Sunteti multumiti de M2?, pareri in procente...
![]() ![]() ![]() |
Sunteti multumiti de M2?, pareri in procente...
tino |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 9 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
2004 PRIVILEGE MEGANE II 1.6 benzina CONFORT PRIVILEGE 2004
|
|||
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Ce sa zic...? Eu, de cand mi-am luat Nissanul, am cam ignorat Megane-ul, mai ales la drumuri in afara orasului. Si asta, din motive lesne de inteles.....
Una peste alta, au fost cateva probleme de ordin tehnic cu ea (masina are 1 an si 2 luni si 32.000 km) celebrele flanse.....probleme cu abs-ul....neshte greieri, dar aia nu-i bag in seama...si neplaceri de ordin constructiv...sau de proiectare..cum ar fi franele tipice reno...care ma dispera, pozitia foarte inalta in scaun care nu-i de loc comoda la drum lung....suspensia semirigida spate..putea fi si ea independenta....etc etc... Dar, roman fiind si multumit ca am voie sa cumpar o masina....sunt foarte multumit de megane. Acu serios: Am vazut pe aici o gramada de polemici de genul: Ce..credeti ca la altii nu se intampla? Ca alte branduri nu se strica? etc. S-or strica si alea...nu zic nu...dar toate statisticile plaseaza Renault in fundul fundului in topul fiabilitatii... Daca aveti cumva cunostinte pe la firme de Rent-a-car (sunt cei mai in masura sa va lamureasca, pentru ca au de-a face cu tot felul de masini) intrebati-i. Un prieten, a facut la fel cand si-a luat masina si raspunsul a fost urmatorul: Daca nu ai ce face cu banii, i-ati Renault. Daca ai bani de-o japoneza, nu sta pe ganduri. Daca nu, ia-ti FORD. Acu...concluziile le trageti voi. P.S. Am votat NU, pentru ca, daca ar fi masina mea personala, n-as fi de loc multumit de achizitie. Dar, fiind masina de servici, ma intereseaza mai putin fiabilitatea ei..... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(richie @ Feb 14 2006, 11:46 AM) S-or strica si alea...nu zic nu...dar toate statisticile plaseaza Renault in fundul fundului in topul fiabilitatii... .... Un prieten, a facut la fel cand si-a luat masina si raspunsul a fost urmatorul: Daca nu ai ce face cu banii, i-ati Renault. Daca ai bani de-o japoneza, nu sta pe ganduri. Daca nu, ia-ti FORD. Care statistici? japonezele sunt ok, dar au si ele bubele aferente, iar Ford, cred ca era o gluma... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
richie |
![]()
|
Nu e direct legat de fiabilitate, ci mai mult de satisfactie, dar e tot ce-am gasit la indemana acum(vezi attach) .Vezi pe undeva Renault?
Iar cu fordul...se pare ca nu e o gluma. Omul chiar si l-a luat....acu vreo 2 ani. Are vreo 80.000 km si masina aia nu are nimic schimbat in afara de consumabile.....Si chiar daca ar avea...la 4 ani garantie integrala...no comment Attached thumbnail(s) ams_top1.jpg ( Size: 81.72k ) Number of downloads: 258 |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(richie @ Feb 14 2006, 12:22 PM) Iar cu fordul...se pare ca nu e o gluma. Omul chiar si l-a luat....acu vreo 2 ani. Are vreo 80.000 km si masina aia nu are nimic schimbat in afara de consumabile.....Si chiar daca ar avea...la 4 ani garantie integrala...no comment Pai daca-i asa, puneti si dacia solenza in lista. O am de 3 ani, 90.000 km si in afara de consumabile nimic! Da asta nu inseamna ca ma satisface mai mult ca meganu. Dimpotriva! Asa ca cu fordu... Am un prieten car l-ar da de toti peretii. Cred ca la masinutele astea, in ultima instanta, e chestie de noroc. A, inca ceva. Mie pozitia mai inalta in scaun chiar imi place. Ma enerveaza cumplit tipii cu nemtesti sau scoda sau seat, la care cind te uiti de afara nu li se vede nici gitu. Parca stau pe b..a! |
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce inseamna consumabile?
Planetare,brat de articulatie,amortizoare? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Ford a retras recent 750.000 bucati de pe piata. Probabil erau pra fiabile si stricau piata...
