Sunteti multumiti de M2?, pareri in procente...
![]() ![]() ![]() |
Sunteti multumiti de M2?, pareri in procente...
nacht |
![]()
|
||
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|||
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Am votat multumit ... cel putin deocamdata.
Noroc ca am aflat de acest forum dupa ce am facut comanda la masina.Sincer imi pare rau de cite probleme vad/citesc ca au unii dintre voi. O fi a mea mai reusita? ... nu are greieri,nu scirtiie geamurile,etc PS:am patit doar o singura chestie pina acum:nu mai puteam deschide portbagajul.S-a rezolvat (cum scrie in carte) prin deschiderea din interior.N-a mai facut de o vreme fite. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE O fi a mea mai reusita? ... nu are greieri,nu scirtiie geamurile,etc Si eu pune aceeasi intrebare ca pablo...sa fie ale nostre cele mai reusite ![]() Nici eu nu am nici o problema -- 1an si aproape 20k... Revin... Mai avem niste cunostinte care n-au avut nici o problema... Poate facem un club ![]() PS In Bucuresti nu se poate circula--daca dai cu ea intr-un crater (cum am dat eu de cateva ori) nu mai este asa absurd sa-ti cloncane bordul. O tampenie este sa-ti apara scartaieli asa din senin... Cand o sa avem si noi drumuri in bucuresti macar ca in atena daca nu ca in alte orase mai pretentioase... ![]() Aia cum or fi invatat sa construiasca asa linii de tramvai ? Niciodata cred.. ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
lucian_d |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 7 September 05 From: Iasi ![]() |
Dupa patru luni si 7000 km, totul e OK. Daca ar fi sa aleg acum, tot pe Megane 2 as merge.
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Sedan Megane Sedan Influence, 1,4 16v
|
|
tzatza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 20 May 05 From: Timisoara ![]() |
Eu sunt foarte multumit de ea. Am 12.000 km, greierasi nu am (sau is mai linistiti si nu ii bag in seama), in service am fost doar pentru surubul de la coloana de directie (trebuia strans) si pentru stropitoarea de parbriz (se gatuia furtunul cand deschideai capota si nu mai stopea bine).
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedane Megane II Sedan 1.5 dCi - 80CP
Confort Expression (2005) |
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
Ma numar pritre multumiti. Am masina de 5 luni, am parcurs cu ea peste 7000km, iar masinuta s-a comportat ireprosabil.
Este adevarat ca mai zbarnaie bordul cand merg pe drumuri proaste, dar eram pregatit sufleteste (he, he, am citit cu atentie topicul 'Greierasi' inainte de achizitionare). Acum vreo 2 zile am intrat voiniceste pe o strada cu piatra cubica. Mi s-a parut bunicica si nu am redus simtitor viteza. Mi-a sarit sufletul de frica, cred ca daca aveam buton de catapultare as fi sarit... aveam impresia ca scartaie din toate incheieturile, si din clipa in clipa o sa se dezintegreze. Am redus viteza si s-a potolit si zgomotul. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
- DJ-06-
2005-1.6 16V
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE aveam impresia ca scartaie din toate incheieturile, si din clipa in clipa o sa se dezintegreze. Am redus viteza si s-a potolit si zgomotul. Stai linistit ca o sa mai scada zgomotul ![]() In timp suspensia o sa se mai lase si devine mult mai placuta. Una din cauzele zgomotelor este si pachetul de drumul grele care fac suspensia f rigida a incat socurile care in mod normal ar fi trebuit amortizate de suspensie sunt transmise caroseriei... ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
corneliustacitus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 12 March 05 From: Brasov ![]() |
12k km; am votat da; suspensia mi se pare nepotrivita/neadaptata drumurilor noastre - asta e principala mea nemultumire; in rest masinuta se comporta binisor, aud niste zgomote in portiera stanga-fata numai la viraje la dreapta, banuiesc ca e ceva nestrans dar nu dau de el; sa spun si o parte buna ca am zis de 2 rele: 4,2l% in cei 1000km facuti in week-end-ul asta!
