Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Pretul La Benzina O ia Razna !

Laurentziu83
post 8 Sep 2005, 22:31
Post #31

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(sorin1967 @ Sep 8 2005, 11:17 AM)
Am avut si eu matiz si pot sa-ti spun ca diferenta e de 1 litru la suta.Fix.Si asta la acelasi stil de mers.

Diferenta e numai afara, in oras e vreo 3. Si daca ma pune dreaku prin oras sa o calc putin cred ca sare de 11. Matizul mi-a luat cel mai mult 8 iarna la -20 de grade. Cu asta 8 doar cand merg numa noaptea pe drumuri libere. Se simte totusi fierul ala in plus pe care il car degeaba dupa mine, totusi.
Cu greva soferilor n-ar fi nimic. Mai bine ar fi sa ne punem toti benzina de la moldoveni. Atunci sa vezi intr-adevar cum se apuca guvernul si aplica legile cererii si ale oferte in cazul carburantilor, adica scade pretul.
Stiinte economice fac.
@mandelu: si bine au facut nu? le era ciuda ca prea merg mult cu masina cu 140-150. asa mai bine sa merg mai sigur. foarte sigur sta masina in parcare. si diesel n-au vrut nici de-a dreaku. mad.gif
Din partea mea sa crape tot guvernu cu toti boii si nesimtitii lui. Eu nu ma mai duc la vot ca sa traiasca altii bine. Urmatoarea data cand ma voi duce la vot va fi cel mult ca sa ma votez pe MINE, asta daca voi ajunge vreodata sa candidez pe undeva. Daca-l votez pe unul sau pe altul vad ca la noi il ajut pe ala sa ajunga intr-un post bun si sa ma goleasca pe mine de bani in mod legal.

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Racky
post 8 Sep 2005, 22:34
Post #32

Membru autentic

Baieti mai calm,ca am deschis topicul asta pentru a vedea ce parere aveti despre cresterea brusca a pretului benzinei,nu am deschis un topic Anti-Guvern biggrin.gif

--------------------
Renault . .
2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris
2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege
2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI
+
Laurentziu83
post 8 Sep 2005, 22:43
Post #33

Membru autentic

OK, o parere foooooaaaaaarrrrrrrrrttttttttteeeeeeeeee proasta, avand in vedere ca 50 % din consum este asigurat de productia interna, noi ca prostiii acceptam sa ne aliniem la pretul de pe plan mondial. In ritmul actual nu va mai merge nimeni cu masina in curand. De unde inainte te ofticai ca se scumpeste cu 2-3 bani odata la 2 luni acu o scumpesc cu 20-30 pe saptamana, de te gandesti ca cu o saptamana in urma iti luai 2-3 pachete de tigari din diferenta la un plin.
La antiguvern am ajuns deoarece ne-au dovedit ca sunt niste nesimtiti: atunci cand tara era sub ape ei voiau anticipate, iar acum cand creste benzina in loc sa reduca accizele macar o perioada ei ne arata ca ii doare-n kur de noi si vor piele pe scaune in sali si masini noi.
De-acum cand vad ca vine din spate coloana oficiala nu le mai fac loc, sa ma depaseasca daca vor. Mai bine sa-mi ia carnetul 3 luni, fac si ceva economii, nu?

This post has been edited by Laurentziu83: 8 Sep 2005, 22:47

--------------------
. . .
+
CGB
post 9 Sep 2005, 08:04
Post #34

CGB

From: behind

QUOTE(Racky @ Sep 8 2005, 10:34 PM)
Baieti mai calm,ca am deschis topicul asta pentru a vedea ce parere aveti despre cresterea brusca a pretului benzinei,nu am deschis un topic Anti-Guvern  biggrin.gif

Pai da' cine scumpeste benzina...mama?!?!?!?!?! Nu astia de la guvernare mana-n mana cu petromu...care stiti bine cum s-a privatizat.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
alx
post 9 Sep 2005, 08:08
Post #35

Membru autentic

From: Bucuresti, Berceni

asta e discutie intre babe la coada. cum adica scumpeste guvernul? daca mareau accizele da, dar cum nu au marit accizele, este numai decizia companiilor, nu a statului...

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 - varies 2.0 benzina
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
+
CGB
post 9 Sep 2005, 08:23
Post #36

CGB

mai omule ai vazut aseara emisiunea cu tudor popescu. daca da atunci intelegi de ce ne bagam ceva in gura guvernantilor wink.gif .

in consiliul de administratie de la petrom exista oameni de la ministerul economiei sau al industriilor care au drept de veto. de ce nu fac nimic astia. de ce nu intervine guvernu sa stopeze cresterea asta aberanta a preturilor la benzina? ce face consiliul concurentei sau cum dreq ii zice? de ce-i lasa pe astia de la petrom sa joace cu preturile cum vor ei?

si spoi ce dracu accize sa mai mareasca ,ca juma din pretu' benzinei e numai accize. cat dracu sa le mai faca.
daca vreti accize las' ca pune base pe tutun si beuturi(ptr ca vorba lui... tutunul si beutura dauneaza grav sanatatii...hah hah hah).