Chestia cu garantie 4 ani e praf in ochi, pentru ca e limitata la 80k ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
OffTopic
@cj666:Faptul ca pe tine te enerveaza nu inseamna ca toate masiniile ar trebui facute dupa gusturile tale! This post has been edited by Havoc: 14 Feb 2006, 12:51 |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
richie |
![]()
|
@cj666: diferenta e ca, la alea nemtesti poti opta pentru o pozitie mai inalta (daca ai reglak pe inaltime la scaun...) pe cand la megane nu poti opta pentru una mai joasa..
@sandman: retrageri de genul acesta s-au intamplat pe la multe firme...si se pot intampla oricui. Iar cu garantia, gresesti...este FARA LIMITA DE KM |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca la Megane pozitia e inalta, cum se cheama cea de pe Clio Symbol ???
Eu sunt extrem de multumit de confortul pe care il am ca sofer in M2. Toyota intr-adevar e considerata cea mai fiabila masina ! |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da,dar are un pret de te ia ameteala!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
richie |
![]()
|
Confortul asigurat de o masina...este pana la urma relativ la fiecare sofer. Pozitia inalta, este o chestie care ma deranjeaza PE MINE PERSONAl..... Iar cea de pe Clio Symbol, cu greu se poate numi pozitie
![]() |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Va rog sa ramaneti la subiect. Nu e vorba nici de fiabilitate si nici de alte marci/modele de auto. In fond, cineva poate sa voteze DA chiar daca exemplarul lui a stat numai in service si mers cu masina numai intre poarta si receptie
![]() In acest poll se voteaza, daca se doreste, si se justifica votul daca se considera necesar. Avem topicuri la sectiunile Cafenea si Diverse pt. fiabilitate, versus etc. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
Daca tot s-a ajuns la oarecare comparatii cu alte marci: am mers zilele trecute cu bora 1.9tdi a unui prieten. Masina a fost adusa din Olanda. Impresii prin comparatie cu M2-ul si cu dieseluri pe care le-am mai condus: zgomotul interior deloc deranjant fata de 1.9dCi de pe M1, pozitia soferului incomod de joasa in unele situatii (ma cam uitam de jos in sus la celelalte masini si nu sunt un pigmeu- dar banuiesc ca se mai poate regla), suspensii mult prea moi pt drumurile noastre, spatiu interior mai mic decat la M2, bordul parca un pic prea auster, FARA GREIERI, vestitul cuplu al tdi-ului nu prea l-am simtit desi am forjat-o zdravan. Avand in vedere ca masina avea putin peste 100k km dar si ca a fost rulata pe sosele civilizate, cred ca pe la aceeasi km ca M2-ul meu se comporta ceva mai bine dpdv al fiabilitatii componentelor habitaclului.
Incep sa ma conving din ce in ce mai mult ca masinile pt Romania (est in general) sunt facute din alt buget. Am mers cu un Passat tdi cumparat de la Porsche Romania si nu prea mi-a lasat impresia de robustete si silentiozitate pe care mi-a lasat-o batranica asta de Bora facuta pentru olandezi. Per ansamblu M2-ul este o masina buna la pretul cerut pe ea si nu as schimba-o pe nici un SH de afara. Nu dati cu pietre daca va deranjeaza pe careva ceva din cele ce am spus - sunt impresiile mele personale si nu un atac la adresa unei marci sau a unei persoane. scuze de off topic cipman - am vazut prea tarziu postul tau ![]() |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
richie |
![]()
|
Inca un offtopic si gata: Cam ai dreptate cu ...calitatea diferita a masinilor facute pentru vest.