![]() |
-------------------- Megane 2 Sedan 1,5dCi 80CP, Confort Privilege, Gri-Eclipse
Ford Fiesta 1,4 TDCi |
|
xorx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 17 June 05 ![]() |
O intrebare pt. cei ce au votat "DAA". Daca plateati 15-16.000 EURO pe o masina cu care macar! in garantie mergeati laservice doar pt. revizii... ce ati fi votat aici???? Cred ca f. multi de pe acest forum au mers cu masina in service pentru diverse chestii in perioada de garantie... numai eu am avut 3 probleme in 2000KM
![]() 1. arcuri montate prost din fabrica => repozitionare+schimbat falnse 120km 2. intra apa pe la geamul st. spate => inlocuire cheder geam 1200km 3. scirtait volan => ungere 500km Asta fara sa mai pun o comportare absolut ciudata (din fericire nu s-a intimplat decit o singura data) ... cu toate ca oprisem motorul si scosesem card+inchidere masina in interior piuia in continuu si pe bord scria sa scot cardul (care era in buzunar....) Hai sa ne vedem in mertzane care pt 17-18.000 euro le putem lua din germanica fara probleme. (serios, E classe din 2002, diesel....) dar shtiti cum e .. da-i romanului mintea de pe urma.. |
--------------------
Renault
Influence 1,6 Renault Megane II Sedan, 1,6L, Influence, Vert Cuivre, iunie 2005
|
|
xorx |
![]()
|
QUOTE(ncristi @ Oct 2 2005, 11:31 AM) Una din cauzele zgomotelor este si pachetul de drumul grele care fac suspensia f rigida a incat socurile care in mod normal ar fi trebuit amortizate de suspensie sunt transmise caroseriei... ![]() Pachetul de drumuri grele face ca suspensia sa fie mai moale ca sa nu ti se puna splina cund treci prin gropile din Europa de Est. Eu chiar ashi fi vrut sa pot lua masina cu acceasi suspensie ca pentru Franta. Sa vedeti atunci ce masina sportiva si cum sta pe curbe.... |
--------------------
Renault
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE Hai sa ne vedem in mertzane care pt 17-18.000 euro le putem lua din germanica fara probleme. S-o crezi tu ![]() QUOTE Daca plateati 15-16.000 EURO pe o masina cu care macar! in garantie mergeati laservice doar pt. revizii... ce ati fi votat aici???? Cred ca f. multi de pe acest forum au mers cu masina in service pentru diverse chestii in perioada de garantie... numai eu am avut 3 probleme in 2000KM Eu nu am nici o problema cu masina asa ca nu vad de ce as vota cu "nu". Nu am pus polul sa laud meganul ci sa aflam exact cum sta treaba. Daca ar fi dupa propria experienta as considera masina excelenta . |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
xorx |
![]()
|
arunca o privire pe www.autohus.de
da, stiu, strugurii la care nu ajungem ni se par tzepe. Acum citeva luni am fost la Stuttgart, pretul unui E din 2002 e cam 20.000 in orice autohaus.... dar deh, am vrus sa fiu acoperit de garantie reno... dar acoperirea lor cam pute! Scuze daca te atac direct.. poate lucrezi pentru ei... oricum, nu pune la suflet ![]() |
--------------------
Renault
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE da, stiu, strugurii la care nu ajungem ni se par tzepe Nu lucrez pt renault ![]() Am un amic (da este mult spus) care are 2 mercedesuri. Unul de prin 2000 si unul din 2003 (si l-a facu cadou de anul nou ![]() -turbina (mi-a spus ca masia era aproape noua cand a schimbat-o) -ceva la sistemul electric+sistem franare (mi mi s-a parut nepermis)...imi spunea toate astea in timp ce eu ramasesem cu gura cascata--nu-mi venea sa cred ca se poate intampla asa ceva la o masina atat de frumoasa (are interiorul din piele alba--un vis ![]() Era f nemultumit de service (nu stiu de ce nu m-a mirat) si mai ales de perioada uriasa de reparartie--a spus ca daca anul urmator il mai tin "macar 1 luna" cu masina in service o vinde... PS Omul si-a cumparat un hotel undeva la mare si noi l-am expertizat (hotelul adica)--asa l-am cunoscut si asa am avut ocazia sa merg si eu cu mertan ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
xorx |
![]()
|
Esti "crud" pur si simplu... lasa-ma macar sa am la ce sa visez... ce vrei sa incep sa cred ca idiotii astia de la cielo corean in coace au facut numai masini pe care le mai platesti o data prin vizite la service...
