Pierdut oglinda centrala in timpul mersului
![]() ![]() ![]() |
Pierdut oglinda centrala in timpul mersului
casper |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
|
||
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|||
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
o declari nula?
vrei sa venim sa ti-o lipim noi? |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
cred ca o sa declar tot meganu nul, nu mi se pare normal sa te trezesti cu ea in brate, la ce bani am dat pe el
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Am mai auzit de chestia asta...sunt de vina magnetii aia lipiti pe geam si gropile. La tipul care mi-a povestit de treaba asta au vrut sa-i schimbe parbrizul fata
![]() Dupa scandal i-au adus magnetii aia ... ![]() PS Stiu portiunea aia de "autostrada"...vorbesti portiunea din apropierea bolintinului ![]() Cu ce viteza ai mers prin hartoapele alea?... acum ca-mi amintesc cum arata paraca nu mi se mai pare asa deplasat sa-ti pice oglinda... This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 10:53 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Oglinda ca oglinda, dar sa nu apara cazuri de genul: ma plimbam ca omul pe A2 si am fost depasit in viteza de roata stanga fata care s-a gandit sa o ia la plimbare fiind nerabdatoare sa ajunga la o baita in Riviera Damboviteana
![]() |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cand ma duc spre Pitesti pe portiunea aia merg foarte repede ori lipit de mantinela ca parca are mai putine gropi ori pe banda de urgenta.
ON -topic:du-te la service! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
casper |
![]()
|
de magneti nu e vorba ca era lipita pur si simplu de parbriz, ca am apelat la tot felu de solutii de am dat 250 de mii pe un rahat care am dat odata si a trebuit sa stau intr-o pozitie destul de nasoala ca sa o sprijin sa nu cada ..... timp de vreo ora!!! mi-a cazut la primu drum pe care l-am facut.
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Ai daia cu senzori?
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
casper |
![]()
|
nop, e normala .... sau asa ar trebui sa fie !!!
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
|
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
casper, nu mai incerca s-o lipesti cu diverse solutii fiindca in afara de o cheltuiala inutila nu o sa obtii nimic. solutia cu care se lipesc oglinzile de parbriz este speciala si foarte scumpa. un amic a patit la fel la un Megane si l-a costat 1.500.000.
daca masina este in garantie, mergi la service si ti-o fac gratis. daca nu ... ![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
casper |
![]()
|
aici ai fffffff mare dreptate, pt viitorii nefericitzi posesori de megane le recomand cu caldura POXIPOL, cu numai 60 de mii , zici ca e acolo de cand lumea ......
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
cu 50 de mii va lipesc cei de la GIP service pastila aceea pe parbriz. operatia am facut-o de doua ori la supernova unde aveam oglinda de cielo. a doua oara am schimbat parbrizul si a trebuit sa recuperez pastila. foarte greu s-a dat jos.
p.s. casper completeaza si tu semnatura ca e mai usor de indentificat masina. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:56 |