Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Best service

Just-Jack
post 11 Sep 2006, 10:57
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am un Clio Symbol 1.5dci 65cp, vechime 1 an de zile. Am ajuns sa fac si revizia de 20.000km, am fost samptamana trecuta , luni parca si mau programat pt 12, la meridian 10 mil totul. Acuma ma duc aici, dar pt viitor care si unde va-ti dus si vau convenit serviicile. app la revizia de 10.000 nu mau lasat sa asist desii am insistat, cei drept nici nu leam dat "prima"! doar asa te lasa?

--------------------
Renault Clio Symbol Expression 1,5 dCi 65CP 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
diesel_power
post 11 Sep 2006, 17:16
Post #2

Membru autentic

From: diaspora

Pai cum adica faci revizia de 20.000? La masinile fabricate inainte de 2006 se face la 15.000km, nu la 10.000. Am fost azi la revizie si am stat un pic de vorba cu un domn din craiova, tot cu un symbol, avea masina din noiembrie 2005 si zicea ca "turbatii de la craiova" il obligau sa o faca la 10.000km revizia, asa ca a venit la AMAT, la Pitesti. Mie mi s-a parut destul de bun service-ul, si ieftin. Si m-au lasat sa stau langa masina, chiar ma mai tinea la curent mecanicul cu ce face la momentul respectiv.

Deci atentie, pt masinile cumparate pana la 31 decembrie 2005, revizia se face la 15.000km sau un an.

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
Just-Jack
post 12 Sep 2006, 00:15
Post #3

Membru incepator

ma deci la 10.000 am inceptu si acuma merg in 10 in 10. asta cu revizia la 15 anm auzito. dar pana la urma service paici pe aproape de Buc, dar cel mai bun kre este?dar cel mai avantajos?

--------------------
+
flotl
post 12 Sep 2006, 13:31
Post #4

Membru autentic

From: Tulcea

Cele din provincie.

--------------------
Megane Sedan 1.5 dci 100 CP 2004 CP
+
padre
post 12 Sep 2006, 14:28
Post #5

Il padrino

From: Bucuresti

Just-jack, din ce oras esti?
Eu reviziile le-am facut la Mach 1 WTC (nu-i recomand neaparat, a trebuit mereu sa stau cu geana pe ei ca sa iasa treaba buna; cu toate astea, la ultima interventie, care a fost schimb de ulei, am fost impresionat de cat de bine s-au miscat si de cat de bine a mers totul. ba chiar mecanicul a fost foarte dragur si mi-a curatat o lunga urma de vopsea alba de pe caroserie, frecand cateva minute. si eu am fost dragut cu el, dar la sfarsit tongue.gif , ceea ce a facut a fost extra operatiunii de schimb ulei pt care venisem acolo).
Asa, din spusele colegilor de pe forum ar mai fi un service bun la Sibiu, patronat de un francez care se pare ca stie bine de tot sa faca business. Nu am fost dar la revizia de 60.000 s-ar putea sa caut si eu un service foarte bun si ieftin, ca sa nu umble toti agaricii prin masina mea.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
Just-Jack
post 13 Sep 2006, 00:05
Post #6

Membru incepator

acuma am sesizat o greseala am scris meridian in loc de cobalcescu. Sunt din Buc:D in loc de 10mil oamenii miau lua 5mil 700 si mau lasat sa asist:d Au schimbat toate filterele inclusiv cel de la are, ma asteptam sa nu, schimb ulei si verifikre:D

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 12:44
Dacia