Accident minor cu scuter, Ajutor!
![]() ![]() ![]() |
Accident minor cu scuter, Ajutor!
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Daca ai avarii sau urme la masina, anunta la politie si ia-ti si autorizatie de reparatie. Daca nu, nu.
|
--------------------
-
-
-
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Offff si acum ce faci ? cum il recunosti ? ce "stricaciuni" ai ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
3 zgarieturi. nu sunt grave, cred ca si daca i-as trage un picior la bara as lasa aceleasi urme.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
poate n-ar fi rau sa te duci sa declari la politie. Nu de alta dar sa dormi linistit. O sa cam pierzi insa ceva vreme pe acolo. Masina e lovita? Pentru ca daca da, trebuie sa te duci neaparat, iti trebuie autorizatia de reparatie, nu o poti face altfel. Atentie ca trebuie sa te duci la "accidente usoare", nu la orice sectie de cartier. Daca nu stii unde e sectia pentru sectorul 6 si nu-ti spune nimeni aici suna la 112 si ii intrebi pe ei.
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Acum a spus ca nu e grav. Cat despre a suna la 112 pentru asa ceva ... mai bine nu ... 112 NU este numar de informatii alte numere de telefon ci pentru urgente.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
rtBK |
![]()
|
e zgariata usor, nu cred ca poate fi vorba de revopsire.
o sa fac o poza si o pun cand ajung acasa ( 20 de minute ). This post has been edited by blak2oo8: 28 Mar 2008, 18:05 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
fati un pustiu de bine si dute la sectie.
|
--------------------
a
a
a
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
o fi spus el acum dar cand am inceput eu sa scriu nu era nici un replay
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
rtBK |
![]()
|
DSC_9608.jpg
asta e bara. problema e ca avea o crapatura mica ( de pe vremea cand eu nu mergeam cu masina ) gasita in parcare asa, care acum s-a accentuat putin. tata zice ca ma duc degeaba la politie. stie cineva unde trebuie sa declar? acum oricum nu cred ca mai gasesc pe nimeni, maine gasesc? l.e. am gasit: SECTOR 6 : - Bd. Iuliu Maniu nr. 594 (in incinta societatii COM NICO SERV) Tel. 323.30.30 interior 25437, 22253 (program 24 ore). sa vad cum fac This post has been edited by blak2oo8: 28 Mar 2008, 19:03 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ca sa o poti repara iti trebuie constatarea de la politie.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
rtBK |
![]()
|
acum m-am intors de la constatari avarii, dupa care m-au trimis la udristei sa declar victima. Politistul de la constatari m-a luat destul de tare " esti medic?" - cum adica? - pai de unde sti ca nu e ranit? ca poate se duce si isi scoate certificat medico-legal dupa care esti acuzat de vatamare corporala si parasirea locului acidentului.. si nu e prea bine "...
sper sa se termine aici, cel putin m-am mai linistit. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Ai facut foarte bine. Ce figuri si pe politai, poate te mai trezeai tu si cu vreo scatoalca de la betivan de-ti trebuia tie certificat medico-legal.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
rtBK |
![]()
|
cam avea dreptate totusi, lumea e plina de nebuni cine stie cum se trezea ala din betie si isi aduce aminte fix pe dos
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
dar daca isi scotea dovada de reparatie iniante sa obina victima certificatul medico-legal..... scapa fara probleme!
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
romeod |
![]()
|
![]() Romeo Group: Members Posts: 115 Joined: 5 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sper ca ai primit si nr de inregistrare in registrul lor.
Am patit-o si eu in 2007 si m-am dus si am declarat la Udriste. Cel care ai intrat in mine cu scuterul( la o frana mai brusca m-a lovit in spate si a cazut si a intrat sub masina) avea vreo 16 ani si nu a vrut sa mearga la politie si nici la spital, asa ca m-am dus singur la udriste. Dupa vreo saptamana m-au chemat cei de la udriste sa ma puna fata in fata cu pustiul care se duse-se acasa si-ia spus lu tasu ca l-a lovit unul cu masina si ca el era nevinovat "saracutul". Oricum la politie s-a lamurit totul pentru ca eu aveam masina lovita in bara spate, cu urma de la cauciucul scuterului lui. PS: si de fata cu politistii l-a mai luat si tasu la bataie ca l-a mintit si l-a pus pe drumuri degeaba si l-a facut si de ras. |
--------------------
Renault
Clio
- B 94 RVR
2003 Am bani de dat, am datorii la stat.........................
|
|
rtBK |
![]()
|
da am numarul de inregistrare. m-au intrebat daca am casco si vreau sa repar masina si le-am spus ca nu vreau sa folosesc casco pentru 2 zgarieturi (asa ca nu am autorizatie de reparatie).
momentan nu am primit citatie de la politie si cred ca asa o sa ramana. va multumesc tuturor pentru raspunsuri. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
rtBK |
![]()
|
tocmai am primit citatie de la judecatoria sectorului 2 " in calitate de martor, pentru FOND - vatamarea corporala din culpa "... apararea este obligatorie, iar in cazul in care partea nu isi alege aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat, i se va desemna un aparator din oficiu."
am fost martor la 2 accidente pana acum, dar avand in vedere ca dosarul este din 2008. pot sa bag mana in foc ca este vorba de nenea cu scuterul. This post has been edited by blak2oo8: 10 Apr 2008, 14:04 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa fii citat in calitate de martor cand ar fi trebuit sa fii inculpat? Martor inseamna ca cineva a produs accidentul si tu ai asistat.
|
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
rtBK |
![]()
|
eu am asistat la ultimul accident in urma cu 3 ani cred :|. ultima declaratie pe care am dat-o a fost in urma cu 1 an si cateva luni. mi se pare aberant sa ma cheme ca martor pentru ceva care s-a intamplat acum 3 ani :|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 11:28 |