--------------------
mandelu
post 9 Sep 2005, 08:40
Post #37

Membru autentic

O sa vedeti voi decizii bune luate in Romania (cum ar fi ceva-ceva in bine in cazul benzinei) cand mi-oi vedea eu ceafa. Eu chiar nu am vazut vreodata in tara asta o decizie care sa fie inspre binele populatiei si care sa nu fie contrata de 10 rele in loc.
Dar ma rog, poate s-or mai imbunatati lucrurile. Intrebare: cat de repede credeti ca se va scumpi iara? (de ieftinit as fi penal sa intreb smile.gif )

--------------------
Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
+
VladK2K
post 9 Sep 2005, 09:08
Post #38

Membru

From: Bucuresti

QUOTE(mandelu @ Sep 9 2005, 08:40 AM)
O sa vedeti voi decizii bune luate in Romania (cum ar fi ceva-ceva in bine in cazul benzinei) cand mi-oi vedea eu ceafa. Eu chiar nu am vazut vreodata in tara asta o decizie care sa fie inspre binele populatiei si care sa nu fie contrata de 10 rele in loc.
Dar ma rog, poate s-or mai imbunatati lucrurile. Intrebare: cat de repede credeti ca se va scumpi iara? (de ieftinit as fi penal sa intreb smile.gif )

Ceafa e destul de usor sa ti-o vezi, cu 2 oglinzi. Din pacate decizii bune nu o sa vedeti tot cu 2 oglinzi.

Ei ziceau ca au scumpit benzina ca, vezi dom'le, s-a scumpit barilul de petrol din cauza uraganului Katrina care a lovit Statele Unite. Doar ca pretul barilului a fluctuat. Si acum vin eu si intreb.
Cand a scazut dolarul de la 32.ooo lei/$ la 28.ooo lei/$ (si Euro) de ce nu s-a ieftinit benzina?

--------------------
Hyundai Tucson 2017 LP+
+
CGB
post 9 Sep 2005, 09:21
Post #39

CGB

petrolul folosit de petrom provine in mare procent din rezervele nationale. asa ca nu are nici o legatura cu uraganu de la americani. ce mananca astia rahat cu uraganu de la americani is balarii sa ia ochii la fraieri.

petrom detine monopolul pe pret in romania. asta e adevaru'.ne joaca cum vor ei.si jigodiile de la putere nu fac nimic.

--------------------
Racky
post 9 Sep 2005, 09:43
Post #40

Membru autentic

Propun sa facem un topic "Anti-Guvern" biggrin.gif ca s-a ne spunem pasurile acolo tongue.gif .Se aproba ideea mea ?

--------------------
Renault . .
2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris
2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege
2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI
+
CGB
post 9 Sep 2005, 10:44
Post #41

CGB

pai la cate injuraturi or sa fie pe topicul ala...il scot administratorii imeiat wink.gif

oricum parerea despre guvern e una singura: NISTE JIGODII.

daca cineva are alta parere...e dubios smile.gif

--------------------
google
post 9 Sep 2005, 18:29
Post #42

*** Big Daddy ***

From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot...

Eu unul cred ca sunt dubios. Cei de la guvern nu sunt jigodii. Jigodii sunt aia care fac rau cu buna stiinta si din placere. Astia nu pot mai mult, sunt pur si simplu prosti, adica atat ii duce capul mai mult nu pot. Au intrat in vrie si incearca sa se salveze adunand banuti de oriunde. Nu vezi ca pe ei acum ii doare de "tir-isti" straini ca, cica, s-ar aproviziona de la noi ca sa faca bisnita. Idiotenie mai mare nu am auzit. O sa ne falimenteze tarisoara "tir-isti". Partea frumoasa este ca la intrare in Germania nu ai voie sa intri cu motorina in rezervor peste o anumita limita ca altfel te pune fritz sa o platesti (vorbim de tir-uri) tocmai in ideea sa alimentezi de la ei.

--------------------
Renault Clio Bicorp 2005-dCi/80cp
Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05)
+
andreib
post 10 Sep 2005, 15:46
Post #43

Membru

From: Iasi

Ce acte imi trebuie ca sa ajung pana in Republica sa-mi fac plinul. tongue.gif In alta ordine de idei, care este pretul benzinei in Republica si este de aceeasi calitate ca in Ro? Ma gandesc sa fac plinul la ei daca tot is la numai cativa km de granita rolleyes.gif .