De-astea ma gandeam sa-mi iau un Murano cand termin cu nissanul (peste vreun an jumate) ca tot vreau un suv... |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adrianpurcarin @ 6 Jan 2006, 22:05) Salut, la treaba cu turbina nu sunt de acord cu tine; una din calitatile acestui motor este chiar acel suierat de care spui tu si care dupa parerea mea este mult mai puternic decat la orice alta masina pe care am auzit-o cu exceptia motoarelor de 2,5 de la Audi. Nu prea stiu cum se aude 1,5dCi 100CP, dar la mine trebuie sa deschid geamul daca vreau sa aud turbina... si zgomotul e placut, mai ales daca urci, pentru ca se aude continuu. Am votat DA. Nu am alti greieri decat cei depistati la jaluzeaua din portbagaj (Masina e facuta in Spania). Consumul, zic eu, decent (5.9-6.0 mixt) tinand cont ca nu ma gandesc la a merge economic. Confort bun, spatiu suficient peste tot pentru 4 pasageri, incredibil de silentioasa pentru un diesel. Suspensia totusi un pic cam tare: se manifesta zgomotos la denivelari mai mari, comportament bun la denivelari mici si in curbe. Off topic: aici compar cu Ford Focus 1, masina de servici cu care am 75,000km, comparatie facuta pe aceleasi portiuni de drum denivelat. Poate diferenta o face suspensia spate cu brate independente la focus. In curbe insa nu prea simt diferenta, dar la MII am ESP. Clima automata excelenta (si iarna si vara), mai ales ca nu face vijelie (comparat cu aceeasi masina de mai sus) si raceste la fel de bine. Probleme de acomodare cu directia "artificiala" si franele sensibile, depasite in circa o saptamana dupa achizitie. Acum, super-multumit de ambele. Nu stiu daca e cazul sa laud spatiul de incarcare si accesul excelent la portbagaj avand in vedere ca am estate, asta am vrut, asta am primit 100%. Motor-cutie foarte reusite si bine "imperecheate" dupa parerea mea. Interior ok cu unele amendamente de ordin stilistic, dar asta e chestie de gust si nu intra in discutie. Per total imi place. Deci, da, sunt multumit de MII-ul meu. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
QUOTE(richie @ 14 Feb 2006, 14:03) @sandman: retrageri de genul acesta s-au intamplat pe la multe firme...si se pot intampla oricui. Iar cu garantia, gresesti...este FARA LIMITA DE KM garantia de 4 ani de la ford este PRAF IN OCHI... mai cititi si cand, cum si la ce se aplica acea garantie... garantia e pe bucati si doar la motor si cutie este de 4 ani. LE: Ah! Da sunt multumit de meganul meu... deocamdata ![]() ![]() This post has been edited by ccezar2004: 1 Sep 2006, 21:03 |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
RmAX |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 September 06 ![]() |
Ma rog .. foarte bine zis .
Masina nu zboara (prin aer) ! Si apropo ..si avioanele au o anumita uzura ! Si mama ce preturi au .... Cred ca e clar. Intentionez sa-mi cumpar RENAULT MEGANE SEDANE 1.5dCI 80 CP Expression. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedane
2006 1.5dCI 80 CP
|
|
another_brick_in_the_wall |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 30 August 05 ![]() |
Multumit?
DA, dar destul de departe de a fi foarte multumit..... |
--------------------
Renault
Megane II
2005/Dynamique Megane II Bicorp
1,5dCi - Dynamique |
|
dragosj |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea este ca in clasa si dotarile ei este cea mai buna alegere.
Eu personal am sarit de la Clio 3 la M 2.2 cand am vazut pretul si dotarile de siguranta (am prins promotia cu 2160 EUR discount) ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2, 80CP, Confort Privilege
2006 No man was ever wise by chance !
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Cip ai dreptate frate, orice discutie tot la certuri batman vs superman ajunge.
