care a vazut filmul "irreversible"?, frantuzesc din 2002, cu monica belluci
![]() ![]() ![]() |
care a vazut filmul "irreversible"?, frantuzesc din 2002, cu monica belluci
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Pai de ce nu-l povestesti tu aici tot filmul....ce zici??? Da mai multe detalii despre si din film..sa vad daca merita sa ma uit sau nu.
![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
CGB |
![]()
|
pai.....apare monica bellucci in fundul gol. nu e suficient
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
QUOTE(cristib @ Oct 7 2005, 02:06 PM) pai.....apare monica bellucci in fundul gol. nu e suficient ![]() Doar pt un fund ...nu merita sa ma uit...eu credeam ca este ceva actiune de actiune, reactiune, introspectiune...parca ziceai ca este interzis cardiacilor... ![]() |
|
|
CGB |
![]()
|
ii sparge lu unu tzeasta cu un stingator. faza de zici ca-i luata de pe ogrish. da' mai mult merita sa te uiti ptr d-soara monica
![]() pin' la urma da-l dracu de film. nush ce m-a apucat sa postez despre el. poate ca sa fac 1000 posturi si sa castig premiul al mare ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
RCS |
![]()
|
QUOTE(cristib @ Oct 7 2005, 02:19 PM) ii sparge lu unu tzeasta cu un stingator. faza de zici ca-i luata de pe ogrish. da' mai mult merita sa te uiti ptr d-soara monica ![]() pin' la urma da-l dracu de film. nush ce m-a apucat sa postez despre el. poate ca sa fac 1000 posturi si sa castig premiul al mare ![]() ![]() m'da.....si sa castigi experienta...continuarea o cunosti.... ![]() |
|
|
CGB |
![]()
|
da da da.
uite cum am mai facut un post ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
more info..
lincul poate fi folosit shi ptr a nu se mai produce topicuri noi, daca mai vreti sa aflati despre alte muviz.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
renonino |
![]()
|
Cuore Sportivo Group: Members Posts: 107 Joined: 13 July 05 ![]() |
L-am vazut mai demult si mi-a placut. Mai ales ca firul epic curge invers de la sfarsit spre inceput... Ca sa nu mai spun de Monica... violenta multa (un viol asupra celei mentionate care dureaza cam un sfert de ceas, bataie crunta, etc) E un film deosebit.
|
--------------------
Alfa Romeo
147
1.6 TS 2006 Daewoo Matiz E 2003 |
|
CT-82-PUM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 3 October 05 From: Constanta ![]() |
Da un film nici nu stiu cum sa il descriu...poate gresesc cand zic ca e un film pentru poponari,eu am vazut cateva imagini din inceputul lui si nu am reusit sa vad din el mai mult de 20 de minute,violenta e la ea acasa in filmul asta cred ca e mai mult un film pentru stirile de la ora 17.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
GeX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 21 July 05 ![]() |
Dupa ce ati zis despre el, merci frumos, sa stiu sa nu ma uit si sa-mi pierd timpul
![]() |
--------------------
Nissan
Juke
2016 - Tekna 1.6 DIG-T 190CP CVT Xtronic-M7 4WD
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
"e un film altfel decat cele hollywoodiene, foarte dur si marcant."
wow, ce fraza tare am scos ! sunt destept rau, bai frate ! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Preitena mea (from Romania) se uita every evening la serial Lacrimi de ubire on AcasaTV, I'm desperate, please help, what can I do?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
arunca televizorul pe fereastra ca alta solutie nu exista; si eu sunt in aceeasi situatie dar din pacate la mine a avansat la stadiul de "nevasta"; si toti stim ce inseamna asta
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Txs Adrian
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
Gandit bine... Better arunc pretena rather that plasma TV 2.000 EUR
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
totul este relativ la valoare televizorului bineinteles
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
naspa film
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Stimati colegi, de cand a inceput topicul asta ma chinui si eu sa gasesc filmul in cauza si sa-l vad. Nu l-am gasit pe nicaieri, nici de cumparat nici de inchiriat. Poate va faceti mila vreunul dintre voi care il aveti pe CD sau DVD si mi-l imprumutati si mie sa-l vad, ca tare m-ati mai facut curios.
daca se gaseste vreun milostiv, astept mesaj pe PM. Multumiri anticipate. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ Nov 9 2005, 09:39 PM) Preitena mea (from Romania) se uita every evening la serial Lacrimi de ubire on AcasaTV, I'm desperate, please help, what can I do? ![]() Iti sugerez inca 4 variante: - cumperi un al doilea tv - plasat, strategic, in bucatarie (vizibil numai din dreptul aragazului ![]() - renunti la cablul tv - child lock - pui un filtru pe acasatv (in genul filtrelor pirat pt. HBO & Co pe care le gasesti in piata - dar trebuie acordat pe frecventa AcasaTv corespunzatoare provider-ului tau de tv cablu) |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Ia-ti tata computator si baga mare la joace, sa vezi cum brusc isi pierde interes de telebudela... adica ce ei nu-i mai dai nici o atentie?
![]() Bafta |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mai bine nu te comlpici, doar daca esti vreun obsedat de monica belluci
![]() This post has been edited by semit: 15 Dec 2005, 18:33 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:05 |