PRETUL CARBURANTILOR - Actiune de protest, Nu cumparati carburanti pe 1 octombrie
![]() ![]() ![]() |
PRETUL CARBURANTILOR - Actiune de protest, Nu cumparati carburanti pe 1 octombrie
dadu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|||
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Astazi nici eu nu voi alimenta de la OMV sau Petrom. Ar fi fost totusi interesanta o actiune de protest in fata benzinariilor.
![]() This post has been edited by octav_: 1 Oct 2005, 09:40 |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu am apucat sa vad mare lucru la TV dar am apucat totusi sa citesc un titlu "Actiunea de prostest a esuat"... asta am vazut la stirile dupa National TV pe la 5-6... Are cineva mai multe informatii despre asta?
bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
eu nu am alimentat....dar am vazut destui oameni care au alimentat...si cum cu o floare nu se face primavara, actiunea a esuat
![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am alimentat. Macar atat am putut face!
|
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
nici io nu am alimentat pe 1 oct dar am vazut pe altii, poate nu au auzit dee protest, oricum nu cred ca a avut prea mare efect. raman la parerea ca ar trebui actiune de vreo saptamana ..... deh dar cine isi permite sa nu alimenteze o saptamana ???
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Eu dupa ce am alimentat la iesire din benzinarie mi-am dat seama....oau..e 1 octombrie...azi nu trebuia sa dau mancare la masina
![]() ![]() ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(RCS @ Oct 3 2005, 08:40 AM) Eu dupa ce am alimentat la iesire din benzinarie mi-am dat seama....oau..e 1 octombrie...azi nu trebuia sa dau mancare la masina ![]() ![]() ![]() tradatorule!!!!!! ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Din cate am vazut la TV, actiunea era sortita esecului (din punctul lor de vedere) fiind in weekend.
Concluzia benzinarilor a fost ca incasarile s-au pastrat la acelasi nivel cu orice alta sambata. Pacat! |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
2005 Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De 2 saptamani nu am alimentat.
Pe 1 oct. am circulat cu masina, dar nu am alimentat. Poate sambata viitoare, daca ies din oras... |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, din pacate nu s-a facut mare branza cu ziua asta a boicotului fata de producatorii si vanzatorii de combustibili. Poate nu ar fi o idee rea sa generalizam protestul si in fiecare zi de 1 ale lunii, indiferent ca e weekend sau in timpul saptamanii sa ne abtinem de la a alimenta. Eu unul asa o sa incerc sa fac.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
singura sansa sa iasa ceva din proteste de genul asta ar fi ca protestul sa fie facut de transportatorii autorizati. sa-si puna aia tirurile pe mijlocu drumului si sa vezi atunci...
si am inteles ca in curand or sa se supere tir-istii si-or s-o puna de-un protest. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
razvici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 August 05 From: Bucuresti ![]() |
N-are nici un sens sa nu cumperi intr-o zi. Matematic nu-mi dau seama ce repercursiuni ar avea. Singura urmare, dupa umila mea parere, ar fi inca o zi pe sapt. de relache pt. angajati. Ca ar scadea incasarile .. hm sint sceptic. Sg. modalitate se a scadea incasarile, este sa nu consumi, ori asta inseamna ca ............. :-)). E cam greu nu-i asa?
|
--------------------
Renault
Symbol
2005 dci 80 Megane 2014 - dci 110 cp
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Sper sa mai apara o actiune de protest din partea consumatorilor de motorina, ca urmare a pretului mai mare la motorina decat la benzina.
La noi ca la nimeni. In alte tari benzina e considerabil mai scumpa decat motorina. http://www.hotnews.ro/articol_26006-In-Spa...-in-Romania.htm Daca in Danemarca benzina fara plumb este 1,38 euro litrul, iar motorina 1,24 euro, in Olanda 1,40 euro benzina si 1,05 motorina, in Belgia costa 1,30 euro benzina si respectiv 1,08 euro, in Germania 1,24 euro, respectiv 1,09 euro, in Franta 1,15 euro benzina, respectiv 1,02 euro motorina, in Italia 1,21 euro, respectiv 1,10 euro, iar in Elvetia 1,03 euro litrul de benzina, respectiv 1,09 euro - |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca s-a bulucit lumea la TDI, DCI, HDI, DTI....TDCI......bla...bla...ce sa faci acum ...se scot ei de pe c.ru nostru......
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
De azi benzina e mai scumpa la Petrom cu 5 bani
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(flo8200 @ Nov 14 2005, 12:00 PM) Sper sa mai apara o actiune de protest din partea consumatorilor de motorina, ca urmare a pretului mai mare la motorina decat la benzina. La noi ca la nimeni. In alte tari benzina e considerabil mai scumpa decat motorina. http://www.hotnews.ro/articol_26006-In-Spa...-in-Romania.htm Daca in Danemarca benzina fara plumb este 1,38 euro litrul, iar motorina 1,24 euro, in Olanda 1,40 euro benzina si 1,05 motorina, in Belgia costa 1,30 euro benzina si respectiv 1,08 euro, in Germania 1,24 euro, respectiv 1,09 euro, in Franta 1,15 euro benzina, respectiv 1,02 euro motorina, in Italia 1,21 euro, respectiv 1,10 euro, iar in Elvetia 1,03 euro litrul de benzina, respectiv 1,09 euro - De ce nu dai si exemple din norvegia, suedia, finlanda, marea britanie si elvetia? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Benzina euro 4 la petrom?Care este aia?Ca vad ca este alta decat top 99
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
o fi benzina de 98, fara plumb.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Iaca s**a. Tot fara plumb 95 bag in motoras. Nu-i convine, sa-i fie de bine. Sper sa nu se scumpeasca si pe la alte benzinarii, cu petromu' n-am treaba.
|
--------------------
.