Serios, prima masina a fost o dacie 1100 pe care am tinut-o pina anu asta cind am da-o pe 30 mil ![]() Intre timp am schimbat un Matiz, un VW Passat 1990 si un Cielo. Pot spune ca si VW '90 si Cielo '96 nu au avut nici o problema!!! La passat in 5 ani am schimbat o baterie si un etrier spate.. INCREDIBIL Iar la Cielo un set de bujii, fise, capac delco si scaune amortizor fata in 3 ani. Si ambele masini au fost luate SH din Romania... Evident ca atunci cind insfirsit am si eu masina noua sunt nemultumit ca in 2000km ajung de 3 ori in service.. |
--------------------
Renault
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE Esti "crud" pur si simplu... Asta este...si mie-mi place f mult mercedes...dar asa poate ca se explica faptul ca au ajuns pe ultimile locuri in ceea ce priveste fiabilitatea -- M320 a fost declarata ce-a mai proasta masina din UK ![]() La un moment dat au spus ca sunt prea buni si este cazul sa o lase mai moale--asa s-au ajuns la asemenea lucruri--honda accord da fie privita mult mai bine de cat un mercedes sau un BMW... Incep sa cred ca comunitatea europeana este un mare kkat...produc ineptii in serie... Japonezele sunt la moda acum...se pare ca sunt cele mai fiabile masini si daca ai bani ti-as recomnda cu mare caldura o honda cocord 2.2 iCTDi... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
xorx |
![]()
|
hmm... am o Elantra 1,6 care pina la 20kkm nu a patit nimic (mai putin dudele mecanicilor din service cind am mers la revizie) si in plus o mai conduce si nevasta-mea... si crede-ma ca nu prea iarta gropile iar ambreiaju e cel mai bun prieten al ei.... Oricum, daca vin chinezii la Craiova asha cum s-a auzit , sa preia Daewoo, Loganu nu prea mai are viatza... la 2-3.000USD o mashinutza gen matiz e pomana, pt orash nici nu trebie mai mult. Dar, pt. ca tot am aberat off-topic, tot E-Classe > 2002 vreau...
|
--------------------
Renault
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE am o Elantra 1,6 care pina la 20kkm nu a patit nimic Nu se poate generaliza...clio are peste 50k si a mers perfect...am schimbat doar o biela de directie si nici nu cred ca a avut vro vina masina (am dat cu ea intr-o groapa imensa)...la fel si meganul ma apropii de 20k sdi merge impecabil. Bafta cu E classe...masina-i super ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
am citit cu atentie toate parerile si problemele fiecaruia
ca o concluzie pot spune ca intr-adevar majoritatea problemelor de care va plangeti sunt cauzate de drumurile proaste eu am un MII adus din germania, noe 2003, 42k si nu tu greierasi, flanse defecte , zgomot directie,sau alte probleme amintite de voi la o masina de 2 ani si pest 40k pot spune ca e super ok,si inchei trist gandindu-ma ca poate chiar nu e o masina pt europa de est (romania)si daca te gandesti mai bine cred ca nici una nu e suficient de robusta pt conditiile de aici |
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
licris29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 October 05 ![]() |
sa votez da? sa votez nu? nu stiu.Eu deabia mi-am comandat mII .O sa vina in Decembrie.Oare am facut o alegere buna?Am mer cu o Octavie 200K.Fara probleme majore.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1,5 Dci 100 Cp Renault Megane II Estate ,1,5 Dci ,100 CP ,ALB
|
|
lucian2retec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 17 December 04 From: Romania ![]() |
Am votat da fiindca nu am de ce sa ma plang (e drept, are numai o saptamana si 200 km
![]() |
--------------------
Renault
M II Sedan
- RO-xx-XXX
2005/Influence
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumit de confort, dotari, motor, demaraj,design si de pret . Fiabilitatea ma nemultumeste profund (discuri de frana schimbate, la un alt MII existent in familie din august 2004, care n-a avut pb pana acum cu 18 000 km, bielete !!!! schimbate si cred ca urmeaza coloana de directie.
