Best service
![]() ![]() ![]() |
Best service
Just-Jack |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 23 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
Expression 1,5 dCi 65CP 2005
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Pai cum adica faci revizia de 20.000? La masinile fabricate inainte de 2006 se face la 15.000km, nu la 10.000. Am fost azi la revizie si am stat un pic de vorba cu un domn din craiova, tot cu un symbol, avea masina din noiembrie 2005 si zicea ca "turbatii de la craiova" il obligau sa o faca la 10.000km revizia, asa ca a venit la AMAT, la Pitesti. Mie mi s-a parut destul de bun service-ul, si ieftin. Si m-au lasat sa stau langa masina, chiar ma mai tinea la curent mecanicul cu ce face la momentul respectiv.
Deci atentie, pt masinile cumparate pana la 31 decembrie 2005, revizia se face la 15.000km sau un an. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Just-Jack |
![]()
|
ma deci la 10.000 am inceptu si acuma merg in 10 in 10. asta cu revizia la 15 anm auzito. dar pana la urma service paici pe aproape de Buc, dar cel mai bun kre este?dar cel mai avantajos?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Cele din provincie.
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Just-jack, din ce oras esti?
Eu reviziile le-am facut la Mach 1 WTC (nu-i recomand neaparat, a trebuit mereu sa stau cu geana pe ei ca sa iasa treaba buna; cu toate astea, la ultima interventie, care a fost schimb de ulei, am fost impresionat de cat de bine s-au miscat si de cat de bine a mers totul. ba chiar mecanicul a fost foarte dragur si mi-a curatat o lunga urma de vopsea alba de pe caroserie, frecand cateva minute. si eu am fost dragut cu el, dar la sfarsit ![]() Asa, din spusele colegilor de pe forum ar mai fi un service bun la Sibiu, patronat de un francez care se pare ca stie bine de tot sa faca business. Nu am fost dar la revizia de 60.000 s-ar putea sa caut si eu un service foarte bun si ieftin, ca sa nu umble toti agaricii prin masina mea. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Just-Jack |
![]()
|
acuma am sesizat o greseala am scris meridian in loc de cobalcescu. Sunt din Buc:D in loc de 10mil oamenii miau lua 5mil 700 si mau lasat sa asist:d Au schimbat toate filterele inclusiv cel de la are, ma asteptam sa nu, schimb ulei si verifikre:D
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:44 |