Diferenta pret benzina, Intre diverse statii
![]() ![]() ![]() |
Diferenta pret benzina, Intre diverse statii
ghetau dan |
![]()
|
||
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Daca te referi la pretul pt a produce litru de benzina acesta este in jur de 1leu.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pe mine ma doare-n *** sincer de ce parametri are benzina, stiu doar ca trebuie sa fie ieftina si buna, ceea ce in EU n-ai sa gasesti, nu ma intereseaza daca e euro 3-4-5-6 sau cat au ei chef, eu cumpar ce scrie ca e fara plumb, si nu de la vreo statie de 2 lei. Atat.
Asta cu euro e vrajeala. Daca ai motor euro 4 si pui benzina euro 2 nu se intampla nimic cu motorul. Sfat personal: alimenteaza cu benzina care crezi tu ca merita, sau simti ca merge bine masina, oricare dintre cele 2 variante, si nu-ti mai bate capul. Pana nu duci probe din ambele benzine la analiza sa vezi ca de fapt au cifra octanica in jur de 95 maxim in loc de 98 nu are rost sa comentezi parametrii aia. Poti sa ai surpriza sa nici nu existe. Stiu cazuri in care au alimentat cu benzina de 95 de la Mol, nu mergea bine motorul, au fost la service, motorul ok, singura problema era benzina, care avea CO 82. Ce am spus eu mai sus e confirmat de cei ce au alimentat cu carburant prin UE si au simtit ca au alte masini. A propos: a mai simtit cineva la masinile astea gatuite de norme de poluare, cum e sa te lipeasca acceleratia de scaun? This post has been edited by Laurentziu83: 7 Oct 2006, 10:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia fa un test si du probe de Super 100 (Carrera 100) la analize si vezi ce cifra octanica iti da... iti zic eu? 100
bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Laurentiu,nu cifra octanica ma deranjeaza ci compozitia benzinei/motorinei.
Nu are nici o influenta o concentratie mai mare din toate astea de mai sus asupra unui catalizator daca el suporta euro4? De ce nu pui benzina normala si pui fara plumb?Ambele pot avea CO R 95 sau 98...nu cumva se intimpla ceva cu catalizatorul? De ce in Dacia cu injectie nu poti pune benzina cu plumb(de fapt ambele au,dar in concentratii diferite)? Aceeasi poveste acum 5-6 ani cind a aparut motorina City... Eu zic,ca are importanta compozitia benzinei/motorinei,ca de aceea cind iesi din tara si alimentezi cu carburant conform masinii aceasta merge bine.Afara chiar sint e3/e4... Intrati pe site petrom si mol si rompetrol si vedeti care sint diferentele dintre carburanti... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Da, benzina fara plumb, dar doar atat. Restul nu mai conteaza.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:07 |