Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

The luckiest man on Earth

semit
post 25 Dec 2005, 18:14
Post #31

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Doamne.....acu vad topicu asta.........mare norocosi mai sunteti....bravo pentru 206, la prima vedere pare ca victima sigura masinuta dar a rezistat foarte bine zic eu..... sper sa nu am vreodata intamplari de acest gen si va doresc tuturor acelasi lucru wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MiB
post 21 Apr 2006, 18:42
Post #32

Membru incepator

Group: Members

Octav ma bucur ca mai poti scrie pe acest forum si de asemenea ma bucur ca tatal tau e in cele din urma bine. Adevarul e ca pe drumurile din Romania nu mai exista nici un fel de regula de circulatie. A trebuit acum vreo 6 luni sa merg pina la Brasov si am ramas socat cit de inconstienti sunt uni soferi. Eu in general merg doar pe ruta timisoara-arad-oradea-zalau si in afara tarii. Pe aici se mai circula civilizat dar ce am vazut prin centrul tarii m-a socat. Sincer ma bate gindu sa intru in politie doar pentru acest motiv.

Chestia e ca daca nu se face ceva nu va mai trece mult si va trebui sa ne incuiem in casa.

In rest... Centura de siguranta in permanenta si ochii in 4

--------------------
Renault Megane Estate 2005 1.5 DCI
Renault Megane II Estate full option, 1.5 dci 80 CP
+
octav_
post 22 Apr 2006, 08:24
Post #33

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

MiB, mersi pentru gandurile frumoase. Procesul cu inculpatul s-a incheiat acum vreo 2 saptamani. A luat 2 ani cu suspendare si obligatia de a ne plati daune materiale si cateva morale. Oricum, suferinta tatalui meu nu o poate rascumpara nimic, dar ma bucur ca el se simte bine acum si chiar in ultima perioada este mai activ.

--------------------
Clio RS 197 2009
2.0 16V
+
2 Pages < 1 2
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 06:07
Dacia