Mai sunt 4 curse de F1 in sezonul 2005, iata clasamentul pana acum
![]() ![]() ![]() |
Mai sunt 4 curse de F1 in sezonul 2005, iata clasamentul pana acum
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
desi matematic inca nu este clara situatia, eu zic ca Alonso va avea la anul numarul 1 pe masina.
ar insemna ca raikonnen sa castige cate 7 puncte in plus(in medie) pe cursa... adica locul 1 contra locul 6(iar la ora actuala nu cred ca exista 5 piloti mai buni decat alonso sau 3 echipe mai tari decat reno) plus ca renault il mai au si pe briatore care dupa parerea mea va sacrifica toate victoriile de aici inainte de dragul fiabilitatii si a sigurantei ca termina cursele. pe raikonen nu il vad in stare sa castige aceste ultime 4 curse in linie chiar si datorita ghinionului de care a avut parte tot anul... asa ca eu zic felicitari alonso, felicitari reno |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Eu zic ca la piloti Alonso iar la constructori...batalia continua.
|
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt de parere ca mclaren o sa castige la constructori..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
![]() This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 15:25 |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
la piloti nu-l mai ajung pe Alonso, dar la constructori sigur iese mclaren, pentru ca la renault se poate pune baza doar pe Alonso. Si Fizio e talentat, dar parca toate legile lui Murphi au fost scrise special pentru el.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
La piloti pare cistigator Alonso daca nu apar si in cazul lui problemele lui Kimi ...
La constructori se pare ca Renault e pe cale sa piarda sefia si sa cistige Mclaren. Pe de alta parte Renault pina acum a dovedit ca e cea mai fiabila iar Mclaren ca e cea mai rapida dar nu si fiabila.Daca ar reusi un pic sa se adune si Fisichela am putea avea un final de campionat mai strins la constructori. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
coocky a scris:
QUOTE ar insemna ca raikonnen sa castige cate 7 puncte in plus(in medie) pe cursa... adica locul 1 contra locul 6(iar la ora actuala nu cred ca exista 5 piloti mai buni decat alonso sau 3 echipe mai tari decat reno) plus ca renault il mai au si pe briatore care dupa parerea mea va sacrifica toate victoriile de aici inainte de dragul fiabilitatii si a sigurantei ca termina cursele. Poate fi si mai simplu:Alonso nu termina (sau nu termina in puncte) doua curse si Raikonnen le cistiga = diferenta de 7 puncte.Urmatoarele doua curse le cistiga Raikonnen iar Alonso se claseaza al treilea (Raikonnen il are ca ajutor/coechipier pe Montoya) - Raikonnen cistiga campionatul Alonso se claseaza al doilea.Insa pentru acest scenariu e necesar ca Alonso sa nu ia puncte in cel putin doua curse iar Raikonnen sa le cistige pe toate ... grau dar nu imposibil (inca). PS:la constructori tin cu Renault iar la piloti imi plac Alonso,Raikonnen si Montoya |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
am spus ca e vorba de 7 puncte in medie... dupa cum de asemenea spuneam nu cred ca briatore va risca astfel incat sa rateze 2 curse...
nu este imposibil..., sunt chiar mai multe variante... dar cu toate astea tot alonso are primele 2 sanse.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
TinCup |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
la piloti s-a cam terminat.. Alonso mai are nevoie de 6 puncte in 3 curse. Va fi frumos daca va face cele 6 puncte in cursa urmatoare, pentru ca Renault sa se concentreze pe campionatul constructorilor. Va fi un final de campionat interesant.
|
--------------------
Renault
Megane II
bicorp, 2004 Megane II Bicorp Confort Dynamique 1,5 dCi 80 CP 2004
|
|
UFO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Forza Renault!Forza Alonso!!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001 1.4 8v. Renault Clio Symbol 2001 ,1.4 8V gri metalizat.
Megane Sedan 1.6 16v. 2004 full options |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ii mai trebuie ceva noroc lui alonso.. ca altfel.. e discutabila treaba cu campionu'..
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
pablo |
![]()
|
Claus la piloti e cam clara ordinea (Alonso are nevoie de 6 puncte in trei curse iar Raikonnen trebuie sa ia 30).Sanse foarte mari mai ales dupa stilul calm si sigur de condus al lui Alonso din Belgia.
La constructori insa Renault are sanse destul de mici in fata McLaren ... au nevoie de noroc. |
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Situatia se pare ca s-a mai echilibrat dupa calificarile de ieri. Renault a venit cu un nou propulsor.
![]() Forza Renault! ![]() This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 15:25 |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
S-a cam terminat la piloti. Fernando este CAMPION MONDIAL!!!!
La echipe, cred ca Renault o sa arunce in lupta tot ce au in ultimele 2 curse, diferenta este minima. Insa McLaren au prima sansa, avand 2 piloti capabili sa castige. Fisico nu se ridica la nivelul lor si al lui Alonso. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:08 |