Animale Si Masini, Animale de companie in relatie cu masina
![]() ![]() ![]() |
Animale Si Masini, Animale de companie in relatie cu masina
ioana |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 19 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
Clio bicorp
2002 conf dyn clio bicorp 1.2 16v confort dynamique 2002 .. 3 usi
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Eu am o omida. o transport intr-un borcanel pe bordul masinii. sta cuminte nu face galagie, nu se agita.
asta vara am uitat-o in masina saraca si-a batut soarele in borcanel. noroc c-am venit la timp ca intrase in fibrilatii. 5 min daca mai intarziam murea saracuta ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daciaclub-diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 17 Joined: 2 November 05 ![]() |
ioana, ai cel mai tare caine
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2005 1.6 16V Renault Megane IIcc, 1.6 16V
|
|
ioana |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 19 December 05 From: Bucuresti ![]() |
mersi mersi!!! apropo esti prima fata care o vad pe forum
|
--------------------
renault
Clio bicorp
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
caine e??? am crezut ca-i bursuc
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
claus |
![]() ![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bobo al meu merge in masina in cusca.. si chiar ii place.. e cuminte, nu se agita..
bobo26gz.th.jpg bobo41cb.th.jpg bobo30jl.th.jpg |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ioana |
![]() ![]()
|
ce motanel dulce... sa stii ca mai am si 2 pisicute
![]() |
--------------------
renault
Clio bicorp
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Javronele meu
http://img471.imageshack.us/img471/3974/dsc000930bl.jpg |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
daciaclub-diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 17 Joined: 2 November 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2005 1.6 16V Renault Megane IIcc, 1.6 16V
|
|
ioana |
![]() ![]()
|
cristib, nu ti se pare ca aduce mai mult a oaie cainele meu ? si oricum si el e intr-un fel oaia neagra a familiei...
![]() @ claus, cristib, vladus, si toti cei care aveti pisici ati plecat din oras la un drum mai lung cu ele? (fie in cusca sau libere ) stiu ca sunt mai sensibile la transport si nu prea rezista... This post has been edited by claus: 22 Dec 2005, 14:19 |
--------------------
renault
Clio bicorp
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu n-am iesit din bucuresti cu animalutele mele, asa nu stiu detalii..
si.. o rugaminte.. fara atacuri la persoana, si comentarii rautacioase.. diana |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Am avut o lupoaica alba si acum am un lup negru. Tin(eam) foarte mult la el(ea), insa locul cainelui e in curte, nu in masina.
Am un prieten care are un dalmatian si il plimba cu masina (la serviciu si retur) si la el nici dupa 2 spalari succesive nu dispare mirosul specific câinilor. Diana, tu ce animal ai? Ioana, nu sunteti singurele fete de pe forum. L-am cunoscut pe tipul care trebuia sa plimbe cu masina mascota de la Univ. Craiova: un pui de leu. Imi poveste ca e un adevarat chin. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
ioana |
![]() ![]()
|
QUOTE(sandman_ @ Dec 22 2005, 03:58 PM) Diana, tu ce animal ai? Ioana, nu sunteti singurele fete de pe forum. pai sa se arate si "colegele" noastre! poate deschidem un topic "fardatul in masina si geamurile fumurii" ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
Clio bicorp
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
nu ar fi rau Ioana, incepe-l tu si vedem cine o sa scrie
![]() Scuze... This post has been edited by vali79m: 23 Dec 2005, 10:23 |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
ioana |
![]()
|
mda ar fi amuzant .... apropo, ioana
![]() |
--------------------
renault
Clio bicorp
|
|
ioana |
![]()
|
nici o problema!
l-am deschis si astept cu nerabdare daca se arata soferitele.. daca nu .. ![]() |
--------------------
renault
Clio bicorp
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Am si eu un diavol tasmanian(pardon birmanez) ,dar e salbatica tare si nu-i chip sa o scoti din casa CA NICI EU NU MAI PUN MANA PE EA
|
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
birmaneza am si eu dar e un animal-erou as zice: a mers si 6-7 ore cu masina (frumos pe bancheta din spate unde am pus o paturica sau pe suportul dintre bancheta si luneta - locul ei preferat).
nu am tinut-o in cusca decat 30-40 min pina ieseam din aglomeratia din Bucuresti... saracul animal era stresata ori de cate ori trecea un TIR pe linga noi sau claxona vreunu sau puneam o frina mai brusca... o sa pun si niste poze cu ea... |
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(ioana @ Dec 23 2005, 10:05 AM) pai sa se arate si "colegele" noastre! poate deschidem un topic "fardatul in masina si geamurile fumurii" ![]() ![]() ![]() ![]() ... cand conduc prietenii lor ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
El este Haiduc si sta la Breaza. E un catel superb, doar ca nu suporta strainii la el in curte
![]() ![]() picture0134hl.jpg Nu calatoreste cu masina, si nu-i place sa i se puna lesa. Aici eram un pic mai mici, aveam cam 10 luni si eram foarte veseli ![]() ![]() picture0086qz.jpg Si in prima zi impreuna, inainte de a merge la curte l-am tinut 2 zile acasa. Ce vremuri... ![]() picture0054ne.jpg |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
QUOTE(Kata @ Dec 23 2005, 03:01 PM) birmaneza am si eu dar e un animal-erou as zice: a mers si 6-7 ore cu masina (frumos pe bancheta din spate unde am pus o paturica sau pe suportul dintre bancheta si luneta - locul ei preferat). Cât timp stătea sub lunetă, puteai asculta muzică? Nu o deranja? |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
![]() asta e poza de anu trecut! cand l-a prins iarna cu parul lung! era rocker! -> IMG_1692.jpg asta e de anul asta! de craciun! aici e raper!!! -> Picture2007.jpg aici era manelist! ce fra3r!!! Picture0837.jpg ps: am glumit! nu a fost niciodata manelist! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
am mai gasit niste poze... aici dupa ce l-am tuns asta vara!
![]() Picture0707.jpg aici era scarba... nu ma lasa sa invat!!! ce fata de mafiot are... ![]() Picture0723.jpg |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
e super tare frate. sa-ti traiasca si sa ai grija de el. valabil pt toti colegii cu animalute
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
merci!
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
Eu pentru transport folosesc asta si sunt foarte multumit. Exista si modele tubulare pentru pus pe bancheta din spate. Se pot vedea la aceasta adresa de internet. Eu l-am luat dintr-un magazin pentru animale si m-a costat 450 RON.
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
Toto - BOD |
![]()
|
QUOTE(grizzly @ Jan 19 2006, 01:10 AM) Eu pentru transport folosesc asta si sunt foarte multumit. Exista si modele tubulare pentru pus pe bancheta din spate. Se pot vedea la aceasta adresa de internet. Eu l-am luat dintr-un magazin pentru animale si m-a costat 450 RON. si nu face urat cainele cand il bagi acolo? |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
S-a obisnuit repede.
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:14 |