.
.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Petrom a înlocuit gama de combustibili cu carburanți Euro 4... detalii
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
BOG |
![]()
|
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am mai primit ceva pe mail, din aceeasi categorie
![]() Asta ar avea ceva impact daca 5 luni nu am mai cumpara de la OMV. Problema e ca eu am alimentat pana acum numai de la ei si nu am avut niciodata probleme, nu sunt sigur ca as vrea sa risc. Citeste si da mai departe! *Desi nu ti se va indeplini o dorinta daca dai mai departe, si nici nu iti va muri pisica daca nu. OMV dicteaza: Tariful gazelor naturale creste incepand cu 11 Noiembrie In urma unui santaj, OMV a determinat scumpirea pretului la gazele naturale. In prezent pretul a 1000 metri cubi de gaz costa 330 RON. Incepand cu 11 Noiembrie OMV va scoate din buzunarul nostru 410 RON pentru aceiasi 1000 metri cubi de gaz. Scumpirea, acceptata de Autoritatea de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN) , este rezultatul santajului OMV / Petrom. Pretul pe plan mondial la gaze naturale nu a crescut si nici moneda nationala nu a suferit o devalorizare excesiva. De ce scumpeste OMV / Petrom pretul gazelor? Petrom are un singur motiv. Pentru ca poate. Petrom, care furnizeaza 40% din consumul de gaze naturale din tara a amenintat ANRGN ca in cazul in care nu i se accepta solicitarea va inceta sa mai furnizeze gaz in Romania. Gazul pe care OMV / Petrom il vinde in tara nu este de import, ci este extras chiar de pe teritoriul national al Romaniei. OMV / Petrom a mai solicitat Autoritatii Nationale de Reglementare, de aceasta data insa "neoficial" , sa practice tarife diferentiate intre consumatorii casnici si cei industriali. Aceasta insemna insa ca marirea pretului pentru consumatorii casnici sa fie suportata de consumatorii industriali. Lucru care ar fi condus in mod indirect la acelasi rezultat. Cresterea preturilor de productie pentru consumatorii industriali inseamna cresterea si mai accentuata a preturilor la bunurile de larg consum, avand drept rezultat tot afectarea consumatorului casnic prin scumpiri indirecte. In schimb, OMV / Petrom reduce preturile la benzina si motorina cu doar 0,07 RON pentru un litru! Din generozitate? Nu prea. "Masura de reducere a preturilor practicate de Petrom vine ca urmare a scaderii cotatiilor internationale , adaptata conditiilor de piata din Romania" Sursa informatiilor o constituie cotidianele nationale: Romania Libera, Cotidianul, Ziua, Adevarul Consumatorul roman, fie casnic, fie industrial, nu isi poate alege furnizorul de gaze. Iarna aceasta vom plati 410 RON in loc de 330 RON pentru 1000 metrii cubi de gaz. Nu avem posibilitatea de a refuza sa le cumparam gazul. Intr-o asemenea situatie, este lesne de anticipat cresterea preturilor la bunurile de consum. In cazul in care alegem sa nu asistam pasivi in timp ce ne vor baga cat mai adanc mainele in buzunare, ce am putea face? Sa le refuzam nimicul de 0,07 RON pentru un litru de benizna sau motorina pe care ni-l arunca inapoi dupa ce ne scot din buzunare 80 de RON in plus pentru fiecare 1000 de metri cubi de gaze. Ceea ce castiga prin scumpirea gazelor naturale pot pierde din incasarile de la benzinarii. Putem determina OMV / Petrom sa resimta, alaturi de noi, in incasari, cresterea facturii de gaze. Concret: 1. Timp de 5 luni de zile, pe perioada iernii: Noiembrie si Decembrie 2006, Ianuarie, Februarie si Martie 2007 sa evitam sa cumparam produse OMV / Petrom / PetrOMV. Nici benzina, nici motorina, nici alte produse. 2. Sa transmitem tuturor prietenilor si cunostintelor acest mesaj. 3. Sa inventam noi modalitati de a informa cu privire la boicotarea OMV / Petrom: tiparirea si distribuirea de fluturasi, tiparirea si afisarea in locuri publice special amenajate de afise, autocolante, grafitti, discutarea cu prietenii, colegii, cunoscutii carora nu le-am putut trimite mesajul prin e-mail, etc. Obiectivele urmarite prin aceasta campanie sunt: 1. Informarea cetatenilor Romaniei cu privire la aceasta nedreptate care ingreuneaza viata zilnica a tuturor cetatenilor Romaniei, mai ales pe timpul iernii. 2. Constientizarea cetatenilor cu privire la puterea pe care o au de a actiona impotriva nedreptatilor de acest fel; cu minimum de efort. Fara greve, fara manifestari ample de strada! 3. Transmiterea unui avertisment catre toate companiile nationale sau multinationale, precum si catre autoritatile publice nationale si locale ca cetatenii Romaniei nu mai sunt dispusi sa asiste pasivi atunci cand li se scot mai multi bani din buzunare fara nici o justificare. 4. Prevenirea repetarii unor initiative similare celei a OMV/Petrom. O campanie initiata de grupul informal pentru Campanii Sociale "Oameni pentru Oameni" |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
cred ca e mesaj de la concurenta. eu alimentez de la petrom si sincer sa fiu nu prea as avea nici eu chef sa schimb statia. Plus ca benzina s-a mai ieftinit un pic.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
padre |
![]()
|
Asa m-am mai gandit si eu initial.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 18:38 |