The luckiest man on Earth
![]() ![]() ![]() |
The luckiest man on Earth
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
MiB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 18 September 05 ![]() |
Octav ma bucur ca mai poti scrie pe acest forum si de asemenea ma bucur ca tatal tau e in cele din urma bine. Adevarul e ca pe drumurile din Romania nu mai exista nici un fel de regula de circulatie. A trebuit acum vreo 6 luni sa merg pina la Brasov si am ramas socat cit de inconstienti sunt uni soferi. Eu in general merg doar pe ruta timisoara-arad-oradea-zalau si in afara tarii. Pe aici se mai circula civilizat dar ce am vazut prin centrul tarii m-a socat. Sincer ma bate gindu sa intru in politie doar pentru acest motiv.
Chestia e ca daca nu se face ceva nu va mai trece mult si va trebui sa ne incuiem in casa. In rest... Centura de siguranta in permanenta si ochii in 4 |
--------------------
Renault Megane
Estate
2005 1.5 DCI Renault Megane II Estate full option, 1.5 dci 80 CP
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
MiB, mersi pentru gandurile frumoase. Procesul cu inculpatul s-a incheiat acum vreo 2 saptamani. A luat 2 ani cu suspendare si obligatia de a ne plati daune materiale si cateva morale. Oricum, suferinta tatalui meu nu o poate rascumpara nimic, dar ma bucur ca el se simte bine acum si chiar in ultima perioada este mai activ.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:07 |