--------------------
Reno Kangoo 1.2 16v GPL 2005
Reno Kangoo 1.2 16v GPL
+
pablo
post 10 Sep 2005, 16:39
Post #44

Membru autentic

From: ORADEA

cristib a scris:
petrolul folosit de petrom provine in mare procent din rezervele nationale. asa ca nu are nici o legatura cu uraganu de la americani. ce mananca astia rahat cu uraganu de la americani is balarii sa ia ochii la fraieri.

Da titeiul extras din Romania e pe gratis?Eu cred ca e in corelatie cu pretul mondial al titeiului.Cert e ca preturile la pompa la produsele petroliere (in special benzina si motorina) sint accizate in exces.

petrom detine monopolul pe pret in romania. asta e adevaru'.ne joaca cum vor ei.si jigodiile de la putere nu fac nimic

Nu detine Petrom monolopul de pret in Romania!E adevarat ca e cel mai mare actor de pe piata in schimb nu am auzit inca nici un alt operator sa protesteze pentru ca se scumpeste un produs petrolier sau altul.Daca stiu bine la statiile Rompetrol benzina si motorina e mai scumpa decit la Petrom.De ce nu vine Lukoil si da benzina fara plumb la 30.000 Rol?Sau Mol? ... pentru ca ei urmaresc profitul lor si nu bunastarea consumatorului.

--------------------
Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat)
+
dadu
post 10 Sep 2005, 20:43
Post #45

Membru autentic

in romania, 80% din titeiul folosit este autohton cu preturie de 40 pana la 50 $/baril la extractie, fata de cel de afara care e aproape 70$.

dupa ce basescu a sesizat CC, petrom a anuntat ca de luni (poimaine) va micsora toate preturile cu 600 pana la 900 lei pt toate tipurile de combustibil

--------------------
Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege
Peugot 207
1.6 hdi 90cp, Sport
+
un_vizitator
post 11 Sep 2005, 12:10
Post #46

Membru incepator

smile.gif viata e asa de frumoasa cand e grea. va dati seama ce tacere ar fi fost daca toate lucrurile ar fi mers struna smile.gif orikum faza mai tare ca la noi nu exista. azi toarna asfaltul maine sparg pe mijlocul drumului sa schimbe tevile de gaze smile.gif

This post has been edited by un_vizitator: 11 Sep 2005, 12:11

--------------------
Clio Symbol 2005
dCi power.... u have no ideea what you're missing ;)
+
strumfuadi
post 13 Sep 2005, 10:16
Post #47

Former Laguna user.

From: B u c u r e s t i

de dimineata am auzit la tv ca in tarile UE pretul ar putea ajunge la 2E/litru in viitorul nu foarte indepartat.. ph34r.gif
am pus'o dragilor..

--------------------
Honda Civic FN2 2010
+
Nicotine
post 13 Sep 2005, 12:14
Post #48

Membru autentic

Ne integram in CSI, dar cred ca nici Putin nu ne vrea laugh.gif

--------------------
MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu
+
Laurentziu83
post 13 Sep 2005, 19:59
Post #49

Membru autentic

Praf in oki ieftinirea cu 900 de lei. Adica dupa ce m-au tinut in scumpiri cu cate 1000 pe saptamana acum trebuie sa le fiu recunoscator ca mi-au ieftinit cu atata? Sa le fie de bine dar eu nu sunt de acord cu ieftinirea lor de kkt. Transmit guvernului mesajul pe care l-a transmis Becalli lui Dan Voiculescu si sa-i vad cum mor in accidente rutiere cu noile masini pe care si le comanda acum. Speram sa nu fie afectati copacii de accidente, ca n-au nici o vina saracii.

This post has been edited by Laurentziu83: 13 Sep 2005, 20:01

--------------------
. . .
+
DomnulK
post 14 Sep 2005, 08:45
Post #50

ex kAndrei

protestam!!! pe daciaclub

Attached File(s)
Attached File  protest.pdf ( 114.95k ) Number of downloads: 33

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
+
pablo
post 14 Sep 2005, 09:51
Post #51

Membru autentic

From: ORADEA

protetul nostru contra ... profitului lor.
Daca ati fi in locul lui OMV ce ati alege?

--------------------
Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat)
+
laur_dci
post 14 Sep 2005, 10:22
Post #52

Membru

"O noua scumpire a carburantilor, pretul benzinei creste cu ..... si al motorinei cu ....."
cam asa incepe o stire de scumpire .....

"Se ieftineste benzina ......"
cam asa incepe o stire de ieftinire

la scumpiri sunt impreuna, la ieftiniri doar benzina.......PROTESTEZ!!!!

in urma scandalurilor s-a ieftinit benzina dar motorina a ramas tot la pretul marit
iata marginalizarea dieselului de catre benzinari

--------------------
Clio Bicorp 1.5dci 80cp extreme 2005
clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st August 2025 - 03:50
Dacia