Jan 2009, 21:23 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
yce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 3 January 07 From: fetesti ![]() |
Pe mine m-ar interesa daca se pot pune si exterioare electocrome.
Stie cineva de existenta acestora? |
--------------------
renault
megane II
2004; break; 1,5dci; 80cp; esp; pilot
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
si pana la urma pana cand s`a pus pe megane oglinda electrocroma?eu l`am luat in 2009 si are...
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Prince of Persia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.868 Joined: 22 May 06 From: Galati/Romania ![]() |
Am la masina oglinda normala in suportul ce inglobeaza si senzorii de ploaie si lumina,am ocazia sa iau de pe alt Megane o oglinda electrocrom,credeti ca se poate face usor schimbul asta?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
1.5 DCI 105 CP/2007/Confort Expresion/ESP and CC
- xxxxxxx
|
|
florinmunteanu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 June 11 ![]() |
buna amsi eu o problema la oglina interioara e, electrocrom.. , se aude un sunet ciudat ca un buzzzz , are cieva vre-o idee ce o fii sau cum poate fii reparata ca sincer sa fiu ma scoate din minti am muzica deschisa tot timpul ca sa nu o aud e mai ceva ca gura neveste-mi
macar daca stie cineva cum se desface This post has been edited by florinmunteanu: 8 Jun 2011, 17:44 |
--------------------
megane
megane
2003
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Vezi aici.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
andreiorga |
![]()
|
Omul cu initiativa Group: Members Posts: 172 Joined: 2 October 10 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Break Beauty 1.5 <> 60kw
- AG 08 ALG HoOoOold your horsesSs!!!
|
|
liman64br |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 10 November 10 ![]() |
Se poate schimba foarte usor , dai jos oglinda veche cu tot cu suport (sasiu oglinda) si o montezi pe cea noua pe suportul mic ramas lipit pe parbriz , conectezi mufa si cam atat
![]() |
--------------------
renault
laguna III
2014
|
|
claudiuppp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 September 16 ![]() |
salut. azi am montat pe laguna mea o oglinda electrocroma luata de la dezmembrari 70 lei. am demontat-o mai demult pe cea veche care era simpla si observase atunci ca am cablaj tras de fabrica pentru oglinda electr..., dar nu am sesizat nici o diferenta. am pus aparatul de masura pe firele din mufa si 0 volti, deci nu este alimentata.
acuma va intreb, stie cineva daca e vorba de vreo siguranta, unde e amplasata, de cati amperi? ori daca stie cineva unde e capatul celalalt al firelor care duc la oglinda ca sa le leg la curent. Vad ca fabricantii de la renault ne lasa totdeauna cate un puzzle de rezolvat. va rog cine stie, multumesc |
--------------------
Renault
Laguna 2
2005 96KW 1870 diesel
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 14:23 |