Pe bune. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Revin cu impresii noi dupa aproape 2 ani de cad am masina--multumit in continuare
![]() Pana cum nu s-a stricat nimic, totul a functionat corect--o singura intreventie -schimbarea unui rulment flansa amortizor cu mentiunea ca cel schimbat nu are urma de uzura si trebuie doar gresat...lucru facut deja ![]() O singura chestie ma scoate din sarite--comportamentl directiei pe drumuri proaste. Cloncanitul ala im da dureri MARI de cap. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Solon |
![]()
|
Mie cloncanitul ala imi apare pe piatra cubica si destul de rar-probabil depinde de pozitia pietrelor-.In rest e liniste si pace.Oricum cred ca la uramtoare revizie le zic sa vada ce e cu cloncanitul ala.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
PooFy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 September 06 ![]() |
Eu nu reusesc sa ma impac cu amortizoarele - cele mai tari pe care le-am intalnit pana acum (si am condus ceva masini la viata mea....). Mai am timp sa ma obisnuiesc, nu am decat 760 Km.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006, 1.6 16V, 110 CP
|
|
hakkinen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 November 05 ![]() |
Am votat ,,da,, in ideea ca sunt multumit de Renault-ul Megane pe care il conduc insa ar fi cateva precizari.Atunci cand l-am cumparat-nov.200-aveam inca o masina,o Dacia Solenza.Foloseam si eu si sotia mea ambele masini,indiferent de destinatie ori de calitatea drumurilor,contextul familial specific ne-a determinat sa procedam asa.In aprilie 2005 am schimbat Solenza pe un Nissan Micra-off topic:exceptionala masina!Ei bine,acel context familial amintit s-a schimbat si Megane-ul sedan circula 90% doar extraurban,pe drumuri bune sau foarte bune.In perioada dintre nov.2004-data achizitiei-si iunie 2005 am schimbat discurile de frana si coloana volanului care ,,clantanea,, pe denivelari mici.Dupa aceea masina a mers fara probleme,fara greieri,consum mai mult decat decent,fara nici un fel de zgomote,fara flanse,etc.In general ,de aproximativ 18 luni simt ca fiecare euro din pretul masinii a meritat platit si ca merita sa reflectam serios,inainte de orice alta consideratii,la relatia directa intre fiabilitatea masinii si calitatea drumurilor .Concluziile va apartine stimabililor.Un week end cat mai placut!!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 Luxury Renault Laguna 2.0 dci -2007, Luxury+xenon
BMW 118-2008. |
|
Lioncosti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 23 January 06 ![]() |
Am votat nu pentru ca nu este posibil ca o masina pana la 20.000km sa aiba atatea probleme: la o luna dupa ce am cumparat-o tija de plastic care fixeaza inaltimea centurii - nu stiu daca tija e cuvantul cel mai potrivit - centura cand iese din stalp trece peste o bucata de plastic. In momentul cand tragi centura daca nu pui mana sub ea pentru a nu atinge plasticul, acesta pur si simplu se toceste de la centura aratand ca o bucata de plastic pilit; poza la dealer, raspuns de la renault: consumabil ce sa-i faci, asta e, dupa am sesizat ca volanul nu sta drept - e un pic catre dreapta, e destul de greu sa-ti dai seama la o masina cu servo electrica daca trage sau nu dreapta, povestit la dealer, raspuns: am pus calculatorul pe ea e ok. Daca spun la receptie ca trage dreapta ei fac geometria si daca e ok trebuie sa o platesc. Geometria e gratuita doar in primii 1000km. Nici rodaju nu-l faci. Vi se pare normal in garantie? La 21.000 km am probleme cu ambreiaju sau ceva de genu. Dupa 40-50 de km de mers prin Bucuresti, atunci cand masina se incalzeste bine face "probleme la demarare, in sensul ca plec de pe loc cu smucituri si un zgomot puternic de trepidare (ca si cum nu i-as da benzina - motorina in cazul meu- sau nu as folosi cum trebuie ambreiajul)" ca sa citez un un membru de pe forum. Povestit la dealer, constatare dealer, astept sa dea jos discu si sa facem poza dupa care asteptam sa vedem ce zice Renault. Il schimba sau nu pe garantie. Am observat ca, de problema asta se plange mai multa lume, dar problema apare dupa un numar destul de mare de km facut in regim de Bucuresti, si nici atunci nu face mereu. Deci foarte multi probabil sunt tentati sa creada ca e de la asfalt sau ca nu au condus cum trebuie, etc. Colac peste pupaza a inceput si manerul de la usa sa se cojeasca! La 21.000 de km? Oare e normal? Ca sa nu mai zic ca, garantia la trenul de rulare a fost pana la inceputul anului de numai 20.000 de km? Asa ceva mi s-a parut o