Cu 11 000 eur cat am avut cash imi aduceam un 318 mai de prin 99-2000 si dupa cei il fugaream 2 ani va spun ca nu pierdeam mai mult de 1500-2000 eur. Oricum preturile Renault sunt comparabile cu BMV atat OEM cat si aftermarket daca nu mai scumpe. Asa va trebui sa stau cu turcoaica 5 ani de zile |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
O luna jumatate, 7000 km si sunt multumit chiar daca mai clampane ceva in portiera stanga fata sau in stalp pe la denivelari si consuma cam multisor. Singura nemultumire e ca mi-a faultat un mos portierele pe dreapta, janta si spoilerul spate.
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE discuri de frana schimbate, la un alt MII existent in familie din august 2004, care n-a avut pb pana acum cu 18 000 km, bielete Nu vreau sa iau aparera masinii dar cred ca schimbatul bieletelor nu-i ceva iesit din comun... Am un amic cu o fabia care la prima revizie se pregateste sa schimbe aceleasi piese, un alt coleg al lui taica-miu cu hyundai accent a schimbat tot la prima revizie pivoti+ 1 bielete de directie, masina in garantie fiind si rulate doar in ploiesti... Referitor la discuri cred ca esti singurul care a patit treaba asta pe forum (nu vreau sa-i disculp pe cei de la renault dar nu-i o problema generala ![]() Ex. cloncanitul surubuli de care povestea cipman , adica strangerea lui de la 28Nm la 38 Nm (care este o chestie de reglaj) de multe ori a dus la inlocuirea intregii coloane aiurea... Mai repede la capitolul (-) fiabilitate ar fi clapeta de la recirculere...o chestie destul de des intalnita... Schimbatul bieletelor de directie la 18k in B nu mi se pare un lucru deplasat...daca erau in B strazile din Atena macar atunci poate ar f fost o problema dar asa... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar vi se pare normal ca o bieleta sa coste 6.5 mil bucata ?
|
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE Dar vi se pare normal ca o bieleta sa coste 6.5 mil bucata ? Te pune cineva sa le iei de la reprezentanta renault ![]() Tocmai esti pe cale sa faci o mare greseala ![]() Vezi ca la meteor sunt in jurul la 1 mil lei vechi. Am intalnit la SIAB cativa reprezentai de firme care distribuie elemente de suspensie si directie...la ei bielele de directie de MII costau intre 750000 si 900000 lei. Una din firme era parac UNIX TRADE si cealalata SAS. Atunci mi-au spus ca intr-o luna or sa aiba magazine si in B. www.unixtrade.ro (021/3189890) www.e-sas.ro (021/2230980) Nu mai pomenesc de meteor etc... PS Toate firmele care reprezinta producatorii auto vand piesele la preturi exorbitante.Nu-i o noutate se spui tu si nu este normal ca o bielete sa coste 6.5 mil ![]() Bafta! |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Coane Cristi, zi-le dom'le bielete, nu biele. Pe langa ca bielele sunt in motor, cand o sa dea careva search ce-o sa gaseasca? Cand ai vreme, editeaza-ti, te rog, posturile.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Multumit deplin! (de M2, nu de plinul de la OMV)
Am facut azi 750 km: Viena - Villach si retur. Autostrada montana, multe dealuri, multe rampe, multe pante, zone de vitezÀ, zone limitate, zone in lucru, etc... De mult nu m-am mai simtit asa relaxat mergand cu 150km/h... de mult nu m-am mai simtit asa sigur la 180+ masina s-a comportat exemplar. mers destul de constant: 90 pe restrictii de 80, 110 pe resrictii de 100, 130 constant pe urcare, 150 contant la coborare, 140 constant in rest. Un varf de 200 si vreo 3 de 180. FÀcut vreo 20km prin viena inainte sa plec, cu un consum de 11 la suta, revenit in Viena cu consum mediu 7,9 la suta. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
JADRRO |
![]()
|
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Franele si Directia mi se par super la M II ...
Ca sa fiu off-topic ce frumos vorbeste sandman ... autostrazi ... 150 . 180+... cand oare o sa fie si aici la fel ? |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning