Problema schimbator de viteze, are joc
![]() ![]() ![]() |
Problema schimbator de viteze, are joc
ccristian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 29 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat
- 2005
2010, 2.0 TDI 140CP Ex: Kangoo 2005 dci65/ Megane Sedan 1.5 dCi/ 60 kw CPriv, 2005/ Berlina 1.4L 1998/ Berlina 1.3L 1984 / Seat Leon 2002 1.9TDI 110CP
|
|||
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
S-a mai discutat de multe ori. Foloseste Search inainte de a deschide un topic.
S-a facut chiar si un pol. uite aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41571 Si mai gasesti in alte vreo 3 topicuri. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
Comportamentul manetei schimbatorului este normal si poate fi intalnit nu numai la megane(eu personal am patit la fel si la opel omega si la seat ibiza), deci daca e sa te iei dupa mine eu zic sa stai linistit si sa te bucuri de masina pentru ca ce spui tu nu e o problema. Vibratiile pe care le simti si miscarile manetei sunt produse de faptul ca maneta este cuplata la transmisisa masinii asa ca orice variatile de turatie si orice trepidatie din cutia de viteze se transmite de-a lungul schimbatorului. Asa ca...., multa bafta
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Da, si la mine face la fel...nu+i nici o problema
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am sesizat lucrul asta, dar nu mi-am facut mari probleme...
|
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
ccristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 29 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am dat un search inainte insa nu am insistat si nu am gasit nimic, imi cer scuze.
Se pare ca e ceva normal si am remarcat ca stau mai tot timpul cu mana pe cotiera si pe schimbator. Oricum e deranjant insa nu avem ce face ![]() Topicul se poate inchide / sterge. |
--------------------
VW
Passat
- 2005
2010, 2.0 TDI 140CP Ex: Kangoo 2005 dci65/ Megane Sedan 1.5 dCi/ 60 kw CPriv, 2005/ Berlina 1.4L 1998/ Berlina 1.3L 1984 / Seat Leon 2002 1.9TDI 110CP
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Nu stiu cum ai dat Search dar iti dau o idee de cum ar fi trebuit sa faci:
- ai o problema: se misca schimbatorul de viteze - search in dreapta sus, adica Search - scrii in campul Search by Keywords: schimbator (sau schimbatorul, sau +misca +schimbatorul sau ce alteceva iti mai trece prin cap ca ar putea fi cuvinte cheie care descriu problema ta, cuvinte simple, fara de care n-ai putea sa descrii subiectul - fara sau cu ghilimele/plus/etc - vezi la <Advanced Usage Help>) - alegi la Search Where: Generalitati Megane (sau All forums sau unde vrei sa cauti) - la Refine Search, Search Posts from: alege <Any date> - peste chestia asta sar multi si adminul n-a reusit s-o puna ca optiune implicita - click <Perform the search> Bafta la gasit data viitoare. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:50 |