aberatie. Eu am cumparat-o in 2006 si beneficiez de 50.000 de km garantie. Acest lucru nu mi l-a spus nimeni cand am cumparat-o. O mica omisie. Din ce am mai citit pe aici si tamponul hidraulic de la motoarele pe motorina cam dupa 20.000 de km se cam duc. Dupa ce cei de la Cobalcescu au facut constatarea cu ambreiaju am auzit ceva si de tampon. O sa vad care e treaba si va tin la curent. O alta problema care am constatat-o dupa 2 saptamani de la achizitie, masina fiind neagra, o spal destul de des si sunt foarte atent la orice detaliu la caroserie, rotile din fata cred ca arunca tot praful si pietrisul la baza rotii spate, nu stiu exact acum cum se numeste, oricum unde incepe roata din spate si este o bucata de plastic sau ceva de genu, acea portiune e plina de gaurele de la pietre, vopsea sarita din caroserie. M-am uitat cu atentie la multe masini si e la fel. Cred ca multi nu-si dau seama din cauza culorii. Pe negru oricum se vede tot. Cred ca din cauza rotilor prea mari (205/55/16) si o consider ca o eroare de proiectare. Povestit la dealer, raspuns: pai stim noi pe ce drumuri ai mers?! Pe langa toate astea usile scartie ca toate cele. Dupa fiecare revizie se degreseaza si dupa 500 de km fac la fel de la inceput. Si cred ca altii au mai avut si alte probleme. Oricum scuze pentru lungimea acestui mesaj dar, repet nu mi se pare normal ca la 20.000 o masina care totusi nu e asa de ieftina daca ne uitam la un diesel 1.9 - aproape e comparabila cu un Passat, sa aiba atatea probleme. Sau poate sunt eu ghinionist. Pentru problema cu centura si geometria, am sunat la vocea clientului de o luna si ceva si, desi sun eu la ei aproape 1 data pe saptamana nu mi-au dat nici un raspuns oficial. Asta e. Astept si parerile voastre.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dci 80cp
2006 M II fara facelift Confort Privilege
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Am raspuns DA pentru ca asa este: masina a depasit 3 ani si 50.000 de km si in afara de schimbatul flanselor (saptamana trecuta, mai mult pentru ca asa am vrut eu decat pentru ca ar fi trebuit - zgomotul era inca foarte discret) nu a vazut decat revizii. Am insistat sa imi schimb flansele din ratiuni de optimizare a fluxului de costuri, in sensul ca la anul se lasa cu schimbat de placute (si poate discuri) de frana, plus revizia mare de 60.000 cu schimbat distributie, care o sa coste ceva... Oricum, dupa 3 ani o prima reparatie care m-a costat 200 de Euro nu mi se pare mult; si masina isi merita clar cei 12.000 de Euro pe care i-am dat pe ea, bani la care de prin alte ograzi puteam spera numai la ceva din clasa mica.
Despre Reno Romania nu ma prea pronunt, prin forta lucrurilor am avut foaaarte putina tangenta cu ei . Si chiar cand a fost cazul am fost multumit: e vorba de Coramex Deva (de unde am luat si masina) - preturi zic eu mai ok decat ce am vazut pe aici pe forum la bucuresteni, plus baieti simpatici si care se misca repede. Spre exemplu: imi aduc aminte ca prima revizie (15.000) cu schimb ulei/filtre m-a costat 2,7 milioane, mult mai putin decat scorurile pe care le-am vazut pe aici. P.S. adresat moderatorilor: chiar era asa de greu sa mutati toate postarile daca tot ati mutat topic-ul?... sau poate sunt deja prea mult pareri favorabile si... nu-i frumos?... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE Din ce am mai citit pe aici si tamponul hidraulic de la motoarele pe motorina cam dupa 20.000 de km se cam duc Eu unul nu am auzit de asa ceva ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Am votat si pot sa va spun urmatoarele:
la megane 2 ce nu imi place este pozitia scaunului care este incomoda ( la megane 1 era mai comoda si reglajul lombar era ok ) , am varianta fara oglinzi electrice si fara dezaburire si vine iarna ..... ( dar este masina de serviciu ). Ce este ok cel putin pana acum este motorul care consuma putin si cutia de viteze este ok, se incalzeste mai repede ca megane 1 , dar parca nu baga atita caldura , dezaburirea parbrizului o sa o vad la iarna la - 20 grd cum merge ...... Referitor la fiabilitati , pot sa zic ca pe noi ne-a dazamagit ford focus break 1,6 l , probleme : schimbat pompa apa ( la 45k ) schimbat discuri fata ( 60k ) schimbat conducta de la AC ( in garantie ), schimbat oglina care nu mai dezaburea ( nu mai intra in garantia extinsa - tot ce este electric nu intra in garantia extinsa ) , masina este cu cca. 5 cm mai joasa decat megane 1break 1,6/16v , nu are scut sub motor samd ....... |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 21:20 |